Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - menandros

Σελίδες: 123 ... 66
2
Σχολική ζώνη / Απ: Bullying στα σχολεία - Υπάρχει λύση;
« στις: Μάιος 26, 2022, 01:28:32 μμ »
Αυτά είναι συγκεκριμένες περιπτώσεις που είναι πιθανό τα σχολεία να αδιαφόρησαν. Καλό είναι όμως εμείς να μη δίνουμε μεγαλύτερη βάση στους γονείς απ ο,τι στους εκπαιδευτικούς. Η δική τους πλευρά δεν ακούγεται ποτέ. Τα παιδιά είναι 6 ώρες σχολείο και τις υπόλοιπες σπίτι. Δεν γίνεται να είμαστε σάκος του μποξ για το κάθε τσογλανι επειδή οι γονείς του δεν ασχολούνται.
για εμένα φταίει και το σχολείο. Υπάρχουν μαθητοπατερικοί σύλλογοι και διευθυντές που ανέχονται τις παραβατικές συμπεριφορές με διάφορα ψευδοπαιδαγωγικά προσχήματα για να μην διασυρθούν. Κουκουλώνουν τις παραβατικές συμπεριφορές των πιο παραβατικών μαθητών. Εδώ δεν τιμωρούν μαθητές όταν ειναι παραβατικοί απέναντι στο εκπαιδευτικό προσωπικό...

3
Σχολική ζώνη / Απ: Bullying στα σχολεία - Υπάρχει λύση;
« στις: Μάιος 26, 2022, 07:59:34 πμ »
Για τις συμπεριφορές μέσα στο σχολείο δεν έχουμε ευθύνη; https://eleftherotypia.gr/archives/ftanei-h-kakopoihsh/

https://nevronas.gr/evrizan-eftynan-kai-chtypoysan-tin-12chroni-aytistiki-kori-moy-poy-dechtike-bullying-vinteo/
η μητέρα καταγγέλει την αδιαφορία του σχολείου

4
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Μάιος 24, 2022, 09:15:21 μμ »
Συστάσεις "Κοπτση" προς Διευθυντές υπ. Παιδείας: Μη δίνετε πληροφορίες στους δημοσιογράφους
Έκτακτη σύσκεψη μετά από εντολή της Ν. Κεραμέως https://www.esos.gr/arthra/78283/systaseis-koptsi-pros-dieythyntes-yp-paideias-mi-dinete-plirofories-stoys

5
ο γραπτός δεν μπορούσε να μετράει γιατι ο διαγωνισμός ειναι μοριοδοτικός και δεν μπορείς να έλθεις εσύ με την επίδοση  ασεπ όταν άλλοι συνυποψήφιοί σου δεν έχουν μόρια από κάτι τέτοιο..τα κριτηρια ειναι ενιαία
**7. Η πρόσληψη υπαλλήλων στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, όπως αυτός καθορίζεται κάθε φορά, πλην των περιπτώσεων της παραγράφου 5, γίνεται είτε με διαγωνισμό είτε με επιλογή σύμφωνα με προκαθορισμένα και αντικειμενικά κριτήρια και υπάγεται στον έλεγχο ανεξάρτητης αρχής, όπως νόμος ορίζει.https://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/article-107/

6
η 527 του ΣτΕ αναφέρει ότι δεν ειναι δυνατόν να κρατηθεί βαθμός από παλιό ασεπ και να συγκριθεί με κάποιον που εδωσε μεταγενέστερα Καταλύεται η αρχή της ισότητας και αξιοκρατίας

7
Γραπτός  διαγωνισμός δεν σημαίνει εξάλειψη προσοντολογίου...βλεπε 3848 Διαμαντοπούλου
Παράθεση
Η βαθμολογική βάση επιτυγχάνεται εφόσον ο υποψήφιος συγκεντρώνει μέσο όρο βαθμολογίας τουλάχιστον πενήντα πέντε μονάδες με βαθμολογική κλίμακα από το ένα έως το εκατό και λαμβάνει τουλάχιστον πενήντα μονάδες σε κάθε θεματική ενότητα.
Παράθεση
Η σειρά κατάταξης των μετεχόντων στον τελικό πίνακα προσδιορίζεται από τις μονάδες που συγκέντρωσαν στο διαγωνισμό, από ακαδημαϊκά κριτήρια, από την προϋπηρεσία τους ως εκπαιδευτικών και από κοινωνικά κριτήρια ως ακολούθως
Παράθεση
Ο βαθμός του πτυχίου: για πτυχία με βαθμολογική κλίμακα από ένα (1) έως δέκα (10) υπολογίζεται μία (1) μονάδα για κάθε βαθμό του πτυχίου πάνω από το βαθμό πέντε (5), καθώς και κλάσματα αυτής με αναγωγή στο δεύτερο δεκαδικό ψηφίο. Σε περίπτωση που η κλίμακα είναι διαφορετική, ο βαθμός υπολογίζεται με αναγωγή στην κλίμακα αυτή.
Η γλωσσομάθεια: δύο (2) μονάδες για την άριστη, μιάμιση (1,50) για την πολύ καλή και μία (1) μονάδα για την καλή γνώση ξένης γλώσσας, η οποία αποδεικνύεται σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για το προσοντολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων. Δεν παρέχονται μονάδες για τη γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας ή ξένης γλώσσας που αποτελεί ειδικό προσόν διορισμού.
Η πιστοποιημένη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, όπως αποδεικνύεται σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για το προσοντολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, ή οι πιστοποιημένες δεξιότητες στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.) επιπέδου 1: μία (1) μονάδα. Δεν παρέχονται μονάδες για τη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή που πιστοποιείται από τίτλο σπουδών που αποτελεί ειδικό προσόν διορισμού.
Η κατοχή δεύτερου πτυχίου στις επιστήμες της αγωγής ή σε γνωστικό αντικείμενο σχετικό με τα μαθήματα που διδάσκονται στην ίδια βαθμίδα εκπαίδευσης: δυόμιση (2,50) μονάδες.
Η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ενός τουλάχιστον ακαδημαϊκού έτους στο γνωστικό αντικείμενο του κλάδου ή της ειδικότητας για την οποία διαγωνίσθηκε ο υποψήφιος: δύο (2) μονάδες.
Η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ενός τουλάχιστον ακαδημαϊκού έτους στη διδακτική του γνωστικού αντικειμένου του κλάδου ή της ειδικότητας για την οποία διαγωνίσθηκε ο υποψήφιος ή στις επιστήμες της αγωγής: δυόμιση (2,50) μονάδες.
Η κατοχή διδακτορικού διπλώματος στο γνωστικό αντικείμενο του κλάδου ή της ειδικότητας για την οποία διαγωνίσθηκε ο υποψήφιος: τρεις (3) μονάδες.
Η κατοχή διδακτορικού διπλώματος στη διδακτική του γνωστικού αντικειμένου του κλάδου ή της ειδικότητας για την οποία διαγωνίσθηκε ο υποψήφιος ή στις επιστήμες της αγωγής: πέντε (5) μονάδες.
Οι διατάξεις της παραγράφου 4 του άρθρου 2 εφαρμόζονται και για τους τίτλους που αναφέρονται στην παρούσα περίπτωση.
https://www.e-nomothesia.gr/kat-ekpaideuse/n-3848-2010.html


