0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: k.k. στις Φεβρουαρίου 17, 2010, 10:38:25 amΣτον καθένα δίνουν διαφορετικά τηλφωνα. Εμένα μου δώσαν το τηλ. της κα. Χριστοφίλου στη Γ.Γ.Δ.Μ. (2131311634) και αυτή δεν γνώριζε τίποτα και μου είπαν να πάρω τηλ. στη διευθύντρια του ΣΔΕ, την κα. Νικολοπούλου (2131311504). Αλλά επίσης αυτή δε γνώριζε κάτι και είπε να μιλήσω μαζί της σε 10 λεπτά. Όπως βλέπεις, τα τηλ. είναι διαφορετικά..εγω μιλησα στο 21311623 και με κατηυθυνε
Στον καθένα δίνουν διαφορετικά τηλφωνα. Εμένα μου δώσαν το τηλ. της κα. Χριστοφίλου στη Γ.Γ.Δ.Μ. (2131311634) και αυτή δεν γνώριζε τίποτα και μου είπαν να πάρω τηλ. στη διευθύντρια του ΣΔΕ, την κα. Νικολοπούλου (2131311504). Αλλά επίσης αυτή δε γνώριζε κάτι και είπε να μιλήσω μαζί της σε 10 λεπτά. Όπως βλέπεις, τα τηλ. είναι διαφορετικά..
Παιδιά, μίλησα με την κ. Ξερογιαννάκη (2131311644) και μου είπε και αυτή για ιεραρχική προσφυγή που συντάσσεται από νομικό πρόσωπο, δηλ. δικηγόρο. Η ιεραρχική προσφυγή να γίνει στο ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΙΑ
υπαρχει καποιο χρονικο περιθωριο?
Συνάδελφοι ρίξτε εδώ μια ματιά........τα σχπλια δικα σας. http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=85&cm_prdid=9284
εκτός από τα ΣΔΕ δια τα υπόλοιπα προγράμματα κανένα νέο;για τον Οδυσσέα κάτι;ποτε θα αρχισουν να καλούν;
φυσικα, συναδελφοι, λαβετε υποψιν οτι αυτο θα εχει και ως αποτελεσμα την καθυστερηση των προσληψεων ολου του πινακα των ωρομισθιων εκπαιδευτικων και ως εκ τουτου τη λειτουργια των σχολειων