Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Νάκης Ιωάννης

Σελίδες: 123 ... 5
1
Είμαι διορισμένος εδώ και 29 χρόνια. Τότε που διορίστηκα υπήρχε μια αναλογία μέσων, μεσαίων και μικρών ηλικιών στην εκπαίδευση. Τα νιάτα και ο ενθουσιασμός, οι νέες γνώσεις αναμειγνύονταν με την πείρα. Σε κάθε σύλλογο εκπαιδευτικών γινόταν σοβαρό έργο. Σήμερα στο σχολείο που είμαι διευθυντής έχουμε έναν Σύλλογο με μέσο όρο ηλικίας τα 50 έτη. Θα συνεχίσουμε να είμαστε οι ίδιοι λογικά για την επόμενη δεκαετία. Το ίδιο συμβαίνει και στα διπλανά σχολεία. Κοιτάζω τη γενική συνέλευση και βλέπω φαλακρούς ή ασπρομάλληδες και κυρίες σεβαστές. Παππούδες και γιαγιάδες να το πω ωμά. Αποφοίτησα το 1986. Θα εκπαιδεύσω τις γενιές που θα κυβερνήσουν τη χώρα μας μετά από σαράντα ή πενήντα χρόνια. Με ποια εφόδια; αυτά που πήρα στις σπουδές μου; Μιλάω ωμά αλλά η νέα Ελλάδα έχει ανάγκη και την πείρα και τον ενθουσιασμό και κυρίως προσόντα. Για μένα - που ήμουν φανατικός υπέρ της επετηρίδας - ένας είναι ο δρόμος: γραπτός διαγωνισμός ανά διετία και μετά τα όποια ακαδημαϊκά προσόντα και η προϋπηρεσία. Σα χώρα έχουμε ανάγκη τους αρίστους χωρίς παραθυράκια. Αυτά μας κάναν 1000 υποκατηγορίες. Χρειάζεται μαχαίρι. Προέχει το εθνικό από το ατομικό συμφέρον. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

2

όχι πάντα, και στην προκειμένη περίπτωση κάθε άλλο καθώς για την α/θμια έχει γίνει β φάση προσλήψεων και το κυσπε θα συνεδριάσει την άλλη βδομάδα ενώ το κυσδε υποτίθεται συνεδρίασε χθες.

3
Ωραία πολιτική κάνουν οι περιφερειακοί, που ήδη δυο μας διαβεβαιώνουν οτι θα γινει την άλλη βδομάδα η φάση πρόσληψης. Προς τα έξω τι βγάζουν; Οτι φταίνε οι τοποθετήσεις. Δεν ξερω τι γινεται στους νομους του, αλλα σε αλλους αμέσως συμπληρώνεται στο myschool τα αντικείμενα, το σχολείο, οι ώρες. Αυτο και για τους διευθυντές. Τώρα τους φταίνε οι διευθυντές. Προτρέπει αυτος δηλ το υπουργείο να μην προχωρήσει σε προσλήψεις! Πολιτική κάνουν τα τσιράκια του υπουργείου. Και οσο αυτος λεει να περιμένουν, όλη η πρωτοβάθμια φωνάζει:
http://www.alfavita.gr/arthron/anakoinoseis/plirosi-ton-leitoyrgikon-kenon-ton-sholikon-monadon-zita-o-syllogos-anapliroton
Στο τέλος θα γελάμε: θα γινει η Γ φάση πρωτοβάθμιας κι εμεις θα περιμένουμε να συμπληρώσουν το myschool στη Στερεά Ελλάδα!

4
Όχι, δεν είναι θέμα καλής θέλησης. Από φέτος όλοι οι εμπλεκόμενοι στο Ολοήμερο παρακολουθούν τη σίτιση και αποχωρούν με το τέλος της βάρδιας.

5
Ερωτήματα σαν κι αυτό με κάνουν να αναρωτιέμαι για το επίπεδο της νοημοσύνης κάποιων εκπαιδευτικών.

6
Killbill, δεν είναι δική μου δουλειά να υποδείξω πότε θα γίνουν οι συνεδριάσεις. Είμαι Διευθυντής στο Σχολείο και οφείλω να εφαρμόζω νόμους. Εγώ δεν μπορώ να τους αλλάξω. Ας τους αλλάξουν οι υπεύθυνοι. Επαναλαμβάνω πως κάθε απόφαση μετά τις 14:00 είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και πέφτει σε κάθε προσφυγή. Μπορεί να ζητηθούν υπερωρίες αλλά ποιος θα τις εγκρίνει; Κανείς Διευθυντής Εκπαιδευσης δεν υπογράφει παράταση του χρόνου για υλοποίηση συνεδριάσεων. Τυχαίο;

