Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - natasazil

Σελίδες: 123
1
:D

Εκκαθαρισμένοι προσωρινοί πίνακες 2ΓΕ/2023

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nIvddUZym7HvmkfkhqIu0KH_yn-PlOZDdlub2cNFxTc/edit?usp=sharing

- Η εκκαθάριση έγινε με βάση τον αριθμό ταυτότητας. Κάτι που σημαίνει ότι αν κάποιος διορίστηκε με διαφορετικό αριθμό ταυτότητας από αυτόν που βρίσκεται στους προσωρινούς πίνακες, δεν έχει αφαιρεθεί.
- Έχουν αφαιρεθεί όλοι όσοι έχουν διοριστεί, ανεξάρτητα από την ειδικότητα στην οποία διορίστηκαν (δηλαδή αν είχαν και 2ο πτυχίο ή διορίστηκαν στη γενική, έχουν αφαιρεθεί από όλους τους πίνακες στους οποίους περιέχονταν).
- Έχουν υπολογιστεί όλοι οι διορισμοί από το 2020 μέχρι και τους πρόσφατους φετινούς διορισμούς στη γενική.
- Με μωβ χρώμα είναι όσοι είχαν διοριστεί 9/3/2020 σαν ΕΕΠ-ΕΒΠ κι αρνήθηκαν διορισμό. Αυτοί έχουν δικαίωμα να προσληφθούν ως αναπληρωτές. Τους μάρκαρα απλά για να έχετε την εξτρά πληροφορία ότι έχουν αρνηθεί μια φορά διορισμό.
- Με πορτοκαλί χρώμα είναι όσοι είχαν διοριστεί 19/8/2020 στην Ειδική Αγωγή κι αρνήθηκαν διορισμό. Κι αυτοί έχουν δικαίωμα να προσληφθούν ως αναπληρωτές μετά τις 19/8.

Το αρχείο είναι μεγάλο, οπότε υπομονή μέχρι να φορτώσει. Επίσης, αν μπουν πολλοί ταυτόχρονα και δε φορτώνει, δοκιμάστε άλλη στιγμή.
Αν δε σας ανοίγει, ανοίξτε το από υπολογιστή ή εγκαταστήστε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.docs.editors.sheets&hl=en_US&fbclid=IwAR33zQJ7grmKAUJKajjh87dsQ6LmyW9RbYqyuDtEoVlphq1vYW1gejzsaLc

δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω για όλη αυτή τη δουλειά που κάνεις...

2
Αν στους εκκαθαρισμενους δεν υπάρχει η υπογραφή του @trustnoone δεν εμπιστευομαι κανέναν, 😉😉

3
trust είσαι υπέροχος! ευχαριστούμε πολύ!

4
Για την επομενη 3ετια το συστημα υπαρχει. Οποτε του χρονου και για τις 2 επομενες χρονιες οι διορισμοι απο τους πινακες  που θα βγουνε σε εναν μηνα.
Ένα μήνα;;Να μην πάρω θέση από τώρα δηλαδή μπροστά στον υπολογιστή.  :P :P

5
2 χρόνια ισχύουν οι οριστικοί. Αλλά οι προσωρινοί "τρώνε" και αυτοί έναν χρόνο. Άρα θα χρειαστεί να ξανακαταθέσουμε χαρτιά σε 3 χρόνια από τώρα.

6
Συγχαρητήρια σε όσους διορίζονται !
Υπομονή σε όσους περιμένουν.
Καλή τοποθέτηση να έχουμε.
Κρεμάω τα παπούτσια μου, κάποιος θα πρέπει να αναλάβει τα summon spells στον Patreas, τον οποίο και χιλιοευχαριστούμε όλα αυτά τα χρόνια για την υπερπολύτιμη βοήθεια που μας έδινε και ελπίζω να συνεχίσει να το κάνει.
Ζητείται προϋπηρεσία σε MMORPG.
ε όχι και τα κρεμάς!! χωρίς το μάνα σου ο Patreas δεν εμφανίζεται!!! διάβαζέ μας πού  και πού  :D :D
συγχαρητήρια!

7
Ευχαριστώ για την απάντηση! Κατάλαβα. Μάλλον οι αναπληρωτές αν δεν είναι για λόγο που βολεύει (και) το σχολείο, κάνουν όλο το προβλεπόμενο ωράριο. Αν αναλάβεις ως αναπληρώτρια όμιλο, να φανταστώ ότι μετράει κανονικά ως μέρος του διδακτικού σου ωραρίου; Επίσης, υποθέτω ότι η επιμόρφωση γίνεται για όλο το προσωπικό ανεξαρτήτως εργασιακής σχέσης, σωστά;
αυτό που προέχει όπως είναι φυσικό είναι η συμπλήρωση του προγράμματος. Αφού καλυφθούν οι ώρες των μαθημάτων ο αναπληρωτής μπορεί να συμπληρώσει το ωράριό του με όμιλο. η επιμόρφωση για τους αναπληρωτές δεν είναι υποχρεωτική. εγώ δεν έχω μείωση ωραρίου άρα δεν κάνω επιμόρφωση (και συνακόλουθα εφαρμογή σχεδίων μαθήματος στις ώρες διδασκαλίας μου). Συνάδελφος αναπληρώτρια κάνει κανονικά. επίσης μπορεί και ο αναπληρωτής να έχει και όμιλο και επιμόρφωση συγχρόνως(αντιστοιχεί σε 4 ώρες, 2 όμιλος και 2 επιμόρφωση). γενικώς δεν αποκλείεται από κάτι. όλα αυτά όμως εφόσον δεν υπολείπονται ώρες μαθημάτων.

