Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - pskouras

Σελίδες: 123 ... 21
1
Έρχονται οι ωρομίσθιοι!!!

α) Υποβολή αίτησης (2ο στάδιο) για την επιλογή εκπαιδευτικού προσωπικού, Συμβούλων Σταδιοδρομίας, Συμβούλων Ψυχολόγων, της Πράξης ΣΔΕ. β) Διαθέσιμες ώρες/τμήματα σχολ. περ. 2020-2021.

https://www.inedivim.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-2%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CF%89%CE%BD

2
Γιατί δεν διαβάζω πουθενά να πάνε και οι ωρομίσθιοι πιο νωρίς? Αυτοί δεν κάνουν μάθημα στα ΣΔΕ? Δεν τους έχουν ανάγκη?

3
Να σας ρωτήσω κάτι...
Αν είσαι ωρομίσθιος στις επασ οαεδ σου δίνουν / χρειάζεσαι άδεια για να κάνεις μαθήματα αλλού? σου δίνουν?
Θέλω να διδάξω σε κάτι σεμινάρια 15-20 ώρες τον μήνα!

4
Σχολική ζώνη / Απ: Καταλήψεις στα σχολεία
« στις: Οκτώβριος 04, 2020, 12:09:53 πμ »
Ακριβώς επειδή είμαι εκπαιδευτικός και αισθάνομαι ευθύνη για τα παιδιά μας,ονειρεύομαι μία καλύτερη κοινωνία,όπου δεν θα επικρατεί ο εκφοβισμός του όχλου,ο φασισμός,η υποκρισία,η χειραγώγηση,ο λαϊκισμός.
Το θέμα εδώ είναι οι καταλήψεις.Διαχρονικά θεωρώ ότι εκμαυλίζουμε τις συνειδήσεις των νέων,κακομαθαίνοντάς τους.
Φίλε μου τα παιδιά είχαν τα και έκαναν και είπαν ότι αρκετοί μεγάλοι δεν μπορούν να κάνουν επειδή φοβούνται και την σκιά τούς.
Τι ζητάνε τα παιδιά; Τα αυτονόητα! Χρήματα για την παιδεία και όχι για τα κανάλια και αεροπλάνα.
Κάνε μια αναζήτηση πόσα σχολεία έκλεισε φέτος (και οι προηγούμενοι) τα τελευταία χρόνια! Αν δεις έγιναν μόνο με οικονομικά κριτήρια... Έτσι βλέπουν τα παιδιά μας.
Κρίμα

5
Σχολική ζώνη / Απ: Καταλήψεις στα σχολεία
« στις: Οκτώβριος 03, 2020, 11:25:45 μμ »
Πάμε για χιλιοστή φορά με τα αυτονόητα,γιατί δεν μου απαντάς.
Τα σχολεία,τα βιβλία,οι εκπαιδευτικοί, που πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης για να απολαμβάνουν όλοι το δικαίωμα στην εκπαίδευση είναι εκεί.Ποιος τους εμποδίζει;

Οσο για το "φερόμενοι",αστεία πράγματα.Οπως πολλοί καθηγητές είναι ευθυνόφοβοι (συχνά δικαιολογημένα,επειδή το σύστημα τους αφήνει μόνους τους), έτσι είναι και οι μαθητές που παίρνουν χαμπάρι ότι δεν περνάει πια η κακομαθημένη συμπεριφορά τους και ότι υπάρχουν κανόνες.
Δυστυχώς εκεί έχει καταντήσει η δημοκρατία μας.Να κρύβονται όλοι σχεδόν στον όχλο.
Το "επιχείρημά" σας,δηλαδή ισχύει πρώτα αντίστροφα.Ποιός μαθητής θα αναλάβει την ευθύνη της κατάληψης,όταν θα υπάρχει η πίεση από τους συμμαθητές και τους γονείς που σκέφτονται την απουσία;Ισα ίσα που οι εκπαιδευτικοί είναι εντελώς καλυμμένοι,εφόσον εκτελούν εντολές του υπουργείου ως υπάλληλοι και κάνουν μάθημα.

Δεν περνάει κανένα bullying εναντίον τους, έστω και ύπουλο.

