*

Ψηφοφορία

Συμφωνείτε με την αναβολή του διαγωνισμού?

Ναί
61 (46.6%)
Όχι
52 (39.7%)
Δεν είμαι σίγουρος/σίγουρη
18 (13.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 129

Αποστολέας Θέμα: Οριστική Αναβολή 2Π/20008  (Αναγνώστηκε 49886 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
Απ: Αναβολή διαγωνισμού 2Π
« Απάντηση #182 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 01:56:42 am »

Έχω την εντύπωση ότι ο διαγωνισμός αναβλήθηκε λόγω των καταλήψεων και όχι λόγω του πένθους.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:56:36 »

Αποσυνδεδεμένος fotini.1981

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 07:26:49 am »
δεν είναι τόσο εύκολο να πεις συμφωνώ ή διαφωνώ. θα πρέπει να δούμε το αληθινό ερώτημα και να πούμε αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με όλη αυτή την κοροϊδία. συμφωνούμε με τις λίγες θέσεις, με αυτούς τους μισθούς, με αυτή την ύλη, με αυτόν τον τρόπο εξέτασης, με τη διαρροή της ύλης, με το να γνωρίζουν οι εφημερίδες και κάποιοι άλλοι την ημερομηνία πριν από μας, με το να αποφασίζουν οι άλλοι για το μέλλον μας, με το να αναγκαζόμαστε να είμαστε κλεισμένοι σε ένα σπίτι και να διαβάζουμε μερόνυχτα? αυτά είναι ερωτήματα και αυτά πρέπει να μας ενώσουν.

άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα να σου χαλάνε τ' όνειρο και συ να τους αφήνεις...

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 07:34:11 am »
Δεν αναβλήθηκε απλώς ο διαγωνισμός, ματαιώθηκε για 2η φορά ο προγραμματισμός χιλιάδων ανθρώπων. Νομίζω ότι και το ίχνος σοβαρότητας εκείνων που τον διοργανώνουν απολέσθει. Όποιος κατορθώσει, παρ' όλα αυτά, να συνεχίσει να διαβάζει είναι άξιος ή θαυμασμού ή απορίας.
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος fotini.1981

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 08:47:19 am »
άλλο ένα κερασάκι στην τούρτα!!!! πριν λίγο πήρα τηλέφωνο στο ασεπ να ρωτήσω πόσο έγκαιρα θα μας ενημερώσουν σχετικά με τη νέα ημερομηνία. φυσικά η απάντηση που πήρα ήταν ότι δε γνωρίζουν τίποτα. κάπου στις αρχές γενάρη θα μας πουν. και όταν ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να ενημερωθούμε μία βδομάδα πριν, πήρα ως απάντηση ότι δεν υπάρχει νόμος που να τους καθορίζει πόσο νωρίτερα θα πρέπει να μας ενημερώσουν.....
άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα να σου χαλάνε τ' όνειρο και συ να τους αφήνεις...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:56:36 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 09:33:43 am »
ενα μπαχαλο επικρατει κι αυτο ειναι πια ολοφανερο. κανενας συντονισμος !!
ομως, τι θα πει αν μας αρεσε ή οχι. υπαρχουν ατομα που ηθελαν να γινει 20/12 και αλλα που ηθελαν γεναρη. ολοι μας εχουμε δικαιο.
αυτοι που δεν διαβασαν αρκετα,ευκαιρια ειναι να διαβασουν κατι παραπανω,οσο μπορουν.
και αυτοι που ειναι ηδη προετοιμασμενοι, ας το πανε στο "ρελαντί"........
"ο λαγος και η χελωνα"

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 17, 2008, 09:36:30 am από Μarkos »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 09:38:34 am »
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος giannis27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 09:55:04 am »
Υπαρχει νομος που λεει οτι ενα μηνα πριν πρεπει να ανακοινωθει η ημερομηνια

Αποσυνδεδεμένος drakos13

• Πλήρες μέλος
  • πε03
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 09:59:29 am »
Η σωστη ερώτηση θα ήταν αν σας συμφέρει η αναβολή του διαγωνισμού. Γιατί δε πιστευω να συμφωνεί κανεις στην αναβολή 4 μέρες πριν. Υπάρχει κόσμος που εχει ακυρώσει δουλειές, έχει κάνει προγραμμάτισμο και δεν περιστρέφεται η ζωη του γυρω απο το διαγώνισμο.
Απαράδεκτη η ανάβολη.

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #190 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 10:02:36 am »
Υπαρχει νομος που λεει οτι ενα μηνα πριν πρεπει να ανακοινωθει η ημερομηνια
δυστυχως δεν υπαρχει.. και τον νοεμβριο δεν ηταν ενα μηνα πριν σε σχεση με το 20/12

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 10:09:58 am »
ή να υπαρχει νομος αλλα να μην εφαρμοζεται!!!!!!! ποσοι τετοιοι αληθεια υπαρχουν!
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: ΑΝΑ
« Απάντηση #192 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 10:11:05 am »
Νομίζω η ερώτηση δεν έχει νόημα. Ο καθένας θα απαντήσει με βάση το πόσο καλά ήταν προετοιμασμένος. Αν είχε διαβάσει δεν τον συμφέρει διότι θα  δοθεί η ευκαιρία και στους άλλους να καλύψουν κενά τους, οπότε θα βρίζει Θεούς και δαίμονες. Αν δεν είχε διαβάσει.... οι προσευχές του εισακούστηκαν.
Το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό ούτε τόσο στενό. Ένα παιδί σκοτώθηκε, ο κόσμος ξεσηκώθηκε, οι αγρότες κλείνουν δρόμους κι εμείς χτενιζόμαστε. Κι εγώ που διάβαζα από τον Ιούνιο χάρηκα που αναβλήθηκε.Έπρεπε να το κάνουν, αν μη τι άλλο για να δείξουν ότι αντιλαμβάνονται τι γίνεται έξω απ' το καβούκι τους. Καιρός να βγούμε κι εμείς απ' το δικό μας.

