0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
υπεγραψα σε 5 διαφορετικες καταστασεις,για τους 3 πρωτους μηνες,το δωρο Χριστουγεννων και (αν θυμαμαι καλα) επιδομα τριμηνου.Ηταν καταστασεις με τα ονοματα ολων,χωρις να γραφει καπου το ποσο που ΘΑ παρουμε....Αυτο ομως συνεβει σε 1 μονο απο τα 4 σχολεια που δουλεψα περσι.Ο συγκεκριμενος βεβαια υπευθυνος ηταν ολη την περσινη χρονια ο πιο τυπικος απο ολους τους αλλους!Μου ειπε οτι τα χρηματα θα πανε στο σχολειο,το οποιο θα πληρωσει το ΙΚΑ κ μετα ή θα τα βαλει στο λογαριασμο ή θα μας φωναξει να μας τα δωσει στο χερι.
Κάτι πήρε το αυτί μου ότι από βδομάδα θα πάρουμε το 1ο τρίμηνο λέτε;;;;
Παράθεση από: DANAI30 στις Οκτωβρίου 01, 2009, 08:01:08 pmυπεγραψα σε 5 διαφορετικες καταστασεις,για τους 3 πρωτους μηνες,το δωρο Χριστουγεννων και (αν θυμαμαι καλα) επιδομα τριμηνου.Ηταν καταστασεις με τα ονοματα ολων,χωρις να γραφει καπου το ποσο που ΘΑ παρουμε....Αυτο ομως συνεβει σε 1 μονο απο τα 4 σχολεια που δουλεψα περσι.Ο συγκεκριμενος βεβαια υπευθυνος ηταν ολη την περσινη χρονια ο πιο τυπικος απο ολους τους αλλους!Μου ειπε οτι τα χρηματα θα πανε στο σχολειο,το οποιο θα πληρωσει το ΙΚΑ κ μετα ή θα τα βαλει στο λογαριασμο ή θα μας φωναξει να μας τα δωσει στο χερι.Κατσε για να καλαβω υπεγραψες μησθοδωτικες καταστασεις? μα αυτες τις υπογραφουμε μεσα στην χρονια. Απο την αλλη πιο ΙΚΑ να πληρωσει το ΙΚΑ εχει πληρωθει αλλιως δεν θα εμφανιζονταν τα ενσυμα μας για αυτο το χρονο. Μα καλα τι κανει ο τυπος? Αυτο δεν το εχω ξανασυνατησει ολα αυτα τα χρονια στην ΠΔΣ.