Το θέμα είναι να ανοίξουν τα σχολεία και να μάθουν τα παιδιά μας να λειτουργούν ως συνειδητοποιημένοι δημοκρατικοί πολίτες, μακριά από κάθε είδους εκμετάλλευση.Ειδικά ενόψει αυτού:
https://www.esos.gr/arthra/69692/n-kerameos-etoimazoyme-nomoshedio-gia-tin-axiologisi-ton-ekpaideytikon

Υπάρχει η άποψη ότι η αντιπολίτευση γιγάντωσε όλη αυτή τη σπέκουλα με τις μάσκες και τώρα εκμεταλλεύεται τις καταλήψεις για να φθείρει την κυβέρνηση.Από ό,τι φαίνεται,η συγκεκριμένη υπουργός είναι αποφασισμένη να πάρει πάνω της όλο το πολιτικό κόστος.Ισως θεωρεί τον εαυτό της "καμμένο χαρτί" και δεν την ενδιαφέρει η προσωπική της εικόνα.Ισως κρατάει ο Πρωθυπουργός την καρατόμησή της για αργότερα,έτσι ώστε να εξευμενίσει τους εκπαιδευτικούς σε άλλα ζητήματα θυσιάζοντάς τη.Επομένως,θεωρώ πολύ πιθανό ότι θα προχωρήσει στις εξαγγελίες της.Ελπίζω να αφήσουμε τα παιδιά απέξω όταν έρθει η στιγμή της σύγκρουσης.

Πάμε από την αρχή.

Με ποια από τα αιτήματα των μαθητών συμφωνείς και ποια όχι όχι; Άσχετα με τον τρόπο που πολεμάνε για αυτά! Έχουν δίκιο ή άδικο όσο αφορά τα αιτήματα; Βλέπεις το δένδρο και χάνεις το δάσος. Όσα παιδιά βγήκαν στην τηλεόραση μόνο ένας γιος κομματικού στελέχους την ΝΔ έλεγε να ανοίξουν τα σχολεία.
Και τέλος η υπουργός γιατί δεν κάνει διάλογο με τα χιλιάδες ανοιχτά σχολεία για τα προβλήματα τούς αλλά λέει ότι δεν κάνει διάλογο αν δεν ανοίξουν; Αφού είναι μειοψηφία;
Και κάτι ακόμα μια και είσαι εκπαιδευτικός
Τα παιδιά δεν είναι το πρόβλημα και το κόστος! Είναι το μέλλον μας

6
Σχολική ζώνη / Απ: Καταλήψεις στα σχολεία
« στις: Οκτώβριος 02, 2020, 10:58:48 μμ »
Δεν ΘΑ τους έλεγα.Φυσικά και διαπραγματευόμαστε τέτοια ζητήματα.Οι νόμοι σήμερα είναι αποτέλεσμα αυθαίρετης βούλησης ενός ή αποτέλεσμα δημοκρατικής ψηφοφορίας;
Γι΄αυτό και είναι να απορεί κανείς με την αναφορά σε Πολυτεχνείο ...
Μπορεί η δημοκρατία μας να έχει ένα σωρό προβλήματα,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι νόμοι δεν πρέπει να τηρούνται.

Ποιοι νόμοι!!! Αυτοί που τους γράφουν ή τους εφαρμόζουν όπως τους συμφέρουν; 1 άτομο ανά 3 τετραγωνικά σε μαγαζιά και 25+ παιδιά σε αίθουσα 39 τετραγωνικών.
Καθαρίστριες που απλά αλλάζουν τα καλαθάκια.
15 καθηγητές σε χώρο 20 τετραγωνικών.
Δίνουν λεφτά για μάσκες σε φίλους και γνωστούς και φτιάχνουν αλεξίπτωτα και για τους μαθητές τίποτα.
Χαρίζουν λεφτά σε μεγαλοοφειλετες αλλά τα παιδιά μας είναι ακριβά.
Πρώτα έπρεπε να είναι οι καθηγητές στην κατάληψης και μετά οι μαθητές...
Είναι από τις λίγες φορές που που τα αιτήματα τους είναι δίκαια. 

Και τέλος για αυτούς που λένε ότι θέλουμε ανοιχτά σχολεία...
Πότε έκανε διάλογο η υπουργός σε αυτό τον 1 χεονο; Και για ποιο λόγο;

7
Σχολική ζώνη / Απ: Καταλήψεις στα σχολεία
« στις: Οκτώβριος 02, 2020, 03:31:00 μμ »
Ήταν πολλά παιδιά μέσα στα ηλεκτρονικά μου μαθήματα!!! Δεν ανοίξανε σήμερα τελικά. Οπότε εξ! Κάναμε το μαθηματάκι μας... δεν ξέρω τι θα γίνει με δύο συναδέλφους που δεν συμμετείχαν. Απουσία από το Υπουργείο; Ο διευθυντής είναι πε86 και τα χε έτοιμα από την 1η μέρα όλα. Τον θαύμασα!! Τέτοια οργανωτικότητα τόσα χρόνια πρώτη φορά συναντώ. Κρίμα που οι γονείς δεν εκτιμούν το σχολείο που έχουν τα παιδιά τους. Από Δευτέρα τώρα! Σε εσάς έγινε η εξ αποστάσεως; Είστε κλειστά όλοι;


Γρήγορα τα μπατσονια να τους χώσουμε μέσα...

