0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα πια δεν μπορείς να κάνεις τίποτε, καθώς η προθεσμία για διορθώσεις στις αιτήσεις έληξε στα τέλη Αυγούστου. Είχαν ανακοινώσει ότι το Σεπτέμβριο θα προσκαλέσουν τους εκπαιδευτές για υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών, αλλά μετά την προκήρυξη των εκλογών μάλλον αυτό θα μετατεθεί για Οκτώβριο. Επομένως παρακολούθησε τακτικά τον ιστότοπο του Μητρώου για νεότερες ανακοινώσεις και όταν ξεκλειδώσει η αίτησή σου, έλεγξε αν έχει ελλείψεις.
Παράθεση από: ioannis00 στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:20:44 pmΤώρα πια δεν μπορείς να κάνεις τίποτε, καθώς η προθεσμία για διορθώσεις στις αιτήσεις έληξε στα τέλη Αυγούστου. Είχαν ανακοινώσει ότι το Σεπτέμβριο θα προσκαλέσουν τους εκπαιδευτές για υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών, αλλά μετά την προκήρυξη των εκλογών μάλλον αυτό θα μετατεθεί για Οκτώβριο. Επομένως παρακολούθησε τακτικά τον ιστότοπο του Μητρώου για νεότερες ανακοινώσεις και όταν ξεκλειδώσει η αίτησή σου, έλεγξε αν έχει ελλείψεις. πως θα καταλάβω εαν έχει ξεκλειδώσει; σαν τι είδους διορθώσεις;;; εάν έχω δηλαδή κάτι επιπλέον π.χ. σεμινάριο;
Δεν κατάλαβα δηλαδή θα το ξανα-αλλάξουν μετά τις εκλογές Θα πάρουν από το Μητρώο ; δηλαδή άδικα κάναμε τις αιτήσεις και πήγα στην συνέντευξη
Σε ποια σελιδα βρισκετε αυτες τις ανακοινωσεις;
ρε παιδια η δικη μου αιτηση ειναι ανοιχτη. αυτο τι σημαινει? οτι εχω εκκρεμοτητες?