*

Αποστολέας Θέμα: ΙΔΕΚΕ και Μητρώα  (Αναγνώστηκε 148279 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xalakis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: ΙΔΕΚΕ και Μητρώα
« Απάντηση #112 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 11:48:04 am »
τους πήρα τηλεφωνο και ενας ευγενικος κυριος μου ειπε ότι για ολους πρεπει να ισχυει ενα πραγμα (δηλαδη ή να εχουν προσμετρηθει για ολους τα ξενογλωσσα πτυχία στην γλωσσα ή οχι, χωρις ομως να ξερει τι εχει γινει) μου ειπε να κανω ενσταση και να μαθω

παιδια εχει κανεις υποδειγμα ενστασης?

βασικα, δεν εχω υποδειγμα ενστασης, αλλα μπορω να σου προτεινω να ρωτησεις κανεναν πληροφορικαριο εαν του αναγνωρισαν το ECDL. θα εχουν το ιδιο bug με σας. γιιατι, εαν η επιτροπη ηθελε να πριμοδοτησει τους δικους της αναγνωριζοντας την ξενη γλωσσα και το ECDL, αυτο ειναι 2+5=7 μορια πανω!! οταν η προϋπηρεσια σχολειου δινει +1/χρονο περαν της διετιας , max 4 ή 0,5/50 ώρες, max 4.

ρωτα. μαθε. ενα μετρο και ενα σταθμο για ολους.

σε εμας τους μαθηματικους τα αγγλικα κ την πληροφορικη τα μετρανε, σε σας ειναι αδικο, κ εσεις προσπαθησατε και ειναι και νομιμο το πτυχιο..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:33:59 »

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 12:03:10 pm »
ρωτησα για πληροφορικη τον υπευθυνο του δικου μας ΚΕΕ και ακουστε τι μου ειπε
η δικη τους επιτροπη αποφασισε να δωθουν στους πληροφορικαριους τα 5 μορια για αριστη γνψωση υπολογιστη ενω καποιες αλλες επιτροπες δεν το αναγνωρισαν. υπαρχει κενο στην προκηρυξη
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος mixafr

• Νέο μέλος
  • *
  • 1/5 των ανθρώπων στον κόσμο δεν μπορεί να διαβάσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 07:57:37 pm »
Δεν υπάρχει κανένα κενό στην προκήρυξη των ΚΕΕ - αναφέρει επί λέξει: "Νέες Τεχνολογίες Με πιστοποίηση (όπως αυτή καθορίζεται από τo προσοντολόγιο του ΑΣΕΠ)".
Στο προσοντολόγιο του ΑΣΕΠ η κατοχή πτυχίου Πληροφορικής αποδεικνύει τη γνώση Η/Υ.

Το ίδιο αναφέρει και για τις Ξένες Γλώσσες "Με πιστοποίηση (όπως αυτή καθορίζεται από τo προσοντολόγιο του ΑΣΕΠ)".
Δεν γνωρίζω δυστυχώς το προσοντολόγιο για την ξένη γλώσσα - λογικά (αν και η λογική του Δημοσίου αμφισβητείται) θα ισχύει κάτι αντίστοιχο.

Θα πω για εμένα μόνο ότι αν κάνω για 50η φορά ένα μάθημα, θα αλλάξω για 52η φορά τις σημειώσεις μου

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 08:19:35 pm »
το προσοντολογιο λεει οτι αναγνωριζει και το πτυχιο αγγλικης φιλολογιας

εχω παρατηρησει ωστοσο κατι αλλο
ιδιοι εκπαιδευτες εχουν αλλα μορια σε ΣΔε και αλλα στα ΚΕΕ και δεν εννοω την συνεντευξη
πως γινετε αυτο?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:33:59 »

ln03

• Επισκέπτης
« Απάντηση #116 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 08:23:06 pm »
Νομίζω πως οι μοριοδοτήσεις σε ΚΕΕ και ΣΔΕ είναι ακριβώς οι ίδιες!
Άρα, κάτι δεν έχει υπολογιστεί σωστά!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 08:39:47 pm »
αυτολεω και γω αλλα ποιος ξερει παλι....
πολλα παιζονται

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 12:26:23 pm »
ρε παιδια την κρητη την ξεχασαν????ουτε προγραμμα οδυσσεας,ουτε ενημερωση για κεε(σε ηρακλειο),ουτε αποτελεσματα για σδε????εεε παει πολυ.... :o :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Ιανουαρίου 05, 2010, 12:22:19 am »

Αποσυνδεδεμένος ioannis00

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Ιανουαρίου 05, 2010, 05:07:18 am »
Οι δηλώσεις της Υπουργού είναι πολύ γενικόλογες για να μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Όταν παρουσιαστεί το νομοσχέδιο για διαβούλευση θα έχουμε καλύτερη εικόνα και θα μπορέσουμε να καταθέσουμε και τις προτάσεις μας. Το σίγουρο είναι ότι θα αλλάξουν αρκετά πράγματα στη δια βίου μάθηση (π.χ. προσέξατε την αναβάθμιση του ΕΚΕΠΙΣ και την αντίστοιχη υποβάθμιση του ΟΕΕΚ και ίσως και του ΙΔΕΚΕ). Ελπίζω οι αλλαγές να είναι προς όφελος και των εκπαιδευομένων και των εκπαιδευτών, αλλά στο τέλμα που έχει πέσει η δια βίου μάθηση στη χώρα μας κάθε προσπάθεια για να βγούμε απ' αυτό είναι καταρχήν καλοδεχούμενη. 

