Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - To be or not to be

Σελίδες: 1234
1
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα / Απ: Β΄ φάση αναπληρωτών 2021-2022
« στις: Σεπτέμβριος 17, 2021, 08:32:10 μμ »
Καλησπέρα σας. Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω εκκαθαρισμενο πίνακα φιλολόγων μετά την α φάση προσλήψεων αναπληρωτών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή επιτυχία σε όλους :)

 Καλησπέρα, νομίζω υπάρχουν στο e-wall

2
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Αναπληρωτές ΠΕ02 - Α φάση 2021-2022
« στις: Σεπτέμβριος 09, 2021, 06:07:03 μμ »
Έχεις, ναι, ειδικά, αν έχεις δηλώσει τα πάντα.
Η β΄ φάση είπαν ότι θα βγει στα τέλη του μήνα.
Καλή σου επιτυχία!

 Σ' ευχαριστώ πολύ! Μακάρι γρήγορα για όσους περιμένουν.

3
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Αναπληρωτές ΠΕ02 - Α φάση 2021-2022
« στις: Σεπτέμβριος 03, 2021, 08:16:28 μμ »
Καλησπέρα, είμαι λίγο πιο πάνω από εσένα (περίπου 4300 στους οριστικούς). Πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες ναι, δεδομένου ότι στην α φάση έφτασε ήδη γύρω στις 4000...
     
Μακάρι το συντομότερο για όσο το δυνατόν περισσότερους.

4
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Αναπληρωτές ΠΕ02 - Α φάση 2021-2022
« στις: Αύγουστος 31, 2021, 01:18:58 μμ »
 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στη θέση 4639 στον οριστικό και 2723 στον εκκαθαρισμένο μετά τους διορισμούς. Με αυτά τα δεδομένα πιστεύετε ότι έχω ελπίδες για πριν τα Χριστούγεννα;;  Επίσης εκκαθαρισμένος μετά την α φάση υπάρχει κάπου; Ευχαριστώ πολύ

5
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Ενισχυτική και ΜΝΑΕ
« στις: Μάρτιος 19, 2021, 02:01:21 πμ »
Καλησπέρα!
Στο πρόγραμμα ΜΝΑΕ βαθμολογούμε και εμείς ή όχι;
Όχι δεν βαθμολογούμε, όταν γίνεται συνδιδασκαλία. Η γνώμη μας όμως συνεκτιμάται και αυτό επικοινωνούμε και στους μαθητές. Έτσι, τουλάχιστον έκανα πέρυσι μετά από παρότρυνση και των μονίμων συναδέλφων. Φέτος, που έχω προσληφθεί με το ίδιο πρόγραμμα, στο ένα από τα δύο σχολεία κάνουμε συνδιδασκαλία, οπότε δεν βαθμολογώ, ενώ στο άλλο σχολείο, έχω αναλάβει δύο τμήματα μόνη μου μετά από παραίνεση του διευθυντή, οπότε εκεί τα κάνω όλα κανονικά(βαθμολογήσεις, βιβλία ύλης, απουσίες).
 

6
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Ενισχυτική και ΜΝΑΕ
« στις: Φεβρουάριος 01, 2021, 07:35:31 μμ »
Και το εξ αποστάσεως θα αργήσει λίγο να ξεκινήσει. Προσπάθησαν κάποιοι συνάδελφοι της Ενισχυτικής Διδασκαλίας να ανοίξουν λογαριασμό στο WEBEX και έφαγαν πόρτα, διότι ακόμα δεν τους αναγνωρίζει ως προσληφθέντες εκπαιδευτικούς. Μάλλον πρέπει πρώτα να προστεθούν στο myschool και αργότερα (κάποια στιγμή) θα μπορέσουν να φτιάξουν και λογαριασμό στο WEBEX (το αν το ξέρει αυτό η ηγεσία του ΥΠΑΙΘ, σας αφήνω να το μαντέψετε).

SOS!! Προσλήφθηκα με την ειδική πρόσκληση και ο διευθυντής του σχολείου τοποθέτησής μου μου είπε να μπω αύριο το πρωί, τις δύο πρώτες ώρες, για μάθημα. Προσπάθησα να μπω στο webex μέσω myschool και δεν μπορώ, γιατί, όπως αναφέρει το μήνυμα στην οθόνη είμαι ανενεργός εκπαιδευτικός. Επίσης, θέλω να ρωτήσω για να μπούμε στο webex περιμένουμε να μας στείλει σύνδεσμο η cisco; Δεν έχω ξανακάνει σύγχρονη τηλεκπαίδευση γι' αυτό ρωτώ.