 8) 8) 8) 8) 8) 8) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  εξακολουθείτε να θέλετε γραπτό;  8) 8) 8) 8)

9
Καλημέρα.Θα παραθέσω κι εγώ την δική μου εμπειρία.Είχα κάνει κι εγώ προσφυγή πριν έξι χρόνια ως επιτυχούσα ΑΣΕΠ 2006 σε πολύ γνωστό δικηγόρο ο οποίος σε ερώτηση μου μου είπε ότι όποιος προσφεύγει δικαιώνεται δηλαδή αν εγώ προσφύγω και είμαι το 5 και το 2 δεν προσφύγει, δικαιώνομαι εγώ.Δεν είναι δικά μου λόγια,του δικηγόρου είναι.Δεν λέω  να μην προσπαθείτε εξάλλου δεν είναι δική μου δουλειά αλλά το καλάθι ας είναι μικρό για να μην απογοητευτείτε.Αν πάλι δικαιωθείτε τόσο το καλύτερο!
κι εγω ειχα πάει σε γνωστό εργατολόγο και τον ρωτησα αν εχουν περάσει την βάση του ασεπ 600 και οι 599 δεν προσφύγουν και προσφύγει ο 600ος που εχει γραψει 55 βάση εχει το δικαίωμα; και μου απάντησε ναι έχει έννομο συμφέρον στην λογική ότι ειναι επιτυχών.

10
με τον ίδιο δικηγορο κάποια γκρουπ έχασαν και κάποια κέρδισαν αλλά αυτό συνέβη διότι ακολούθησε διαφορετικό νομικό σκεπτικό στις προσφυγές  Τωρα γιατί διοριστηκαν οι πιο χαμηλοί αυτό συνέβη γιατί αυτοί προσέφυγαν και οι άλλοι , οι πιο πάνω από αυτούς όχι. Ο εύλογος ήταν γύρω στον χρόνο από το 2015...Το θέμα ειναι ότι βγαίναν διάφορα νομικά παπαγαλάκια και μιλάγαν με σιγουριά ότι όλες οι προσφυγές θα δικαιώνονταν και τωρα ...εξαφανίστηκαν Όπως έλεγαν ότι κι ο γραπτός ασεπ είναι ο μονος συνταγματικός κάτι που δεν ίσχυε φυσικά...χωρις δικαστική δικαίωση ονομαστική μην περιμένετε να γινει τίποτα το ειπε η Κεραμέως, δικαστικά έχει κλείσει...

12
Γνωρίζετε ποια ειναι η εξεταστέα ύλη (δηλ ποσοστό 2/3; ) διδαχθείσας ύλης πχ  στο μαθημα της ιστοριας α γυμνασιου;
επισης πως μπαίνουν τα θεματα; 2 ομαδες κλειστου τύπου , ανάπτυξης ;

13
Εξετάσεις / Απ: Εξετάσεις σε Πειραματικά Σχολεία
« στις: Μάιος 12, 2022, 07:19:05 μμ »
https://www.kathimerini.gr/society/561847363/psifo-empistosynis-sta-protypa-scholeia-dinei-o-proedros-toy-syriza-alexis-tsipras/
ο γιος του αρχηγου της αξιωματικής αντιπολιτευσης έδωσε εξετασεις σε προτυπο

14
από δικηγορικο γραφειο
Παράθεση
β) Όσο για το ενδεχόμενου νέου γραπτού διαγωνισμού, μας είπαν ότι εξετάζεται σε συνεργασία με το ΑΣΕΠ, πλην όμως δεν είναι απλό ζήτημα, αφού πρέπει να επιλυθεί σειρά από θέματα.

Σελίδες: 123 ... 66

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31150
  • Τελευταία: Sarmadaki
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1109461
  • Σύνολο θεμάτων: 18513
  • Σε σύνδεση σήμερα: 370
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 13
Επισκέπτες: 169
Σύνολο: 182

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.13 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.