Αποσυνδεδεμένος ioannis00

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Ιανουαρίου 07, 2010, 11:04:08 am »
Νέα ερώτηση στη
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 07, 2010, 11:06:22 am από ioannis00 »

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Ιανουαρίου 14, 2010, 10:23:42 am »
Με απόφαση του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, και του αρμοδίου Υπουργού αντιστοίχως, ορίζονται οι ακόλουθοι Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς :

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Ιανουαρίου 14, 2010, 10:39:26 am »
Υπάρχει και σχετική συζήτηση εδώ

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 12:14:41 am »
Ρε παιδιά τι θα γίνει με το ΙΔΕΚΕ επιτέλους;;πραγματικά έχουν σπάσει τα νευρα μου! μπαίνω κάθε μέρα, τουάχιστον 3 φορές τη μέρα και τίποτα.Εχει κολλήσει σε παλιές ημερομηνίες με μονάχα προσωρινά αποτελέσματα.Και άντε όσοι ενδιαφέρονται για τα ΣΔΕ που όπως και να χει είναι και απασχοληση στην εκπαιδευση με μόρια που θα μετρήσουν, εγω που ενδιαφέρομαι για τα άλλα προγράμματα που ούτε λεφτά θα μου δώσουν ούτε μόρια μήπως τσάμπα κάθομαι και ασχολουμαι τόσο και το έχω συνεχώς στο μυαλό μου;έφτασα σε σημείο να αρνούμαι ιδιαίτερα που μου προτείνονται, γιατί αν απασχοληθώ με τα προγράμματα δεν θα έχω χρόνο και δε θέλω να τα αρχίσω και μετά να τα παρατήσω (τα ιδιαίτερα).Και αναρωτιέμαι αξίζει όλο αυτό;;αξίζει που περιμένω;και στην τελική, θα γίνουν επιτέλους;ας βγεί κάποιος να μας πει επίσημα να κανουμε και εμεις το πρόγραμμα μας.Έστω να μας ενημρώσουν ότι θα αρχίσουν π.χ. 15 Φλεβάρη!!και αυτός ο γενικός γραμματέας πια!έλεος!!σαν Μεσσία τον περιμέναμε!και συνεχίζω να διερωτάμαι, αξίζει η τόση αναμονή;
Η τόση έννοια μου πηγάζει από το πραγματικό ενδιαφέρον μου για ότι έχει να κανει με δια βιου μάθηση, αλλα όπως και να χει υπάρχει και ο παράγοντας του βιοποριστικου....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 15, 2010, 12:16:48 am από grooog »

Αποσυνδεδεμένος englishteacher06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 01:10:54 am »
και δεν εισαι η μονη περιπτωση που περιμενεις...απο τον Σεπτεμβριο ολοι μπαινουμε καθε μερα στην Ιστοσελιδα αλλα τιποτα.μια γνωστη μου απο Πατρα μου πε πως τιποτα νεοτερο.και ενας αλλος φιλος απο Λαρισα ειπε πως επειδη δεν υπαρχουν και καλα λεφτα μπορει να μην λειτουργησουν καθολου προγραμματα περα απο Οδυσσεας και αντε και κανενα ΣΔΕ.αλλα ποτε δεν ξερει κανεις.φετος το Πασχα ειναι και νωρις .πριν η μετα το Πασχα θα μας παρουν να ξερω δηλαδη.η και καθολου.? προσωπικα εχω βρει καποια ιδιαιτερα και αν προκυψουν ωρες ισως με λυπη μου αναγκαστω να τα αφησω.γινεται ομως να ζησεις και με τα ψιχουλα της ωρομισθιας , ρωταω??? και αν αυτοι δεν μας καλεσουν ποτε ? σε αυτην την χωρα δεν ειναι να βασιζεσαι...περυσι προσωπικα δουλευα σε ΣΔΕ απο τελος Σεπτεμβρη.καταλαβαινετε τα χαλια μας .μετα απο τοσους μηνες και δεν μπορει να ορθοποδησει η εκπαιδευση ενηλικων.η αλλαγη που ολοι θελαμε και περιμεναμε.ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ. >:( >:(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182569
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)