0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MairyLiscious στις Ιανουαρίου 17, 2009, 09:06:59 pmκαι για να μην μπερδευτουμε παλι εννοω οτι αν ας πουμε κανετε με τα παιδια μια συνταγη που εντασσεται στη γλωσσα αλλα εμπεριεχονται και τα μαθηματικα (υλικα , ποσοτητες κτλ) στο τελος θα αναφερετε τις επιδιωξεις απο ολες τις περιοχες [/color]Μαίρη, αν η εκφώνηση ζητά δραστηριότητα γλώσσας και αποφασίσεις να γράψεις συνταγή, θα γράψεις μόνο τις επιδιώξεις από τη γλώσσα...
και για να μην μπερδευτουμε παλι εννοω οτι αν ας πουμε κανετε με τα παιδια μια συνταγη που εντασσεται στη γλωσσα αλλα εμπεριεχονται και τα μαθηματικα (υλικα , ποσοτητες κτλ) στο τελος θα αναφερετε τις επιδιωξεις απο ολες τις περιοχες [/color]
με ολο το θαρρος αυτη ειναι η γνωμη μου χωρις να εχω καμμια εμπειρια γιατι καταλαβαινω οτι διαθετεις μεγαλη εμπειρια σε σχεση με μενα
Παράθεση από: MairyLiscious στις Ιανουαρίου 17, 2009, 09:58:09 pmμε ολο το θαρρος αυτη ειναι η γνωμη μου χωρις να εχω καμμια εμπειρια γιατι καταλαβαινω οτι διαθετεις μεγαλη εμπειρια σε σχεση με μενα Αυτό θα το περάσω σαν να μην ειπώθηκε γιατί διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως!!!!!!