Γονείς προχώρησαν σε κατάληψη του μοναδικού ειδικού σχολείου στο Ηράκλειο Κρήτης - Τι καταγγέλλουν

Σύμφωνα με τους ίδιους, το σχολείο εξυπηρετεί πάνω από 100 παιδιά ΑμΕΑ κάτω από άθλιες συνθήκες, σε ένα  λυόμενο κτίριο, το οποίο δόθηκε προς προσωρινή χρήση πριν από 10 χρόνια αλλά έγινε μόνιμο.

«Οι συνθήκες είναι τριτοκοσμικές. Τα παιδιά μας καλούνται να κάνουν μάθημα σε ένα αυθαίρετο κτίριο, χωρίς θέρμανση και υποδομές για ΑμΕΑ. Πλημμυρίζουμε κάθε χειμώνα με αποτέλεσμα να κλείνει το σχολείο γιατί οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις δεν είναι καλές οπότε υπάρχει ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, οι οροφές στάζουν» δήλωσε στο Mega μια μητέρα, η Μαρία Μερκουλίδη. Επιπλέον, επισήμανε τον κίνδυνο της πανδημίας του κορονοϊού, τονίζοντας ότι οι μαθητές ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και χρειάζονται περισσότερη φροντίδα.

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/333889_goneis-prohorisan-se-katalipsi-toy-monadikoy-eidikoy-sholeioy-sto-irakleio-kritis

8
Σχολική ζώνη / Απ: Καταλήψεις στα σχολεία
« στις: Οκτώβριος 01, 2020, 02:22:15 μμ »
Προφανέστατα, δεν έχεις διαβάσει ποτέ σου Σύγχρονη Ιστορία, της Ελλάδας και της Ευρώπης. Η πτώση του Παπαδόπουλου, έφερε τον τρισχειρότερο Ιωαννίδη. Να διαβάσεις και για την κατάληψη της Κύπρου και το αισχρό ακόμη και σήμερα καθεστώς καταπάτησής της. Η Χούντα δεν έπεσε από κανένα Πολυτεχνείο. [λίγη ιστορία απλά απλά από τη wikipedia: " Τον Νοέμβριο του 1973 ηγήθηκε δικού του νέου πραξικοπήματος ανατρέποντας τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και αναλαμβάνοντας ο ίδιος αφανώς τη διακυβέρνηση της χώρας, εξ ου και το παρωνύμιο ο "αόρατος δικτάτωρ". Τέλος, επιδιώκοντας την ανατροπή του αρχιεπισκόπου Μακαρίου οργάνωσε το Πραξικόπημα του 1974 με αποτέλεσμα την τουρκική εισβολή στην Κύπρο." Την οργάνωσή τους πάντως, στο Πολυτεχνείο, την είχαν να σου θυμίσω, αστοί, πολλοί από τους οποίους μεγαλοαστοί και πρώην μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών. Σε κάθε περίπτωση, μορφωμένα παιδιά, φοιτητές με πολλές περγαμηνές. Έτσι, κάποιοι από αυτούς είχαν και πολιτικές βλέψεις και ανελίχθηκαν. Κάποιοι άλλοι μετά από χρόνια, θεώρησαν ότι το να κάνουν κατάληψη ως πρόεδροι του 15μελούς του σχολείου τους είναι ισάξιο!!!! Κατάφεραν όμως να ανελιχθούν και αυτοί... Τα αίσχη συνεχίζονται... Κατά πώς καταλαβαίνει κανείς ερμηνεύει. Τόσο μυαλό τόσα τα συμπεράσματά του.

Να ανοίγετε κανένα βιβλίο και να αφήσετε τα κομματικά φυλλάδια. Είναι πιο εύκολα σίγουρα, κατανοώ, δεν έχετε και χρόνο με τόση δουλειά, αλλά αν δεν έχετε γνώση, η άποψή σας δεν έχει ισχύ.

