0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από την Πρόσθετη όμως, (απ'όπου δεν έχω πάρει ακόμη τίποτα), όταν έρθει η ευλογημένη ώρα, θα πάρω τρίμηνα και δώρα και όλα τα σχετικά επιδόματα; (Εννοώ, μιας κι έχω πάρει απ'την Πρωτοβάθμια, θα πάρω και απ'τη Δευτεροβάθμια;)
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Αυγούστου 31, 2010, 02:51:30 pmΑπό την Πρόσθετη όμως, (απ'όπου δεν έχω πάρει ακόμη τίποτα), όταν έρθει η ευλογημένη ώρα, θα πάρω τρίμηνα και δώρα και όλα τα σχετικά επιδόματα; (Εννοώ, μιας κι έχω πάρει απ'την Πρωτοβάθμια, θα πάρω και απ'τη Δευτεροβάθμια;)Το δικαίωμα για τα δώρα θεμελιώνεται με την εργασία σε κάθε εργοδότη ξεχωριστά, όσοι και να είναι αυτοί.
Παράθεση από: συννεφούλα στις Αυγούστου 20, 2010, 12:02:03 amΚανένας από Θεσσαλονίκη?Από Δυτική Θεσσαλονίκη για ΠΔΣ 2008-2009 έχω πάρει την πρώτη δόση(20-30%) και περιμένω για τα υπόλοιπα. Εάν δεν γίνει τίποτα και το Σεπτέμβρη θα κάνω καταγγελία στα κανάλια.
Κανένας από Θεσσαλονίκη?
Άντε τυχερή, θα τον βγάλεις το χειμώνα .
και η φλώρινα άρχισε να πληρώνει μέχρι μάρτιο 2010! Καλοφάγωτα...
Και στην Ηλεία πήραμε τα μισά από τα χρωστούμενα του 08-09 (μην ήμαστε και πλεονέκτες!)Γνωρίζετε τίποτα για το αν θα γίνει φέτος πρόσθετη;
απο τη δευτεροβαθμια δυτ θεσσαλονικης για τα χρηματα 08 - 09 για ΠΔΣ μου ειπαν θα ειδοποιησουν τα σχολεια σε καμια δεκαρια μερες. θα πιστωθουν τα χρηματα για την εξοφληση!!