Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - wizard_scr

Σελίδες: 12
1
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2023
« στις: Νοέμβριος 07, 2023, 09:25:40 πμ »
Πρέπει να ξαναπάς. Αν ήταν να υπηρετούμε έτσι την οργανική θα λείπαμε με απόσπαση όλο σχεδόν το χρόνο και τσακ θα κάναμε ανάκληση και θα υπηρετούσαμε. Ακόμα και 1 μέρα να λείπεις πέταξε η υπηρέτηση της οργανικής.

Βασικά δεν είναι ακριβώς έτσι αν λείπεις 1 ημέρα πέταξε η οργανική είναι λίγο πιο περίπλοκο.

Από την τελευταία εγκύκλιο μεταθέσεων:
"Εγκύκλιος μεταθέσεων Κεφάλαιο Γ Θεμελίωση δικαιώματος μετάθεσης. Προϋπόθεση υπηρέτησης οργανικής για ένα έτος.
...
3. Για τους εκπαιδευτικούς που διορίζονται και αναλαμβάνουν υπηρεσία το μήνα Σεπτέμβριο ως ημερομηνία διορισμού λογίζεται η 1η Σεπτεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος που θεμελιώνει δικαίωμα κατάθεσης μπορεί να προκύπτει από συνυπολογισμό σωρευτικά χρόνου υπηρεσίας που έχει διανυθεί τμηματικά κατά τη διάρκεια διδακτικού έτους.». Δεν προσμετράται ωστόσο ο χρόνος που προκύπτει από το άθροισμα των καλοκαιρινών διμήνων κατά τα οποία οι αποσπώμενοι εκπαιδευτικοί επανέρχονται στο σχολείο της οργανικής τους θέσης (Γνωμοδότηση 864/1989)."

Με λίγα λόγια μπορείς τμηματικά να μαζέψεις το ένα έτος που χρειάζεσαι. Έτσι θεμελίωση και εγώ προσωπικά. Για παράδειγμα αν γίνει ανάκληση τον ιανουάριο τότε χρωστάς τους 4 μήνες. Φυσικά δεν είναι εύκολο να παίρνεις απόσπαση και να κάνεις ανάκληση όποτε θες. Εγώ διορίστηκα Νοέμβριο επειδή άργησαν οι διορισμοί. Χρώσταγα 2 μήνες. Την επόμενη χρονιά πήρα απόσπαση και ζήτησα ανάκληση η οποία έγινε Αν θυμάμαι καλά Οκτώβρη. Οπότε θεμελίωσα δικαίωμα.
Υ.Σ. Ο μήνας θεωρείται 15 ημέρες

2
Σωστά να συμπληρώσουμε επίσης ότι μερικές φορές τη βδομάδα πιάνει και το μεγάλο καράβι από Πειραιά πολύ βολικό για Αθηναίο για γιορτές να μην ταλαιπωρείται να αλλάζει καράβι.

Επισης οι Οινουσες ειναι ευκολα προσβασιμες και με το θαλασσιο ταξι, ενω τα Ψαρά επικοινωνουν μονο με καράβι και τα πιανει ο καιρός πιο εύκολα (μπορεί να εγκλωβιστεις με απαγορευτικό).

3
Επίσης για Σάμο υπήρχε αεροπλάνο για Θεσ/νίκη θυμάμαι μια φορά τη βδομάδα έπιανε και τα ενδιάμεσα νησιά και μια απευθείας. Δεν ξέρω τι παίζει σήμερα αν υπάρχει ακόμα δλδ αλλά γιατι να μην υπάρχει.

Παράθεση από: Ελευθερία Α.
link=topic=36824.msg1193221#msg1193221 date=1683557408


Καλυμνο έχει σύνδεση για Αθήνα μόνο τρεις φορές τη βδομάδα τον χειμώνα. Από Κω έχει και για Θεσσαλονίκη νομίζω.

4
Ψαρά λογικές τιμές Οινούσσες ακριβά.

Έχετε ιδέα πώς πάνε τα ενοίκια Οινούσσες ψαρά Σαμοθράκη για οικογένεια με παιδιά?

5
Στο Βαθύ που είναι η πρωτεύουσα προ κρίσης οι τιμές παίζαν για γκαρσονιέρα 220 230. Όπως έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα έμενα σε ξενοδοχείο με 220 το μήνα. Καρλόβασι που είναι το Πανεπιστήμιο πιστεύω πάλι βρίσκεις εύκολα αλλά δεν είμαι σίγουρος έμεινα για λίγο χωρίς ψάξιμο με γνωστό με 120 το μήνα αλλά τρύπα. Γενικά το νησί χειμώνα δεν έχει το τρελό κόσμο βρίσκεις σπίτια σε καλές τιμές και φυσικά αν θες τα κρατάς καλοκαίρι δεν σε διώχνουν.