Συμφωνω μαζι σου AntreaEirini αλλα οπως εχουν κανει το συστημα ωστε μονη μας ελπιδα για δουλεια να ναι ο ΑΣΕΠ πως να βγουμε εμεις στουσ δρομους με τοσο διαβασμα? να ξυπνησουμε να ξεσηκωθουμε αλλωστε γιατι παλυεουν κι φωναζουν τα παιδια αυτες τις μερες ? μονο για το σχολειο μονο για τον Αλεξη ? νομιζω οτι δωναζουν και αντιδρουν και σε πολλα αλλα σαπια μεσα στα οποια περιλαμβανεται και ο ΑΣΕΠ για να μην στηριζονται σε ενα απαραδεκτο συστημα ΑΣΕΠ για να διοριστουν . αλλωστε μην ξεχνατε οτι πολλα εφταιξαν για την δολοφονια αυτη. και οτι ειναι ολα μια αλυσιδα . απο γονεις απο το σχολειο απο εμας τους καθηγητες. Να θεσω ενα ερωτημα για να γινω κατανοητος? αναρωτηθηκατε οτι δεν θα χε συμβει ποτε αυτη η δολοφονια αν το σχολειο λειτουργουσε σωστα αν οι καθηγητες ηταν εκπαιδευμενοι και δοκιμασμενοι με αλλο τροπο ωστε να διορθωνουν τετοιες συμπεριφορες αυταρχικες οπως του συγκεκριμενου αστυνομικου? νομιζεται οιτ ο ΑΣΕΠ ωσ συστημα επιλογης ειναι το σωστοτερο συστημα για να φτιαξουμε μια κοινωνια δικαιη και να καταπολεμησουμε τετοια φαινομενα? κι οσο διοριζομαστε με αυτο το εξεταστικο συστημα τοσο θα εχουμε ξανα και στο μελλον νεους δολοφονηθεντες 15χρονους και νεους δολοφονους αστυνομικους .

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 10:13:43 am »
ειτε υπαρχει ειτε δεν υπαρχει νομος που οριζει οτι ενα μηνα πριν πρεπει να ανακοινωθει η ημερομηνια δεν εχει νοημα συζητησης γιατι η λεξη νομος στην Ελλαδα ειναι αγνωστη!!!!!!!!!!!!!!ειτε υπαρει ειτε οχι στα παλια τους παπουτσια μασ γραφουν και εμας και τους νομους και θα κανουν οτι θελουν

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 10:33:11 am »
Η έλλειψη συνέπειας είναι αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα, θυμώνω όταν είναι π.χ. να συναντήσω κάποιον και αργεί στο ραντεβού του! Όταν λέμε 07:00 εννοούμε 07:00. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για διαγωνισμό εκπαιδευτικών που χιλιάδες άνθρωποι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους, άνθρωποι που εργάζονται και έχουν οικογένειες. Όταν το κράτος ανακοινώνει μία ημερομηνία πρέπει να έχουν προβλεφθεί τα πάντα! Δεν έχει σημασία αν βολεύει ή όχι κάποιους η αναβολή..Εγώ δεν ήμουν καλά προετοιμασμένη και με "βολεύει" η αναβολή..Δεν κοιτάω όμως τί "βολεύει" εμένα..
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Δεκεμβρίου 17, 2008, 11:40:52 am »
Ειμαι απο αυτους που ξεκινησαν να διαβαζουν μολις βγηκε η ημερομηνια και διαβαζοντας σε τρελους ρυθμους ( παρομοιαζω το διαβασμα μου με τον τροπο που ψελνουν οι παπαδες - τοσο γρηγορα γιατι το προγραμμα μου περιεχει δουλεια και μωρο) καταφερα να καλυψω την υλη τη δευτερα και χτες θα ξεκινουσα τις επαναληψεις. Η αναβολη λοιπον με βρισκει στα ορια της υπερκοπωσης, με πληρη αρνηση για διαβασμα, με διαθεση να κανω χριστουγεννα ως ανθρωπος και φυσικα μου κανει κακο και οχι καλο κι ας ημουν απο αυτους που δε συμφωνουσαν με την ημερομηνια το δεκεμβρη. Δε γινεται να αλλαζουμε το προγραμμα μας καθε τρεις και λιγο. Επισης βρισκω απαραδεκτο η αναβολη να μη συνοδευεται απο νεα ημερομηνια - τοτε ισως και να τους εδινα ελαφρυντικα τωρα απλως επιβεβαιωνομαι για την απεχθεια μου γι' αυτον το διαγωνιαμο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)