*

Αποστολέας Θέμα: ΙΔΕΚΕ και Μητρώα  (Αναγνώστηκε 148304 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Searose

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: ΙΔΕΚΕ και Μητρώα
« Απάντηση #420 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 03:19:38 pm »
Παιδιά, στα σδε που παρουσιάστηκα, ο ένας ο ωρομίσθιος είναι και διοικητικό στέλεχος του ΚΕΕ και θα ξεκινήσει να κάνει μαθήματα στο σδε. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με αυτά που αναφέρατε πιο πάνω.

Τα στελέχη των ΚΕΕ έχουν συμβάσεις έργου και όπως θα έπρεπε να ξέρουν στο ΙΔΕΚΕ όταν κάποιος έχει συμβαση έργου μπορεί να εργάζεται και αλλού και να έχει όσες συμβασείς έργου θέλει!!! Ας τους αλλάξουν τις συνθήκες εργασίας τους, να τους δώσουν τα δεδουλευμένα τους, να τους κάνουν συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας, γιατί αυτό κάνουν (8-ωρη αποκλειστική απασχόληση και ΙΚΑ) και τότε να ζητούν αποκλειστική εργασία στο ΙΔΕΚΕ. Να τους δώσουν τα επιδοματα που τους κόβουν, το επίδομα ανεργίας που ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ και μετά να έχουν απαιτήσεις. Εκτός ωραρίου εργασίας μπορεί ο καθένας και έχει το δικαιώμα να κάνει όσες δουλειες θέλει για να ζήσει αξιοπρεπως!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:41:07 »

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 03:34:54 pm »
Δηλαδή αν δουλεύω στο ΙΔΕΚΕ δεν μπορώ να δουλευω οπουδήποτε αλλού;
ούτε part time?μονο αν δεν "φαίνομαι"? μα καλα μας δουλευουν?πως θα ζήσουμε?

Αποσυνδεδεμένος ioannis00

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 04:33:29 pm »
Όχι grooog, εκτός ΙΔΕΚΕ μπορείς να δουλέψεις όπου θέλεις, αρκεί να είναι εκτός του ωραρίου σου στο ΙΔΕΚΕ.

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 04:58:13 pm »
Στην άλλη εργασια μου θα είναι part part time....εννοω πως δεν θα έχω συγκεκριμένο ωράριο.
Δεν θα φαίνεται κάπου το ωράριο εργασίας μου αλλά συνολικά οι ώρες απασχόλησης μου.
Δεν θα εχω πρόβλημα ε ?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:41:07 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 05:31:22 pm »
Όχι, αν τηρείς το ωράριο σου στο ΙΔΕΚΕ, κανένα πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος Searose

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #425 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 08:17:11 pm »
Δεν μπορείς να εχεις δεύτερη απασχόληση!!!! Αν εχεις σύμβαση με το ΙΔΕΚΕ υπογραφεις υπευθυνη δήλωση πως δεν έχεις δεύτερη απασχόληση!!! Αυτό γίνετε κάθε χρόνο, το ζητάει το ΙΔΕΚΕ από όλα τα στελέχη!!! Κάποια πράγματα δεν βγαίνουν προς τα έξω δυστυχώς!!! Δεν θα έπρεπε κανείς να εργάζεται με αυτό το καθεστώς και λυπάμαι ειλικρινά για όσους ειναι υποχρεωμενοι να εργαζονται υπό αυτές τις συνθήκες, αλλά και τι να κάνουν.... στις μέρες μας δεν βρίσκεις εύκολα εργασία!!!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 11:53:35 pm »
Δεν μπορείς να εχεις δεύτερη απασχόληση!!!! Αν εχεις σύμβαση με το ΙΔΕΚΕ υπογραφεις υπευθυνη δήλωση πως δεν έχεις δεύτερη απασχόληση!!! Αυτό γίνετε κάθε χρόνο, το ζητάει το ΙΔΕΚΕ από όλα τα στελέχη!!! Κάποια πράγματα δεν βγαίνουν προς τα έξω δυστυχώς!!! Δεν θα έπρεπε κανείς να εργάζεται με αυτό το καθεστώς και λυπάμαι ειλικρινά για όσους ειναι υποχρεωμενοι να εργαζονται υπό αυτές τις συνθήκες, αλλά και τι να κάνουν.... στις μέρες μας δεν βρίσκεις εύκολα εργασία!!!

