0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το καινούριο το μάθατε; Με σημερινή απόφαση του νέου Γ.Γ.Δ.
αυτο απο που το εμαθες?
καλο ειναι αυτο...να εργαστουν περισσοτεροι εκπαιδευτικοι...τι? λιγοι θα εχουν το μονοπωλιο?
Παράθεση από: vasodcim στις Φεβρουαρίου 25, 2010, 07:16:29 pmαυτο απο που το εμαθες?Σήμερα μου πρότειναν θέση σε Κ.Ε.Ε. και με ενημέρωσαν ότι αν θέλω τη θέση, πρέπει να παραιτηθώ απ' το Σ.Δ.Ε. που είχα προσληφθεί αυτή την εβδομάδα. Η αιτία είναι αυτή που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμά μου.
Παράθεση από: arlene στις Φεβρουαρίου 25, 2010, 07:04:45 pmκαλο ειναι αυτο...να εργαστουν περισσοτεροι εκπαιδευτικοι...τι? λιγοι θα εχουν το μονοπωλιο?Ακριβώς σε τέτοιου είδους σκέψεις βασίζονται για να περάσουν ανάλογα μέτρα. Παρόμοια με τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπου αντί να προσλάβουν έναν αναπληρωτή, προσλαμβάνουν 2-3 ωρομίσθιους. Μ' αυτό τον τρόπο, arlene, ικανοποιείς περισσότερους ψηφοφόρους, αλλά στην πραγματικότητα διασφαλίζεις ότι όλοι απλά θα φυτοζωούν και κανένας δεν θα αμείβεται αξιοπρεπώς. Έτσι εγκλώβισαν χιλιάδες εκπαιδευτικούς που εργάζονται ελαστικά κάτω απο εξευτελιστικούς όρους, με το όνειρο της μονιμοποίησης στην εκπαίδευση, ενώ, ίσως, η καλύτερη λύση θα ήταν να αναζητήσουν εργασία εκτός εκπαίδευσης. Το συγκεκριμένο μέτρο θίγει κύρια όσους βιοπορίζονταν αποκλειστικά απ' την εκπαίδευση ενηλίκων. Αντίθετα ευνοεί όσους έχουν άλλη μόνιμη εργασία και απλά ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν το εισόδημά τους με λίγες ώρες διδασκαλίας.
συγγνώμη που γράφω σε όλους τους μίτους αλλά έχω ρέντα σημέρα. Στάλθηκε από: ioannis00Εισαγωγή παράθεσηςΤο καινούριο το μάθατε; Με σημερινή απόφαση του νέου Γ.Γ.Δ.
απο το να ειναι 1 εκπαιδευτικος σε 3 προγραμματα ,καλυτερα να εργαζονται 3... δεν νομιζω οτι ειναι βιοποριστικο το θεμα διοτι πληρωνεσαι 1 χρονο μετα! εξαλλου δεν μονιμοποιεισαι στην εκπαιδευση απο τα προγραμματα του ιδεκε.Η κανω λαθος? συμφωνω με ολα οσα ειπες με την ελαστικη εργασια ,τουσ εξευτελιστικους ορους κτλ...αλλα θεωρω οτι επειδη υπαρχει μεγαλη ανεργια καλο ειναι να παρουν περισσοτερους εκπαιδευτικους...
ioannis00, για να καταλαβω. εσενα, εκτος απο τα ΣΔΕ, σε καλεσαν ως ωρομισθιο στα ΚΕΕ ή ως υπευθυνο εκπαιδευσης, προισταμενο κτλπ.;