8
Οι συγκεκριμένες μειώσεις ωραρίου ισχύουν και για τους αναπληρωτές ή μόνο για τους μόνιμους;
Ισχυουν και για τους αναπληρωτές αλλά είναι στη διακριτική ευχέρεια της διευθυντής. Εγώ ως αναπληρώτρια δεν έχω μείωση. Αναπληρώτρια άλλης ειδικότητας έχει μείωση (είμαστε στο ίδιο σχολείο). Για ν μην παρεξηγηθω η μείωση της συναδέλφου έγινε για πρακτικους λογους. (Συμπλήρωση ωραρίου)

9
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2023
« στις: Απρίλιος 21, 2023, 07:19:33 μμ »
με άδειες δεξαμενές mana (3%)
ας δοκιμάσω
@Patreas
Ρίξε βόμβες καπνού, εμφανίσου χτύπα και εξαφανίσου
κάνε τον Ninja όπως εσύ ξέρεις
Πασα μου ρίξε κι άλλες επικλήσεις.... Είμαστε απελπισμένοι... Βοηθησε όσο μπορείς...

10
Ευχαριστώ gtπε02. Πάντα εκτιμώ τη γνώμη σου.

11
Αυτά τα 560 οργανικά κενά για μετατάξεις είναι για τη γενική;

12
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2023
« στις: Μάρτιος 27, 2023, 05:41:16 μμ »
Δε θυμάμαι αν είχα φτιάξει, αλλά δεν έχει και νόημα. Η σύγκριση για να βρούμε τους ιδιωτικούς, ήταν με τους τελευταίους πίνακες στο e-aitisi, δηλαδή το μακρινό 2018. Για να μην έχουν δικαίωμα διορισμού (για να το πω σωστότερα, για να προσμετρηθεί κι η ιδιωτική τους προϋπηρεσία), πρέπει να έχουν 20 μήνες σε δημόσιο σχολείο. Το 2020 ήταν δύσκολο πες. Το 2021 λιγότερο δύσκολο. Το 2022 ακόμη λιγότερο. Φέτος θα είναι ακόμη λιγότερο. Είχαν περιθώριο 4 σχολικές χρονιές (δηλαδή μάξιμουμ 40 μήνες), να μαζέψουν 20 μήνες. Οπότε και να τον έφτιαχνα, θα ήταν πολύ επισφαλή τα αποτελέσματα. Τα διδακτορικά δεν τα είχα υπολογίσει ποτέ, γιατί δεν υπάρχει τρόπος να τα υπολογίσεις. Είτε υπάρχουν, είτε δεν υπάρχουν. Μάλλον εννοείς το 2ο πτυχίο, που ναι, το είχα υπολογίσει, αλλά αυτό έχει νόημα μόνο αφού βγουν οι επίσημες κατανομές.
[/quo
εννοώ όλους εκείνους τους κατόχους διδακτορικού που ναι μεν βρίσκονται στον πίνακα γενικής (άρα και στους εκκαθαρισμένους) αλλά εδώ και 3 χρόνια δε διαφαίνεται να ενδιαφέρονται να εργαστούν σε σχολείο. Ξέρω δεν μπορούμε να θεωρήσουμε βέβαιο ότι δεν θα αιτηθούν φέτος, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία  :D

13
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2023
« στις: Μάρτιος 27, 2023, 05:06:01 μμ »
@trustnoone είχες βγάλει κάπου excelάκι με τους διδάκτορες και τους ιδιωτικούς ή το ονειρεύτηκα;;; (αν είχες βγάλει κάνε σε παρακαλώ μια υπενθύμιση το link. αν δεν είχες κάνει μήπως σου ήρθε όρεξη να φτιάξεις;;)

14
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2023
« στις: Μάρτιος 25, 2023, 09:14:35 πμ »
Θα αρχίσουμε από τώρα να ρωτάμε τον patrea για την κατανομή η να το αφήσουμε από βδομαδα;
Χρόνια πολλα!

Σελίδες: 123

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32292
  • Τελευταία: johntsoum
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1159768
  • Σύνολο θεμάτων: 19212
  • Σε σύνδεση σήμερα: 367
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 7
Επισκέπτες: 361
Σύνολο: 368

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.096 δευτερόλεπτα. 30 ερωτήματα.