Σύνολο ψηφοφόρων: 56
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι εννοείς σε πεζά;έκανα κάτι λάθος;
ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣΑΡΙΣΤΕΣ - 2 (22.2%)ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ - 4 (44.4%)ΚΑΛΕΣ - 2 (22.2%)ΜΕΤΡΙΕΣ - 1 (11.1%)ΚΑΚΕΣ - 0 (0%)ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ - 0 (0%)
Μετά από αρκετά χρόνια στην εκπαίδευση, νομίζω ότι οι μαθητές δυσανασχετούν συνήθως όταν πρόκειται για κάτι καινούργιο ή για κάτι παλιό. Όμως αυτή είναι η πρώτη αντίδραση σε κάτι και εύκολα αλλάζει μετά με την παρότρυνση ή τον κατάλληλο χειρισμό. Όχι βέβαια σε επίπεδο 100%. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα αντιδρούν γιατί δεν θέλουν να κάνουν τίποτα και που αντιδρούν όταν κάνουν...τίποτα. Μου αρέσει να εκδηλώνουν την αγάπη τους αλλά ο τρόπος πολλές φορές δεν είναι αυτός που θα περίμενα. Χαίρομαι όμως όταν βλέπω ότι με εκτιμούν ακόμα και αν δεν συμφωνούν μαζί μου.Νομίζω ότι πρέπει να κρατούνται αποστάσεις γιατί το ίσιωμα συνήθως φέρει προβλήματα. Όμως όλα αυτά είναι κατά περίπτωση. Θα ήθελα να με συμπαθούν ή αντιπαθούν επειδή είμαι δίκαιος παρά να με συμπαθούν κάποιοι επειδή για τον α ή β λόγο τους ευνόησα. Εννοείται βέβαια πως όταν βλέπεις το κλίμα της τάξης να είναι υπέρ σου, αισθάνεσαι πολύ όμορφα. Αυτό όμως θέλει δουλειά και πολλές σταθερές.
ok τώρα κατάλαβα τι εννοείς!εντάξει, σου αρέσει τώρα;