Δεν μπαίνει σε καμιά ζυγαριά η κατάληψη. Είναι παράνομη και τελεία. Αν είχαν αναρχικοί καταλάβει το σπίτι σου, να δω αν θα είχες την ίδια άποψη...αλλά όχι. Έχει καταληφθεί μόνο το σχολείο σου, οπότε δεν εργάζεσαι και πληρώνεσαι και νομίζεις ότι στηρίζεις τον απλό αγωνιστή μαθητή!

Ιδεολογικοποιήσαν κάποιοι την μπαχαλοποίηση και την τεμπελιά. Εύγε!! Θα προοδεύσουμε έτσι ως χώρα.

Ευτυχώς, τα δικά μας άνοιξαν εγκαίρως, γιατί το καθησιό της εξ αποστάσεως δεν το άντεξα πέρσι και δεν θα το αντέξω ούτε και φέτος. Να μη χρειαστεί να κλείσουμε τμήμα ή όλο το σχολείο για φέτος και ούτε του παπά!

Επειδή ωραία τα λες, αν αύριο σε απόλυσει (που δεν το εύχομαι για κανέναν αυτό) επειδή θα αυξήσει τους μαθητές σε 50,  θα σε βάζει να καθαρίζεις και ότι άλλο θες
Σαν καλός χριστιανός και Άριστος πες τους Μπράβο!!!  και ότι όλα είναι οκ!

9
Σχολική ζώνη / Απ: Καταλήψεις στα σχολεία
« στις: Οκτώβριος 01, 2020, 11:06:03 πμ »
Να σου θυμίσω και στο Πολυτεχνείο κάποιοι τα ίδια έλεγαν και αν δεν είχε γίνει ίσως να είχαμε ακόμα χούντα!!!!
Επίσης αν δεν είχαν εξεγερθεί οι έγχρωμοι ακόμα θα είχαμε σκλαβιά....
Τίποτα δεν είναι άσπρο και μαύρο!!! Τα ζυγίζεις και ο καθένας μας και βγάζει τα συμπεράσματα!!!

Και έμενα (όπως και άλλους γονείς) με ενοχλεί (από άποψη ποιότητας, παιδείας και δουλειάς) που δεν έχει το παιδί μου ολοήμερο ακόμα!!! και όλους τους δάσκαλους!!!! και τι κάνουν για αυτό?

10
Σχολική ζώνη / Απ: Καταλήψεις στα σχολεία
« στις: Οκτώβριος 01, 2020, 08:35:42 πμ »
  Μάλλον   δεν  καταλαβαίνεις  τι σημαίνει  25.000   αίθουσες   χρειάζεται   βούληση   πολλά  χρήματα   και  10  χρόνια  τα   υπόλοιπα  είναι   μόνο  λαϊκισμός.

Πόσες αίθουσες/σχολεία έκλεισαν φέτος? αλλα και τα προηγούμενα χρόνια?

https://www.infokids.gr/thlivero-kleinoun-100-sxoleia-sti-v-ellad/
https://www.ethnos.gr/ellada/78885_kleinei-sholeia-se-oli-ti-hora-i-ypogennitikotita-sos-apo-toys-ekpaideytikoys

Μπορούσαν να τα ανοίξουν από τον Μάρτιο, να τα φτιάξουν, και να λειτουργήσουν,

Θέληση και όραμα για την παιδεία θέλει άλλα που να το βρεις τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα.

Η άποψη μου είναι οτι η Υπουργός δεν μείωσε τον αριθμό των μαθητών για ένα και μόνο λόγο. Για να μην αναγκαστούν να το κάνουν και στα ιδιωτικά σχολειά που τρέφει μια ιδιαίτερη αδυναμία και χρειαστεί να πάρουν κόσμο.

11
Σχολική ζώνη / Απ: Καταλήψεις στα σχολεία
« στις: Σεπτέμβριος 30, 2020, 04:01:34 μμ »
Στις μάσκες τα έκαναν μαντάρα και καλώς τους έκραξαν μόνο που η Κεραμέως και το υπουργείο παιδείας δεν είχε εμπλοκή σε αυτό. Επίσης δεν υπήρχε κανένας λόγος να δώσουν μάσκες όπως δεν έχουν δώσει ούτε οι υπόλοιπες χώρες. Οι μόνοι που έπρεπε να πάρουν ήταν τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Δεν καταλαβαίνω γιατί στα παιδιά που έχουν smartpone και tablet έπρεπε να δώσουν μάσκες.

