0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα σε ολους!!!Επειδη ειμαι νεα στο χωρο, εχω μερικες αποριες, ισως χαζες, και θα ηθελα να με διαφωτισετε.Προϋπηρεσια στη δευτεροβαθμια μαζευουμε μονο ως αναπληρωτες-ορωμισθιοι?Εγω φετος για πρωτη χρονια, δουλευω ως ορωμισθια (εργαστηριακος συνεργατης) σε ΤΕΙ. Αυτη η προϋπηρεσια μου, θα μετρησει του χρονου στους πινακες?
Παράθεση από: dfng στις Οκτωβρίου 27, 2010, 09:06:54 amΚαλημερα σε ολους!!!Επειδη ειμαι νεα στο χωρο, εχω μερικες αποριες, ισως χαζες, και θα ηθελα να με διαφωτισετε.Προϋπηρεσια στη δευτεροβαθμια μαζευουμε μονο ως αναπληρωτες-ορωμισθιοι?Εγω φετος για πρωτη χρονια, δουλευω ως ορωμισθια (εργαστηριακος συνεργατης) σε ΤΕΙ. Αυτη η προϋπηρεσια μου, θα μετρησει του χρονου στους πινακες?Οχι. Οι πίνακες δεν αλλάζουν του χρόνου από προϋπηρεσία αλλά και να άλλαζαν πάλι δεν θα προσμετρούνταν η προϋπηρεία σου
Παράθεση από: geok_salonika στις Οκτωβρίου 27, 2010, 03:09:58 pmΠαράθεση από: dfng στις Οκτωβρίου 27, 2010, 09:06:54 amΚαλημερα σε ολους!!!Επειδη ειμαι νεα στο χωρο, εχω μερικες αποριες, ισως χαζες, και θα ηθελα να με διαφωτισετε.Προϋπηρεσια στη δευτεροβαθμια μαζευουμε μονο ως αναπληρωτες-ορωμισθιοι?Εγω φετος για πρωτη χρονια, δουλευω ως ορωμισθια (εργαστηριακος συνεργατης) σε ΤΕΙ. Αυτη η προϋπηρεσια μου, θα μετρησει του χρονου στους πινακες?Οχι. Οι πίνακες δεν αλλάζουν του χρόνου από προϋπηρεσία αλλά και να άλλαζαν πάλι δεν θα προσμετρούνταν η προϋπηρεία σουΔηλαδη,για να καταλαβω,για να μπω ορωμισθια του χρονου τί πρεπει να εχω ως προσοντα;Μορια απο προηγουμενες χρονιες;Μεγαλο βαθμο πτυχιου;Ασπαιτε;Συγνωμη για τις αφελης ερωτησεις μου αλλα μου φαινεται σχεδον αδυνατο να με καλεσουν απο τη στιγμη που δεν εχω προυπηρεσια.Μα για να αρχισω να μαζευω μορια θα πρεπει να με καλεσουν εστω και μια φορα.Πολυ μπερδεμενα μου φαινονται.....
Καλα σιγουρα,αλλα μεχρι να βγει ο επομενος διαγωνισμος τι κανουμε;Αν εχεις ασπαιτε αλλα δεν εχεις προυπηρεσια,εχεις ελπιδες να σε καλεσουν;
Παιδιά καλησπέρα και χρονια πολλα σε όλους! Εργαζομαι σαν ωρομισθιος εκπαιδευτικος στη σχολη ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ στην ειδικότητα ΠΕ 09 οικονοκολόγων. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η προυπηρεσία μου μετράει στο υπουργειο παιδιάς!
Στον νέο νόμο 3848 τι γίνεται με τα δυσπρόσιτα μέρη; Δε διπλασιάζονται τα μόρια όπως γινόταν μέχρι τώρα; Ποιο είναι το όφελος; Τα μόρια μετάθεσης που χρησιμοποιείς για μεταθέσεις-αποσπάσεις όταν γίνεις μόνιμος; Έχει κάποια άλλη ωφέλεια;Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει σε π.μ