0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
α δλδ η βαση επιτυχιας δεν αλλαζει???γιατι μια κοπολα μου ειχε πει οτι πριν απο 4 χρονια ηταν 63 για αυτο λεει δεν πηρε μορια ???καλα προκειμενου να μπαλωσει ο καθενας την αποτυχια του λεει οτι του κατεβει και μπερδευει και μας τα νηπια του ασεπ...
60 ηταν η βαση στους προηγουμενους ασεπ επομενως η κοπελα εννοουσε οτι με 63 πηρε μολις 3 μορια, ενω τωρα με 63 παιρνεις 8. ( επισης δε θεωρω οτι υπαρχει λογος να πει κανεις ψεματα για να καλυψει την "αποτυχια" του στον ασεπ γιατι δε θεωρω οτι ειναι αποτυχια το να μη περασεις , αποτυχια ειναι οτι τους αφησαμε να μας παρουν τα επαγγελματικα μας δικαιωματα και ενω βγαζουμε πανεπιστημιο χρειαζομαστε κι αλλες εξετασεις.)
παντως αν κρινω απο τους νεους διορισμενους με ασεπ ο διαγωνισμος αυτος ανεβαζει το "γοητρο" στα υψη. επειδη περασαν οσο ηταν νεοι με την πρωτη νομιζουν οτι ειναι θεοι να πω? κ εχουν κ ενα στυλακι "γαμαμε κ δερνουμε" (συγγνωμη για την εκφραση). κ επειδη ακριβως ειναι νεοι κ φοβουνται μην τους παρουν τον αερα τα παιδια εχουν μια αρκετα αυταρχικη συμπεριφορα μεσα στην ταξη. πρωτη φορα δινω αλλα αν αξιωθω ποτε κ περασω δεν θα εχω τετοια συμπεριφορα γιατι εχω συνειδητοποιησει πως ο διαγωνισμος αυτος ειναι συνισταμενη πολλων παραγοντων. ουτε θα ειμαι ασχετη αν δεν πιασω καν τη βαση ουτε θα ειμαι η γαματη καθηγητρια αν φερω 90
1. ακομη δεν τον ειδαμε γιαννη τον βαφτισαμε.2. πολυ βεη ακους, κοψ' τον, σου κανει κακο.3. οι διοριστεοι θα ειναι 480 (μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε παντα ) ειτε με βαση το 55 ειτε με βαση το 90.με καθε φιλικη διαθεση.