0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης υπάρχουν και παράγοντες όπως, τύχη, ψυχραιμία, διαύγεια που παίζουν πολύ σπουδαίο ρόλο για να διοριστεί κάποιος..
Παράθεση από: N.Π. στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 12:45:53 pmΕπίσης υπάρχουν και παράγοντες όπως, τύχη, ψυχραιμία, διαύγεια που παίζουν πολύ σπουδαίο ρόλο για να διοριστεί κάποιος.. Για μένα οι παράγοντες αυτοί είναι οι σημαντικότεροι. Στον προηγούμενο διάβαζα επί 6 μήνες περίπου 10-15 ώρες την ημέρα. Πήγα να γράψω έχοντας συμπληρώσει την τελευταία εβδομάδα το πολύ 10 ώρες ύπνου. Αποτέλεσμα: μπλόκαρα σε πολλές ερωτήσεις κι έκανα αδικαιολόγητα λάθη. Επιτυχούσα μεν, μη διοριστέα δε...
Πέρασαν 13 χρόνια από την αποφοίτησή μου από το Λύκειο. Δεν έχω πάψει να σκέφτομαι τη φιλόλογο της δέσμης μου, η οποία μου στάθηκε πάρα πολύ και χάρη και στη δική της ενθάρρυνση, πέρασα στη Φιλολογία Αθήνας (αν και ήμουν outsider..)-Μιλάμε στο τηλέφωνο, μιά φορά το χρόνο ίσως, αλλά δεν χρειάζεται να της λέω το επώνυμο, με το "Νικολέττα" με καταλαβαίνει αμέσως. Την κάλεσα στο γάμο μου πέρσυ και ήρθε κατασυγκινημένη. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ χάρηκα που την είδα! Με κέρδισε η ευαισθησία της, η ανθρωπιά της, ήταν πάντα εκεί όποτε τη χρειαζόμουν, όχι μόνο ως μαθήτρια αλλά και πολλά χρόνια μετά, με άκουγε και πάντα με συμβούλευε με αγάπη. Στο γνωστικό έλεγαν κάποιοι ότι είχε κάποιες ελλείψεις, εμένα δεν με ένοιαζε καθόλου αυτό. Επιτυχημένη εκπαιδευτικός με όλη τη σημασία της λέξης.
Παράθεση από: maryvas στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 12:54:27 pmπαντως αν κρινω απο τους νεους διορισμενους με ασεπ ο διαγωνισμος αυτος ανεβαζει το "γοητρο" στα υψη. επειδη περασαν οσο ηταν νεοι με την πρωτη νομιζουν οτι ειναι θεοι να πω? κ εχουν κ ενα στυλακι "γαμαμε κ δερνουμε" (συγγνωμη για την εκφραση). κ επειδη ακριβως ειναι νεοι κ φοβουνται μην τους παρουν τον αερα τα παιδια εχουν μια αρκετα αυταρχικη συμπεριφορα μεσα στην ταξη. πρωτη φορα δινω αλλα αν αξιωθω ποτε κ περασω δεν θα εχω τετοια συμπεριφορα γιατι εχω συνειδητοποιησει πως ο διαγωνισμος αυτος ειναι συνισταμενη πολλων παραγοντων. ουτε θα ειμαι ασχετη αν δεν πιασω καν τη βαση ουτε θα ειμαι η γαματη καθηγητρια αν φερω 90Με αφορμή αυτό το μήνυμα θυμήθηκα τη συμπεριφορά μιας επιτηρήτριας στον προηγούμενο ΑΣΕΠ. Η συγκεκριμένη είχε διοριστεί αρκετά εύκολα (δεν είναι φιλόλογος) και σε μικρή ηλικία. Στο διαγωνισμό υπήρχαν άτομα που ήταν συμμαθητές της από το σχολείο και έδιναν δεύτερη και τρίτη φορά. Δε μπορώ να ξεχάσω την έπαρση που είχε και τον αέρα με τον οποίο περιφερόταν από αίθουσα σε αίθουσα σαν να είχε πιάσει το Θεό από τα μαλλιά! Ελπίζω αν ποτέ διοριστούμε να μην καταντήσουμε σαν και αυτή.
παντως αν κρινω απο τους νεους διορισμενους με ασεπ ο διαγωνισμος αυτος ανεβαζει το "γοητρο" στα υψη. επειδη περασαν οσο ηταν νεοι με την πρωτη νομιζουν οτι ειναι θεοι να πω? κ εχουν κ ενα στυλακι "γαμαμε κ δερνουμε" (συγγνωμη για την εκφραση). κ επειδη ακριβως ειναι νεοι κ φοβουνται μην τους παρουν τον αερα τα παιδια εχουν μια αρκετα αυταρχικη συμπεριφορα μεσα στην ταξη. πρωτη φορα δινω αλλα αν αξιωθω ποτε κ περασω δεν θα εχω τετοια συμπεριφορα γιατι εχω συνειδητοποιησει πως ο διαγωνισμος αυτος ειναι συνισταμενη πολλων παραγοντων. ουτε θα ειμαι ασχετη αν δεν πιασω καν τη βαση ουτε θα ειμαι η γαματη καθηγητρια αν φερω 90