7
Αγαπητοί μου, ο νόμος  (ΠΔ 1566/85 Κεφ Δ΄άρθρο 11) είναι σαφής: Οι συνεδριάσεις γίνονται μέσα στο ωράριο εργασίας και σε καμία περίπτωση σε ώρες διδασκαλάις των μαθημάτων. (σελ. 44). Ο νόμος είναι ανώτερος από τα ΠΔ ή τις ΥΑ. Κύριε Διευθυντή, καλείς σε συνεδρία το Σύλλογο μετά τις 14:00 παραβαίνεις το νόμο και ό,τι  αποφάσεις παρθούν ακυρώνονται στο δικαστήριο ως ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. Οι κουβέντες λοιπόν είναι περιττές. Αν θέλουν, ας αλλάξουν το νόμο. Είναι τυχαίο που κανένας Διευθυντής Εκπ/σης δε δίνει εγγράφως άδεια για συνεδρίση του Συλλόγου μετά τις 14:00;

8
Δυστυχώς για σένα προηγείται ο αναπληρωτής επειδή μπορεί να τοποθετηθεί μόνο σε σχολεία ΕΣΠΑ.

9
" Έχουν συνήθως ένα πτυχίο και είναι στο ίδιο σχολείο με νέους ΣΤ και Ε με τριπλάσια προσόντα και όρεξη για δουλειά αλλά δυστυχώς με τις μισές αποδοχές.
makis, υπάρχει καμία αξιόπιστη έρευνα γι΄αυτά που αναφέρεις ή είναι αυθαίρετη κρίση σου; Ποιος κατά τη γνώμη σου ήταν ο σωστός τρόπος κατάταξης των υπαλλήλων και πώς τον δικαιολογείς;
"έχεις απόλυτο δίκαιο...
να σου πω τώρα και μια μεγαλύτερη ακόμα αδικία ; Οι σύμβουλοι μπήκαν όλοι συλληβδην στον Α βαθμό ( ανεξαρτήτως χρόνων υπηρεσίας ) και πήραν και προσωποπαγή οργανική θέση σε σχολείο της αρεσκείας τους !!"
bitch, Ο/Η σύμβουλος θα αξιολογήσει, όπως μας λένε, επομένως δε μπορεί να έχει βαθμό κατώτερο από τους/τις προς αξιολόγηση. Ο βαθμός που πήρε είναι για όσο διάστημα είναι σύμβουλος. Ομοίως και για το/τη Διευθυντή Εκπαίδευσης.

10
Καλό θα ήταν σε περίπτωση επιστράτευσης όλοι μα όλοι να προσέρχονται στο σχολείο με φόρμα παραλλαγής, άρβυλα και τζόκεϊ. Οι βαθμοφόροι (από το στρατό) θα μπορούν να έχουν και διακριτικά του βαθμού τους. Να κυκλοφορούμε έτσι στους δρόμους να φαίνεται η Ελλάδα, τώρα που αρχίζει η τουριστική περίοδος, σαν το Ισραήλ.

11
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις / Απ: Επιμόρφωση ΤΠΕ Β' επιπέδου
« στις: Νοέμβριος 03, 2012, 12:14:17 μμ »
Παιδιά. όλα έχουν κολλήσει γιατί δεν υπάρχει Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για να βάλει την υπογραφή του κάτω από τις όποιες ενέργειες. Έτσι καθυστερούν οι διορθώσεις των γραπτών και η έναρξη της νέας περιόδου επιμόρφωσης. Όλα μεταφέρονται προς τα πίσω δυστυχώς. Η μαγική λέξη είναι ΥΠΟΜΟΝΗ.

12
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις / Απ: Επιμόρφωση ΤΠΕ Α' επιπέδου
« στις: Σεπτέμβριος 23, 2012, 10:28:12 πμ »
Τα μαθήματα ΔΕΝ γίνονται το Σαββατοκύριακο.

13
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις / Απ: Επιμόρφωση ΤΠΕ Β' επιπέδου
« στις: Αύγουστος 28, 2012, 11:17:24 πμ »
Άκρα του τάφου σιωπή

14
Πάντα θα υπολογίζεται η Πιστοποίηση. Για το Α΄ Επίπεδο γύρω στο Πάσχα ανακοινώνονται ημερομηνίες και κέντρα πιστοποίησης. Για το Β΄ Επίπεδο πρέπει να παρακολουθήσει πρώτα πρόγραμμα 96 ωρών που ανακοινώνονται  στις αρχές Σεπτεμβρίουκαι μετά να πιστοποιηθεί.

Σελίδες: 123 ... 5

Pde.gr, © 2005 - 2019

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28723
  • Τελευταία: Drosia
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 978727
  • Σύνολο θεμάτων: 16940
  • Σε σύνδεση σήμερα: 234
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 22
Επισκέπτες: 212
Σύνολο: 234

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.024 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.