0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειμαι ωρομισθια εκπαιδευτικος , εχω 6 ωρες σε ολοημερο δημοτικο στο βολο και μου εδωσαν αλλες 11 σε γυμνασιο κοντινου νησιου. Η διευθυντρια του γυμνασιου αρνειται να αλλαξει το προγραμμα με το προσχημα οτι οποια αλλαγη θα παρεμποδισει την ομαλη λειτουργια του σχολειου.Ετσι λοιπον μου δινει τις 10 -και οχι και τις 11 ωρες που αναγραφει η συμβαση μου- σε 4 μερες με αποτελεσμα εγω να πρεπει να παραιτηθω απο το ολοημερο.Απευθηνθηκα στον προισταμενο τησ
Παράθεση από: ΑΝΚΑΛ στις Ιανουαρίου 19, 2009, 04:19:01 pmειμαι ωρομισθια εκπαιδευτικος , εχω 6 ωρες σε ολοημερο δημοτικο στο βολο και μου εδωσαν αλλες 11 σε γυμνασιο κοντινου νησιου. Η διευθυντρια του γυμνασιου αρνειται να αλλαξει το προγραμμα με το προσχημα οτι οποια αλλαγη θα παρεμποδισει την ομαλη λειτουργια του σχολειου.Ετσι λοιπον μου δινει τις 10 -και οχι και τις 11 ωρες που αναγραφει η συμβαση μου- σε 4 μερες με αποτελεσμα εγω να πρεπει να παραιτηθω απο το ολοημερο.Απευθηνθηκα στον προισταμενο τησ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑ
[
Δε νομίζω ότι το να αλλάξει το πρόγραμμα ολόκληρου λυκείου τέλος Γενάρη είναι και ότι πιο εύκολο.Κακώς βγάζουμε συμπεράσματα για τη διευθύντρια.[/quoΕμένα πέρσι που με προσέλαβαν Απρίλιο μου το άλλαξαν, για να με διευκολύνουν. Επιπλέον, μια εβδομάδα αργότερα, όταν προσέλαβαν και μία ακόμα ωρομίσθια το άλλαξαν ξανα, για να διευκολυνθεί και αυτή. Όπως είπαμε είναι θέμα ανθρώπου και καλής διάθεσης!