0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πώς θα αντιμετωπίζατε έναν πραγματικά ιδιότροπο, αφάνταστα ασυνεννόητο, ιδιαίτερα αδιάκριτο, υπερβολικά τυπολάτρη, επιλεκτικά βαρήκοο και γενικά εναν διευθυντή σκέτο βάσανο...;ΚΑΘΕ ΛΥΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ...ΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ...Ο Π Λ Ι Σ Α Τ Ε !!!
Με βιτριόλι ίσως;;;;;Πω πω, τυχερή που είμαι... ο δικός μου διευθυντής είναι το ακριβώς αντίθετο... στόχος μου να πάρω και οργανική στο σημερινό μου σχολείο, και να αποφύγω τέτοια extreme σπορ...Αυτό που έλεγα πάντα στον κόσμο εδώ και 3 χρόνια που (ξανα)βρέθηκα στην εκπαίδευση, είναι ότι η δουλειά του καθηγητή/δασκάλου σαφώς υπερέχει από μια θέση γραφείου, γιατί ΟΣΟ στραβόξυλο κι αν είναι ο διευθυντής σου, τον βλέπεις πόσο; 10, 20 λεπτά την ημέρα; Μετά μπαίνεις στη τάξη με τα παιδιά, και έρχεσαι στα ίσια σου Για να είσαι σε καμιά δημόσια υπηρεσία, και να έχεις τη φάτσα του απέναντί σου όλο το 8ωρο...Ελπίζω να παρηγόρησα κάπως...
1. Γνωρίζοντας πρώτα πολύ καλά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις και τα δικά μου και τα δικά του.
Αν αυτό ισχύει τότε συζητάμε και άλλες λύσεις επιστημονικά τεκμηριωμένες.
Παράθεση από: momos στις Δεκεμβρίου 11, 2006, 11:50:20 pm1. Γνωρίζοντας πρώτα πολύ καλά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις και τα δικά μου και τα δικά του.Συμφωνώ και - αν μου επιτρέπεις – επιπλέον προσέχοντας να μην καταπατήσει τα δικαιώματά μου επιβάλλοντας μόνο τις υποχρεώσεις μου. Παράθεση από: momos στις Δεκεμβρίου 11, 2006, 11:50:20 pmΑν αυτό ισχύει τότε συζητάμε και άλλες λύσεις επιστημονικά τεκμηριωμένες. Aπό καθαρά επιστημονική άποψη αυτό δεν θα το πετύχεις εάν έχεις υποχρεωτικά λόγω αρμοδιοτήτων στενή σχέση μαζί του και δεν το παίξεις «κολλητός».
Αγαπητέ/ή lio, Αν γνωρίζεις το σύνολο των δικαιωμάτων - υποχρεώσεων που διέπουν τις εργασιακές μας σχέσεις, και είσαι διατεθειμένος να τo υλοποιήσεις - υπερασπιστείς τότε κανείς δεν μπορεί να σου επιβάλλει τίποτε ούτε να αυθαιρετήσει απέναντί σου.
Αν όμως η καθημερινότητά μας στο χώρο εργασίας κινείται μεταξύ του κολλητού, των μικροεξυπηρετήσεων, του θαψίματος από πίσω και μπροστά να κάνουμε την πάπια, και του μακριά και αγαπημένοι τότε θα είμαστε έρμαια των διαθέσεων του κάθε προϊσταμένου μας και οι συμβουλές που θα δίνουμε θα είναι του στυλ "καλό κουράγιο", "υπομονή" και "άλλαξε σχολείο μέχρι να σου κάτσει η καλή"