Searose έχεις δώσει μέχρι τώρα στο φόρουμ μερικές χρήσιμες και ακριβείς πληροφορίες, αλλά αυτό που γράφεις τώρα αντιφάσκει με την προσωπική μου εμπειρία. Εμένα μου διευκρίνισαν με σαφήνεια ότι δεν μπορείς να έχεις δεύτερη σύμβαση (απασχόληση) με το ΙΔΕΚΕ και ότι η υπεύθυνη δήλωση που υπογράφεις βεβαιώνει ακριβώς αυτό. Αντίθετα, με διαβεβαίωσαν ρητά ότι μπορείς να δουλεύεις εκτός του ωραρίου σου όπου αλλού θέλεις (συγκεκριμένα μου έδωσαν το παράδειγμα της εργασίας σε φροντιστήριο). Κατά τα άλλα έχεις απόλυτο δίκαιο: είτε η απαγόρευση αφορά σε δεύτερη απασχόληση στο ΙΔΕΚΕ είτε γενικότερα, είναι απολύτως απαράδεκτη, ειδικά όταν μιλάμε για συμβάσεις έργου και για τις χαμηλές αμοιβές του ΙΔΕΚΕ. Όπως εξήγησα και σε προηγούμενο μήνυμά μου, με τη μεθόδευση  αυτή κανείς δεν μπορεί να βιοποριστεί αποκλειστικά από την εκπαίδευση ενηλίκων. Το σύστημα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα όσων έχουν άλλη μόνιμη δουλειά και απλά συμπληρώνουν εισόδημα απ' το ΙΔΕΚΕ. Ήδη απ' ότι μαθαίνω υπήρξε σχετική διαμαρτυρία του Συλλόγου Συμβασιούχων ΙΔΕΚΕ και ίσως  υπάρξει προσφυγή στα δικαστήρια. Δεν μπορούμε να αποδεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τη συνεχή υποβάθμιση του επιπέδου ζωής μας. Εγώ προσωπικά δουλεύω για πρώτη φορά στο ΙΔΕΚΕ και αγνοούσα αυτές τις "ιδιορρυθμίες" του. Αν ο καινούριος νόμος για τη Δια

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: Φεβρουαρίου 27, 2010, 12:24:43 am »
Ειλικρινά δεν έχω κάτι με τα άτομα που πέρασαν από συνέντευξη πριν κάτι μέρες αλλά ρε παιδιά δε μπορεί να ήταν όλοι άριστοι....!

Αποσυνδεδεμένος k.k.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Φεβρουαρίου 27, 2010, 05:00:19 pm »
Για δες μήπως παραιτηθεί τις επόμενες ημέρες, γιατί η σχετική απόφαση είναι πολύ πρόσφατη, βγήκε μόλις χθες.

μμμμ...θα το κοιτάξω τις επόμενες μέρες και θα σας ενημερώσω. Μάλιστα στο σδε που με κάλεσαν ήρθαν τελικά 2 διοικητικά μέλη του σδε.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Φεβρουαρίου 27, 2010, 05:26:39 pm »

Μάλιστα στο σδε που με κάλεσαν ήρθαν τελικά 2 διοικητικά μέλη του σδε.

Μήπως εννοείς 2 στελέχη διοίκησης του ΚΕΕ;

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Φεβρουαρίου 27, 2010, 10:35:40 pm »
μηπως ξερει κανεις εαν εχει αρχισει καπου το Οδυσσεας?ποτε καλουν τους εκπαιδευτικους? οταν βγει ο οριστικος πινακας?  ???

Αποσυνδεδεμένος k.k.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Φεβρουαρίου 27, 2010, 11:50:46 pm »

Μάλιστα στο σδε που με κάλεσαν ήρθαν τελικά 2 διοικητικά μέλη του σδε.

Μήπως εννοείς 2 στελέχη διοίκησης του ΚΕΕ;

Ναι, στελέχη διοίκησης του ΚΕΕ.

Αποσυνδεδεμένος mariliane

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Φεβρουαρίου 28, 2010, 12:08:09 am »
μηπως ξερει κανεις εαν εχει αρχισει καπου το Οδυσσεας?ποτε καλουν τους εκπαιδευτικους? οταν βγει ο οριστικος πινακας?  ???
τα οριστικα αποτελεσματα του Οδυσσεα εχουν βγει. απ' οτι μου ειπαν στο τηλεφωνο, θα ξεκινησουν γυρω στις 15 Μαρτιου. αυτη την εποχη καλουν τους υπευθυνους εκπαιδευσης του Οδυσσεα προκειμενου να δημιουργησουν τμηματα. μολις δημιουργηθουν αυτα θα καλεσουν και τους εκπαιδευτες.

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Φεβρουαρίου 28, 2010, 07:47:12 pm »
μηπως ξερει κανεις εαν εχει αρχισει καπου το Οδυσσεας?ποτε καλουν τους εκπαιδευτικους? οταν βγει ο οριστικος πινακας?  ???
τα οριστικα αποτελεσματα του Οδυσσεα εχουν βγει. απ' οτι μου ειπαν στο τηλεφωνο, θα ξεκινησουν γυρω στις 15 Μαρτιου. αυτη την εποχη καλουν τους υπευθυνους εκπαιδευσης του Οδυσσεα προκειμενου να δημιουργησουν τμηματα. μολις δημιουργηθουν αυτα θα καλεσουν και τους εκπαιδευτες.

ευχαριστω πολυ!  :)....μεχρι τελος Ιουνιου θα διαρκεσει ε? βγαινουν  σε τοσο μικρο διαστημα οι ωρες?
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 28, 2010, 07:50:56 pm από arlene »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182569
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144