0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στον αέρα τα δεδουλευμένα των Σχεδιαστών - Αξιολογητών της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης των Λυκείων για τα σχολ. έτη 2008-09 και 2009-1008/09/2010 - 14:40ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝΣτον αέρα τα δεδουλευμένα των Σχεδιαστών - Αξιολογητών της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης των Λυκείων για τα σχολ. έτη 2008-09 και 2009-10Η Αμοιβή των Σχεδιαστών - Αξιολογητών της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης των Λυκείων για τα σχολ. έτη 2008-09 και 2009-10, δεν έχει ¨χαρακτηριστεί ¨ . Η ενημέρωση που υπάρχει από τα ¨εντελλόμενα¨ , είναι ότι αν δεν χαρακτηριστεί και εξοφληθεί μέχρι τέλους του 2010, κινδυνεύει να χαθεί. Μιλάμε για δεδουλευμένα 2 σχολικών ετών. Επιτέλους θα συγκινηθεί το Υπουργείο Παιδείας να μη χάσουν τα δεδουλευμένα τους οι εκπαιδευτικοί που έχουν εργαστεί στον τομέα αυτό;Χρήστος Κάτσικαςhttp://www.alfavita.gr/artro.php?id=8929Αν είναι δυνατόν...
Παράθεση από: jefferson στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:58:14 pmΣτον αέρα τα δεδουλευμένα των Σχεδιαστών - Αξιολογητών της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης των Λυκείων για τα σχολ. έτη 2008-09 και 2009-1008/09/2010 - 14:40ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝΣτον αέρα τα δεδουλευμένα των Σχεδιαστών - Αξιολογητών της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης των Λυκείων για τα σχολ. έτη 2008-09 και 2009-10Η Αμοιβή των Σχεδιαστών - Αξιολογητών της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης των Λυκείων για τα σχολ. έτη 2008-09 και 2009-10, δεν έχει ¨χαρακτηριστεί ¨ . Η ενημέρωση που υπάρχει από τα ¨εντελλόμενα¨ , είναι ότι αν δεν χαρακτηριστεί και εξοφληθεί μέχρι τέλους του 2010, κινδυνεύει να χαθεί. Μιλάμε για δεδουλευμένα 2 σχολικών ετών. Επιτέλους θα συγκινηθεί το Υπουργείο Παιδείας να μη χάσουν τα δεδουλευμένα τους οι εκπαιδευτικοί που έχουν εργαστεί στον τομέα αυτό;Χρήστος Κάτσικαςhttp://www.alfavita.gr/artro.php?id=8929Αν είναι δυνατόν...Aυτό το λέγανε από τον χειμώνα που μας πέρασε, από τον Φλεβάρη συγκεκριμένα...Για τα δύο τελευταία χρόνια...Να δείτε που θα τους τα φάνε τελικά και ακόμα και να λειτουργήσει ΠΔΣ φέτος, δεν θα θέλουν να την αναλάβουν οι σχεδιαστές και κάπου το κατανοώ...
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:01:53 pmΠαράθεση από: jefferson στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:58:14 pmΣτον αέρα τα δεδουλευμένα των Σχεδιαστών - Αξιολογητών της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης των Λυκείων για τα σχολ. έτη 2008-09 και 2009-1008/09/2010 - 14:40ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝΣτον αέρα τα δεδουλευμένα των Σχεδιαστών - Αξιολογητών της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης των Λυκείων για τα σχολ. έτη 2008-09 και 2009-10Η Αμοιβή των Σχεδιαστών - Αξιολογητών της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης των Λυκείων για τα σχολ. έτη 2008-09 και 2009-10, δεν έχει ¨χαρακτηριστεί ¨ . Η ενημέρωση που υπάρχει από τα ¨εντελλόμενα¨ , είναι ότι αν δεν χαρακτηριστεί και εξοφληθεί μέχρι τέλους του 2010, κινδυνεύει να χαθεί. Μιλάμε για δεδουλευμένα 2 σχολικών ετών. Επιτέλους θα συγκινηθεί το Υπουργείο Παιδείας να μη χάσουν τα δεδουλευμένα τους οι εκπαιδευτικοί που έχουν εργαστεί στον τομέα αυτό;Χρήστος Κάτσικαςhttp://www.alfavita.gr/artro.php?id=8929Αν είναι δυνατόν...Aυτό το λέγανε από τον χειμώνα που μας πέρασε, από τον Φλεβάρη συγκεκριμένα...Για τα δύο τελευταία χρόνια...Να δείτε που θα τους τα φάνε τελικά και ακόμα και να λειτουργήσει ΠΔΣ φέτος, δεν θα θέλουν να την αναλάβουν οι σχεδιαστές και κάπου το κατανοώ...Έτσι θα έχουν και άλλοθι.Ήδη από την περσινή χρονιά τα σχολεία που έκαναν ΠΔΣ ήταν λιγότερα για το λόγο αυτό.
Σήμερα πήραμε μέχρι και το Μάρτιο 2010 στη Δ Αθήνας... Μου χρωστάνε βέβαια τα 2008-2009 αλλά το ένα σχολείο από τα δυο που ήμουν. Σε εμένα όμως είχε γίνει λάθος στα ένσημά μου και΄η διευθύντρια έστειλε τα χαρτιά μου πίσω στο υπουργείο οπότε καταλαβαίνετε, καλά κρασά!
Παράθεση από: xrikla στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:08:18 pmΣήμερα πήραμε μέχρι και το Μάρτιο 2010 στη Δ Αθήνας... Μου χρωστάνε βέβαια τα 2008-2009 αλλά το ένα σχολείο από τα δυο που ήμουν. Σε εμένα όμως είχε γίνει λάθος στα ένσημά μου και΄η διευθύντρια έστειλε τα χαρτιά μου πίσω στο υπουργείο οπότε καταλαβαίνετε, καλά κρασά! στα κατέθεσαν στον τραπεζικό λογαριασμό ή τα έδωσαν στο χέρι;
Στο χέρι.Τα περυσινά τα πήρα από το ένα σχολείο στο χέρι και από το άλλο κατατέθηκαν στην τράπεζα. Ό,τι θέλει ο κάθε ένας κάνει μου φαίνεται
Παράθεση από: xrikla στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 05:30:06 pmΣτο χέρι.Τα περυσινά τα πήρα από το ένα σχολείο στο χέρι και από το άλλο κατατέθηκαν στην τράπεζα. Ό,τι θέλει ο κάθε ένας κάνει μου φαίνεταιΑφού την ευθύνη για την πληρωμή την έχουν τα σχολεία φυσικό είναι να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει.