0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει όμως ένας νόμος που μιλά για τα τετραγωνικά που πρέπει να αναλογούν σε κάθε παιδί, και ότι η τελική απόφαση ανήκει στην Προϊσταμένη του νηπιαγωγείου, που αν κρίνει ότι ο χώρος δεν είναι επαρκής ή κατάλληλος, μειώνει τον αριθμό. Δεν έχω πρόχειρο το νόμο, αλλά θα το ψάξω και θα επανέλθω.
Αυτό που νιώθω εδώ και χρόνια είναι ότι η σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις υφίστανται μόνο για να έχουμε τύψεις.)
πραγματικά η κατάσταση είναι απογοητευτική!Ritalamp ανεφερες μια εγκύκλιο κατά την οποία η προισταμένη μπορεί να επέμβει! τι γίνεται όμως στην περίπτωση (όπως στη δική μου) που είμαι προισταμένη (αναπληρώτρια), επομένως οι εγγραφές έχουν γίνει απο αυτή την οποία αναπληρώνω. Ούτε να αποκλείσεις,ξαφνικά.παιδιά μπορείς, και οι αιτήσεις σου στον προιστάμενο της διεύθυνσης σου πάνε στο βρόντο, καθώς έχει αποφασίσει να κάνει οικονομία στο κράτος!!!είναι παντως ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να φέρουμε με πολύ επιμονή στην επιφάνεια!είμαι καινούρια στο χώρο...ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ, πέρα απο τον προιστάμενο της διεύθυνσης, μήπως και γίνει τίποτα; εκτός των άλλων έχω και ένα παιδάκι ειδικής αγωγής (μαζί με τα υπόλοιπα 24) χωρίς ειδική παιδαγωγό!!!!!!ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...τουλάχιστον νιώθω οτι κάποιοι καταλαβαίνουν...!Ritalamp αν μπορέσεις στείλε μου την εγκύκλιο που προανέφερες!