Τι θέλετε να μάθετε για Σάμο

αν βρισκει κανεις σπιτι ευκολα και τι παιζει με τις τιμες

6
Τι θέλετε να μάθετε για Σάμο

ΜΗΝ δηλώνετε Β και Δ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.Πόσες φορές πρέπει να το πούμε; Μάλλιασε η γλώσσα μας😂


 Α ΚΑΙ Γ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΕΚΕΙ Η ΚΑΤΑΣΑΤΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ; ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΟς ΓΙΑ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

7
Καλησπέρα μια και γράφετε για τη Χίο. Αν και δεν είναι τουριστικό νησί όπως η Ρόδος έχει ακριβά ενοίκια σε σπίτια που δεν τα αξίζουν και με δυσκολία βρίσκεις σπιτι. Νοικιάζουν κατι υπόγεια ημιυπόγεια και διαμερίσματα. Σε σύγκριση με Βαθύ Σάμου που έχω δουλέψει η Σάμος έχει πιο φθηνά σπίτια πάλι ψιλοσαβούρες βέβεια. Είχα νοικιάσει σε ξενοδοχείο με το μήμα 220 ευρω πιο αξιοπρεπές. Επίσης Β χίου ψαρα φθηνά ενοίκια και Οινούσσες πανάκριβα.

Καλησπέρα. Η Χίος τι λέει; Είναι καλή περίπτωση ή Κρήτη, Ρόδος κλπ;;

8
Συγνώμη δεν το κατάλαβα...

αν διάβαζες ΚΑΛΥΤΕΡΑ θα έβλεπες ότι αυτό ΤΟ (ενικός αριθμός και μάλιστα σε μήνυμα με παράθεση ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ το συγκεκριμένο) προπτυχιακό ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ δεν διορίζει κανεναν.

άρα δεν μας λες κάτι άλλο. τα ανήλικα που πιθανόν να αγχωθούν ας βελτιώσουν την κατανόηση κειμένου. αναφέρθηκε πουθενά ΤΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΟΛΑ  ή η περίπτωση ;;;; (φαίνεται ο ενικός και στη παράθεσή σου)

9
αυτό που λες για την περίπτωση είναι ένα τρίτο θέμα διακριτό : το προπτυχιακό του ΕΑΠ δεν έχει κανένα (ακόμα - και ελπίζω ποτέ ! ) επαγγελματικό δικαίωμα και θέση στην εκπαίδευση γενικώς , σε κανέναν κλάδο. άρα εκεί ορθά το σουτάρατε. δεν μπορούσε να αποδοθεί 2η ειδικότητα.
[/quote]

ΠΕ04.01 ΦΥΣΙΚΟΙ

Πτυχίο Φυσικής Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή δίπλωμα της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Ε.Μ.Π και πιστοποιητικό παρακολούθησης του Προγράμματος Σπουδών της κατεύθυνσης Φυσικού Εφαρμογών της ημεδαπής ή ισότιμα πτυχία αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής (2). Πτυχίο Φυσικής του Πανεπιστημίου της Κύπρου (3). Πτυχίο σπουδών στις Φυσικές Επιστήμες του Ε.Α.Π.

ΠΕ80 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (Πρώην κλάδοι ΠΕ09, ΠΕ18.02, ΠΕ18.03, ΠΕ18.35, ΠΕ18.40, ΠΕ15)
..................ή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ε.Α.Π ..........

ΠΕ40.00 ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
Πτυχίο Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας ή Ιταλικής και Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας (με κατεύθυνση Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας) ή Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας (Ιονίου Πανεπιστημίου με ειδίκευση Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός και της Διδακτικής της ως Ξένης) Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή ισότιμα πτυχία αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής (2). Πτυχίο προγράμματος σπουδών “Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός” του ΕΑΠ.

δεν ξέρω αν μου ξέφυγε κανένα.
Καλό είναι αν δεν γνωρίζετε να μα γράφετε νομίζω γιατί μπορεί να αγχώνουμε κάποιους... (με καλή διάθεση πάντα!)

Υ.Γ. έχω αναγνωρίσει την 2η μου ειδικότητα ΠΕ04.01 από το ΕΑΠ και δουλεύω στην α/θμια δηλαδή δεν έχω καμία 2η ανάθεση! Στη συζήτηση που κάνετε για την μετάταξη είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι ανεξάρτητη διαδικασία. Άλλο μετάταξη άλλο αναγνώριση 2η ειδικότητας και ναι αν πάρεις μετάταξη πρέπει να αναγνωρίσης την 1η ως δεύτερη!