7
Καλησπέρα σε όλες/όλους!

Εν όψει της επικείμενης εξέτασης για την πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας εκπαιδευτών ενηλίκων που θα γίνει τον Ιανουάριο από τον ΕΟΠΠΕΠ, μόλις συμπλήρωσα και υπέβαλα οριστικά την ηλεκτρονική αίτηση.

Η απορία μου έχει να κάνει με το εξής: Στα υπομητρώα για τα οποία αιτούμαι ένταξη, καθώς δεν έχω την επαγγελματική και διδακτική πείρα που απαιτεί το Υπομητρώο Εκπαιδευτών των Εκπαιδευτών Ενηλίκων, έβαλα μόνο το Υπομητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων. Εν συνεχεία όμως, δεν είδα πουθενά να υπάρχει πρόβλεψη για μελλοντική ένταξη στο Υπομητρώο Εκπαιδευτών των Εκπαιδευτών Ενηλίκων χωρίς την ίδια διαδικασία από την αρχή (αίτηση και εξετάσεις). Μήπως ήταν λάθος μου και έπρεπε να αιτηθώ ένταξη και στα δύο;

Νομίζω μόνο στο ένα. Να ρωτήσω για φιλόλογος σε ΣΔΕ ποιον κωδικό βάζουμε; Επίσης το σεμινάριο εκπα το εντάσσουμε στα άλλα σεμινάρια ή στα αναγνωρισμένα απο εοππεπ; Και τέλος τον αριθμό μητρώου στο εκπα το γράφουμε και στα στοιχεία της αίτησης, εκτός από τη βεβαίωση που θα προσκομίσουμε; Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχω στις εξετάσεις και δυστυχώς δεν ενημερώνει κανείς επίσημα..

Τα προσόντα που κατέθεσα ήταν πτυχίο (Πληροφορική), πιστοποιητικό επιμόρφωσης στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων (ΕΚΠΑ) και βεβαίωση ένταξης στο μητρώο εκπαιδευτών ενηλίκων του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ του ΕΚΠΑ.

8
Απορία 2η. Η εγκύκλιος γραφει "στους τελικους αξιολογικους πίνακες". Αν δηλ, προσληφτει καποιος με τριμηνη και τελειωσει τη συμβαση του, αλλα ισχυουν οι προσωρινοί πίνακες, γιατι δεν εχουν βγει οι τελικοι αξιολογικοι πινακες, δεν δύναται να διοριστει καπου αλλού;πχ ΑΚΩ/ΑΜΩ πρωινός ή ΑΜΩ ενισχυτική, ΜΝΑΕ,ΔΥΕΠ, κοκ;

"9. Υποψήφιος εκπαιδευτικός ή μέλος Ε.Ε.Π. ή Ε.Β.Π. που προσλαμβάνεται ως προσωρινός αναπληρωτής, σύμφωνα με την παρ. 1, παραμένει εγγεγραμμένος στους οικείους τελικούς αξιολογικούς πίνακες και δύναται να διοριστεί καθ' όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2020-2021. Εάν κληθεί να διορισθεί σε κενή οργανική θέση κατά τη διάρκεια της οικείας σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου, υποχρεούται να παραμείνει στη θέση στην οποία είναι τοποθετημένος ως προσωρινός αναπληρωτής έως τη λήξη της. Υποψήφιος εκπαιδευτικός ή μέλος Ε.Ε.Π. ή Ε.Β.Π. που προσλαμβάνεται ως προσωρινός αναπληρωτής, σύμφωνα με την παρ. 1, δεν είναι διαθέσιμος για πρόσληψη, σύμφωνα με τις κατά περίπτωση ισχύουσες διατάξεις, κατά τη διάρκεια ισχύος της οικείας σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου"
Κάπου διάβασα στο FB ότι οι τρίμηνες  θα έχουν και κενά ΜΝΑΕ.. Είναι δυνατόν;;;;;;;

9
Έχω συμπληρώσει την αίτηση αλλά εκεί που έχω επισυνάψει τα έγγραφα ως εικόνες δεν μπορώ να τα δω πατώντας το ''μάτι'' της προεπισκόπησης. Πάνω στα αρχεία μου είναι καταχωρημένα ονομαστικά τα έγγραφα που ανέβασα ως εικόνες (σκαναρισμένα). ;Eτσι συμβαίνει σε όλους;