Όσον αφορά τους καθηγητές οι πρώτες φάσεις των αναπληρωτών έγιναν νωρίτερα από όλα τα προηγούμενα χρόνια και έγιναν και μόνιμοι διορισμοί μετά από 10 χρόνια. Αν κλείνουν τα σχολεία γι΄αυτό φέτος τα προηγούμενα χρόνια δεν θα έπρεπε να ανοίξουν καθόλου.

Ο αριθμός των μαθητών αυξήθηκε μόνο στην πρώτη δημοτικού γιατί μόνο εκεί είχε προλάβει να μειωθεί.  Η μείωση έγινε από την προηγούμενη κυβέρνηση 1-2 μήνες  πριν εγκαταλείψει την εξουσία. Όλως τυχαίως  δεν το εφάρμοσε όσο κυβερνούσε αυτή αλλά πέταξε το μπαλάκι στους επόμενους. Το αποτέλεσμα ήταν να τρέχει να τρέχουν οι  επόμενοι να βρουν αίθουσες σε σχολεία που δεν είχαν για να δημιουργηθεί extra τμήμα. Για να μην παρεξηγηθώ είμαι 100 % υπερ της μείωσης των μαθητών αλλά πριν την κάνεις θα πρέπει να έχεις εξασφαλίσει ότι έχεις τις υποδομές για να την υποστηρίξεις. Δυστυχώς το δημογραφικό θα βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση τα επόμενα χρόνια... Προς το παρόν αυτό που μπορεί να γίνει και πρέπει να διεκδικήσουμε είναι να προσλάβουν extra αναπληρωτές για να σπάσουν μεγάλα τμήματα σε όποια σχολεία έχουν extra αίθουσες. Τα υπόλοιπα που ακούγονται για σχολεία που θα φυτρώσουν σε ένα καλοκαίρι ή θα τα χτίσει η Κεραμέως σε ένα βράδυ ή για αίθουσες του δήμου χιλιόμετρα μακριά από το σχολείο είναι εκτός πραγματικότητας.

Γιατι εδω δεν ειμαστε για πολιτικη αλλα:

Στις μάσκες τα έκαναν μαντάρα και καλώς τους έκραξαν μόνο που η Κεραμέως και το υπουργείο παιδείας δεν είχε εμπλοκή σε αυτό. Επίσης δεν υπήρχε κανένας λόγος να δώσουν μάσκες όπως δεν έχουν δώσει ούτε οι υπόλοιπες χώρες. Οι μόνοι που έπρεπε να πάρουν ήταν τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Δεν καταλαβαίνω γιατί στα παιδιά που έχουν smartpone και tablet έπρεπε να δώσουν μάσκες.

Εξήγησε δε, ότι «θα διανέμονται 11.000.000 προστατευτικές μάσκες την ημέρα σε μαθητές, διδάσκοντες και διοικητικούς» και ότι «αναζητήθηκαν μεγαλύτερες αίθουσες, ώστε τα παιδιά κατά τη διάρκεια των μαθημάτων να μπορούν και να κατεβάζουν τη μάσκα τους».

Από σήμερα, παράλληλα, οι περιφέρειες Λάτιο και Τοσκάνη, στην κεντρική Ιταλία, ξεκίνησαν εθελοντικά τεστ σε καθηγητές, δασκάλους, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό των σχολείων. Στο Λάτιο, με πρωτεύουσα τη Ρώμη, έχουν ήδη ζητήσει να μπορέσουν να υποβληθούν στο τεστ 10.000 άτομα.
Τι από όλα αυτά γίνεται στην Ελλάδα;
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-italia-maskes-sholeia-epistrofi-mathiton


Ο αριθμός των μαθητών αυξήθηκε μόνο στην πρώτη δημοτικού γιατί μόνο εκεί είχε προλάβει να μειωθεί.  Η μείωση έγινε από την προηγούμενη κυβέρνηση 1-2 μήνες  πριν εγκαταλείψει την εξουσία. Όλως τυχαίως  δεν το εφάρμοσε όσο κυβερνούσε αυτή αλλά πέταξε το μπαλάκι στους επόμενους. Το αποτέλεσμα ήταν να τρέχει να τρέχουν οι  επόμενοι να βρουν αίθουσες σε σχολεία που δεν είχαν για να δημιουργηθεί extra τμήμα. Για να μην παρεξηγηθώ είμαι 100 % υπερ της μείωσης των μαθητών αλλά πριν την κάνεις θα πρέπει να έχεις εξασφαλίσει ότι έχεις τις υποδομές για να την υποστηρίξεις. Δυστυχώς το δημογραφικό θα βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση τα επόμενα χρόνια... Προς το παρόν αυτό που μπορεί να γίνει και πρέπει να διεκδικήσουμε είναι να προσλάβουν extra αναπληρωτές για να σπάσουν μεγάλα τμήματα σε όποια σχολεία έχουν extra αίθουσες. Τα υπόλοιπα που ακούγονται για σχολεία που θα φυτρώσουν σε ένα καλοκαίρι ή θα τα χτίσει η Κεραμέως σε ένα βράδυ ή για αίθουσες του δήμου χιλιόμετρα μακριά από το σχολείο είναι εκτός πραγματικότητας.