10
Το μόνο που δεν επιτρέπεται να κάνεις είναι 2 προπτυχιακά ταυτόχρονα σε οποιοδήποτε ΑΕΙ. Όλοι οι άλλοι συνδυασμοί (με επιφύλαξη) επιτρέπονται. Εγώ έκανα μεταπτυχιακό και 2ο πτυχίο ταυτόχρονα.
Το ΕΑΠ όμως λογικά να μην επιτρέπει να είσαι γραμμένος σε 2 μεταπτυχιακά αλλά δεν το ξέρω.

11
Νησιά / Απ: Δωδεκάνησα
« στις: Αύγουστος 16, 2021, 05:10:31 μμ »
Δεν είναι απόλυτο αλλά είναι πιθανό. Για παράδειγμα στα Ψαρά το ιντερνετ μέχρι το 2016 αν θυμάμαι καλά το υποτιθέμενο 2άρι ήταν πολύ πιο αργό και από παλιό ISDN δεν έβλεπες ούτε τις διαφημίσεις στο youtube χωρίς να κολλά. Όταν αναβαθμίστηκε σε vdsl έγινε αρκετά πιο γρήγορο και από πόλεις. Πρέπει να μάθεις για το συγκεκριμένο μέρος που πας. Αν είναι κάρβουνο προτείνω να μην βάλεις γραμμή και να χρησιμοποιήσεις κάποιο ασύρματο 4g με αρκετά gb το μήνα που να σε καλύπτουν.

Μου είπε ένας φίλος προγραμματιστής ότι σε νησιά όπως Χάλκη, Τήλος κ.λ.π δεν αποκλείεται το ίντερνετ να '' σέρνεται'' σε βιντεοκλησεις π.χ.
Πέρα από τη σύνδεση μου με τον έξω κόσμο (Skype) , μου είναι πολύ σημαντικό να έχω καλό ιντερνετ για να παρακολουθώ το μεταπτυχιακό μου!! Έχει κάποιος από εσάς παρόμοια εμπειρία στο συγκεκριμένο θεμα να μου πει?

12
Να πώ για τις τιμές των σπιτιών από Βόρειο Αιγαίο. Εχω υπηρετήσει Χίο, Σάμο. Η Χίος υπερβολικά υψηλά ενοίκια στη πόλη ακόμα και για ημιυπόγεια. Η Σάμος αρκετά πιο φθηνή πάντα για τη πόλη. Στα χωριά βρίσκεις πιο αξιοπρεπή σπίτια.

13
Η μετάταξη θεωρείται ως νέος διορισμός. Για αυτό πιθανώς η οριστική τοποθέτηση θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι, όπως συμβαίνει και με τους νεοδιόριστους. Ας επιβεβαιώσει κάποιος που έχει πάρει μετάταξη αν την πρώτη χρονιά κάλυψε λειτουργικό κενό και κατόπιν πήρε οργανική θέση με οριστική τοποθέτηση.

Ακριβώς όπως τα λες. Οργανική παίρνεις την επόμενη χρονιά με οριστική τοποθέτηση αν υπάρχει. Μπορεί να παραμείνεις στη διάθεση. Υποτίθεται ότι παίρνεις μετάταξη σε οργανικό κενό αλλά και αυτή η διαδικασία είναι ότι να 'ναι. Ξέρω περίπτωση που πήρε μετάταξη χωρίς να πάρει οργανική.
Για να ζητήσεις μετάθεση πρέπει το φεκ της μετάταξης να έχει βγει, μέχρι και μέσα στο Σεπτέμβρη φταις δε φταις αν αργήσει να βγει. Για να μην γίνονται παρεξηγήσεις, έχουν αρχίσει να αναφέρουν τους μεταταγμένους που θεμελιώνουν δικαίωμα μέσα στην εγκύκλιο (καλό αυτό).

14
Νεοδιόριστοι / Απ: Απορίες νεοδιόριστων
« στις: Οκτώβριος 10, 2020, 12:17:19 μμ »
Καλημέρα! Διορίστηκα με την 3εα/2019 . Θα ήθελα να ρωτήσω μετα την υποχρεωτική παραμονη 2 ετη στην οργανική οταν με το καλο ερθει η ωρα να κανουμε χαρτια για μεταθεση μεχρι ποσες επιλογες μας αφηνει να δηλωσουμε; Διαβασα την περσινή εγκύκλιο δεν ειδα καπου να λεει μεχρι ποσες επιλογές.
Και για απόσπαση μέχρι ποσες ειναι; Σας ευχαριστώ!!!!

Για τις μεταθέσεις δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι δεν έχει όριο. Στις αποσπάσεις είναι μέχρι 5 ΠΥΣΠΕ - ΠΥΣΔΕ όχι περιοχές όπως τις μεταθέσεις.

Σελίδες: 12

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32438
  • Τελευταία: nospeak
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1167277
  • Σύνολο θεμάτων: 19278
  • Σε σύνδεση σήμερα: 621
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 1
Επισκέπτες: 394
Σύνολο: 395

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.144 δευτερόλεπτα. 30 ερωτήματα.