10
Αναπληρωτές / Απ: Α φάση αναπληρωτών Β/θμιας 20-21
« στις: Αύγουστος 26, 2020, 07:27:00 μμ »
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να φτιάξει ένα εκκαθαρισμένο πίνακα ΠΕ02 μετά τις χτεσινές προσληψεις;

Έχει βγει στην δημόσια ομάδα ''αλληλοβοήθεια  για τις αιτήσεις Γενικής'' στο fb. Δεν την ανεβάζω εδώ γιατί δεν την έφτιαξα εγώ. Μπορείτε όμως να επισκεφτείτε την ομάδα ή και να γίνετε μέλη και να δείτε. Πάντως εμένα με βοήθησε πολύ αυτή η ομάδα και όταν έκανα την αίτηση και μετέπειτα

11
Αναπληρωτές / Απ: Α φάση αναπληρωτών Β/θμιας 20-21
« στις: Αύγουστος 26, 2020, 01:44:05 πμ »

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει σε google drive τις προσλήψεις γενικής;

12
Αναπληρωτές / Απ: Α φάση αναπληρωτών Β/θμιας 20-21
« στις: Αύγουστος 25, 2020, 04:33:56 μμ »
Ο Μπράτης γράφει στο προφίλ του ότι δεν εχει ξεκινήσει ακομη να τρέχει

Πάντως εγώ και χθες που είχα μπει στο οπσυδ μόνο για την αίτηση του ωρομισθίου δινόταν δυνατότητα απενεργοποίησης, όπως και σήμερα...

13
Βέβαια, τις οποίες πιθανότητες θα αυξήσει δηλώνοντας και απομακρυσμένες περιοχές.

EDIT: με τα μόρια αυτά το πιθανότερο είναι γ' φαση.

Πέρυσι με θέση λίγο μετά το 2000 με κάλεσαν στην γ΄φάση. Φέτος με σειρά λίγο μετά το 4000, πολύ δύσκολο να με καλέσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς, σωστά;

14
Σε λίγο θα χειροκροτάμε στα μπαλκόνια το δάσκαλο που 'εμαθε το ζοομ το μουντλ και το e-me. Ελεος. Κ θελετε κ διορισμό. Κ μετά όταν φωνάζουνε να παρει 15,000 γιατρούς κ νοσηλευτες αντι για δασκαλους φταινε αυτοι που τα γραφουνε.

Στην Ουκρανία !??!?! κάνουν μάθημα από την πρώτη μέρα.

Τη μία δεν θέλουν τα παιδια του ΕΠΑΛ ?! (ότι στα Γερμανικά τεχνικα σχολεία ας πουμε πετανε τη σκούφια τους να κάνουν μαθήματα γενικης παιδείας ονλαιν) την άλλη δεν έχουν κινητό στο λυκειο?! (ΠΟΣΟΙ είναι αυτοί??) την άλλη δεν μαθαίνουν από το κινητο ( m-learningτο κάνουν τώρα 10 χρόνια), την άλλη πέφτει το σύστημα (ΠΑΝΤΟΥ πέφτει τις πρώτες μέρες το σύστημα), την άλλη δεν έχουν ιντερνετ (2 στους 30-στον μεσο ορο της ΕΕ).

Μετά από ένα σημείο καταντάει αηδία όμως. Μην το κάνετε αν δεν θέλετε αφού στο Ελλάντα -δεν είναι υποχρεωτικό :o

Σου λέει το κράτος, εγώ είμαι χουβαρντας τους δινω 1000ε κ πληρη ασφαλση να καθονται κ είμαι κ επίσης κ οκ αν μου μείνουνε τούβλα-έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει κ κάτι το 90% απο το φροντ. περιμένει και οι καθηγητές των φροντ. τα μάθανε τα ονλαιν σε 2 μέρες κ ας μην εχουν "ονλαιν μαστερ ιν ονλαιν εντουκεισιον" φρομ δε γιουνιβερσιτι οφ νικοζια.

Θα το κάνουμε επειδή ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ όπως είπα. Μην εξάπτεστε.

Σελίδες: 1234

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30694
  • Τελευταία: Thantzel
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1085747
  • Σύνολο θεμάτων: 18221
  • Σε σύνδεση σήμερα: 432
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 15
Επισκέπτες: 318
Σύνολο: 333

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.068 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.