Πες μου ποιος αύξησε τον αριθμό των μαθητών ανά τάξη και πότε? Μπορείς?
Σε βοηθάω!!!
https://www.especial.gr/afksisi-megistou-arithmou-mathitwn-ana-tmima-apo-22-stous-26-en-mesw-pandimias/

Επίσης με ποιανού το νόμο διορίζονται?
Πες μου!!!!

και αν κάνει τους διορισμούς, αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν κενά τα σχολεία? Εγώ αναγκάζομαι να παίρνω το παιδί μου 1.15 και να φεύγω από την δουλειά γιατί δεν έχει ολοήμερο!!!!

Μάλλον ζεις στον γαλάζιο και άριστο κόσμο!!!!12
Σχολική ζώνη / Απ: Καταλήψεις στα σχολεία
« στις: Σεπτέμβριος 30, 2020, 02:59:58 μμ »
Άρα για να μην δυναμιτίσει το κλίμα η Κεραμέως θα πρέπει να κάθεται να βλέπει να κλείνουν τα σχολεία όποιοι γουστάρουν.

Τίποτα δεν είναι περισσότερο γελοίο από τις ίδιες τις καταλήψεις και τα αστεία αιτήματα γραμμένα σε κομματικά γραφεία για ακύρωση της αγοράς των γαλλικών rafale κτλ. κτλ. Για να μην πω για το  αίτημα για λιγότερους μαθητές ανά τμήμα την ίδια στιγμή που ανεβάζουν selfie ο ένας πάνω στον άλλο μέσα από τα κατειλημμένα σχολεία.

Κάπως πρέπει να σταματήσει αυτή η γελοιότητα. Αν πήγαινε η αστυνομία να επιβάλει τον νόμο όπως θα γινόταν σε οποιαδήποτε σοβαρή ώρα θα φώναζαν για χούντα που επιτίθεται στους μαθητές.

Σοβαρά; Υπάρχουν και αυτές οι απόψεις; Είναι από τις λίγες φορές που έχουν δίκιο οι μαθητές...

Στις μάσκες τα έκανε μαντάρα η φίλη η υπουργός,
Είμαστε τι μοναδικό κράτος σε όλη την υφήλιο που αύξησε τον αριθμό των μαθητών εν καιρό πανδημίας.
Καθηγητές δεν έχουν
Καθαρίστριες δεν έχουν


Θες να πω και άλλα;

13
Καλησπέρα,

Μου είπαν ότι θα πάρω 7 ώρες σε κάποιο ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ.
Πόσο είναι καθαρά η ωρα; Μετράνε μεταπτυχιακά διδακτορικά και προϋπηρεσία; Γενικά τι ώρες είναι τα μαθήματα;
Ευχαριστώ

14
ΙΕΚ-ΚΕΚ / Απ: Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« στις: Σεπτέμβριος 26, 2020, 06:30:14 μμ »
Ερώτηση,

Μου γράφει τα ΣΔΕ να μεταφερθούν!!! τα έχω στην ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΗ ΤΥΠΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΕΚΤΟΣ Ι.Ε.Κ. ΚΑΙ Σ.Ε.Κ !!!
 Πρέπει να κάνω ένσταση και να τα μεταφέρω? ή το κάτω απευθείας στην αίτηση?

Το Integrated master μου το έχουν ακυρώσει λόγο βαθμού (είχα βάλει την βεβαίωση του πανεπιστημίου)!!!! Να βάλω και το πτυχίο μέσα για να δουντο βαθμό?

Ευχαριστώ

Σελίδες: 123 ... 21

Pde.gr, © 2005 - 2020

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30014
  • Τελευταία: Nantia-87
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1039248
  • Σύνολο θεμάτων: 17782
  • Σε σύνδεση σήμερα: 550
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 34
Επισκέπτες: 491
Σύνολο: 525

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.087 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.