*

Αποστολέας Θέμα: ΙΔΕΚΕ και Μητρώα  (Αναγνώστηκε 148340 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marias

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • www.dailytech.gr
Απ: ΙΔΕΚΕ και Μητρώα
« Απάντηση #546 στις: Αυγούστου 24, 2010, 12:20:13 pm »
{ειναι θρασυτατοι εκει στο ΙΔΕΚΕ.δεν ντρεπονται λιγο,μας κοροιδευουν,τηλεφωνα δεν σηκωνουν...τα εχουν κατεβασμενα..ασαφεις προκηρυξεις βγαζουν...
Που το ειδατε εσεις αυτο..πειτε μου...να μην μπορεις να διορθωσεις την αιτηση σου πριν ληξει η προκηρυξη.Ειστε γελιοι εκει στο ΙΔΕΚΕ.ΓΕΛΙΟΙ.θα στειλω ατομο με κρυφες καμερες για να σας δειξει εν ωρα εργασιας ποσους καφεδες πινετε με κατεβασμενα τηλεφωνα. ΑΙΣΧΟΣ.}

Πήγαινε στα στοιχεία μου, και μετά εμφανίζεται η αίτησή σου και πάνω-πάνω γράφει: πιέστε εδώ για αλλαγή στοιχείων.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 24, 2010, 12:33:33 pm από marias »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:50:49 »

Αποσυνδεδεμένος emily_

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #547 στις: Αυγούστου 24, 2010, 02:27:37 pm »
1.ας μου εξηγησει καποιος τα συνεδρια που εχουμε παρακολουθησει τοσα χρονια τα βαζουμε? και αν ναι ποια η αναλογια τους σε ωρες???
2.Γιατι πρεπει να δηλωσω ενα μονο ΣΔΕ και αν αυτο εχει μονιμο...αυτο δεν το σκεφτηκαν....ή μηπως παιζονται αλλα παιχνιδια....γιατι δεν βαζουμε περιφερεια που αυτο ειναι και το πιο δικαιο??μυριζομαι πρασινα μαγειρεματα κομψι κομψααααααααα
3.Το πτυχιο μας απο φετος δεν μοριοδοτειται!!!!!!!!!!
Μα ειστε με τα καλα σας εκει στο ΙΔΕΚΕ???

Ακόμα δεν βγήκαν αποσπάσεις για τους μόνιμους καθηγητές στα ΣΔΕ. Άλλες χρονιές είχαν ήδη βγει. Είναι πολύ πιθανό φέτος να πάρουν μόνο ωρομίσθιουςνοπότε δεν έχει σημασία αν ως πέρσι είχε ήδη μόνιμο καθηγητή το ΣΔΕ που θέλεις.

Αποσυνδεδεμένος boldboy

• Πλήρες μέλος
  • Όχι άλλο κάρβουνο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #548 στις: Αυγούστου 24, 2010, 03:19:21 pm »
1.ας μου εξηγησει καποιος τα συνεδρια που εχουμε παρακολουθησει τοσα χρονια τα βαζουμε? και αν ναι ποια η αναλογια τους σε ωρες???
2.Γιατι πρεπει να δηλωσω ενα μονο ΣΔΕ και αν αυτο εχει μονιμο...αυτο δεν το σκεφτηκαν....ή μηπως παιζονται αλλα παιχνιδια....γιατι δεν βαζουμε περιφερεια που αυτο ειναι και το πιο δικαιο??μυριζομαι πρασινα μαγειρεματα κομψι κομψααααααααα
3.Το πτυχιο μας απο φετος δεν μοριοδοτειται!!!!!!!!!!
Μα ειστε με τα καλα σας εκει στο ΙΔΕΚΕ???
Για ΣΔΕ δε ξέρω.
Θα μιλήσω για ΚΕΕ, Σχολές Γονέων, Οδυσσέα, ΗΡΩΝ κτλ...
Σήμερα κανείς δε σήκωνε κανένα τηλέφωνο σε όλο το ΙΔΕΚΕ. Μάλλον τα έχουν κάνει θάλασσα με το τηλεφωνικό κέντρο.
Πάντως έχω την εντύπωση ότι συνέδρια και επιμορφώσεις που στο πιστοποιητικό παρακολούθησής τους, αναφέρουν ως συνήθως χρονικά διαστήματα (π.χ. 5-10 Σεπτεμβρίου 2007) και  όχι ώρες, δε μετράνε καθώς κανείς (ούτε ο διοργανωτής ο ίδιος!) δε μπορεί να τα αναγάγει σε ώρες. Μετράνε μόνο οι εισηγήσεις σε συνέδρια. Δηλαδή, "κόψτε" τα συνέδρια και τις επιστημονικές αναζητήσεις, εαν δεν έχετε εισήγηση!Ωραία μας ενθαρρύνει η ΓΓΔ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 24, 2010, 03:43:16 pm από boldboy »

Αποσυνδεδεμένος fzappa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω τη μουσική
    • Προφίλ
« Απάντηση #549 στις: Αυγούστου 24, 2010, 04:11:25 pm »
θέλω να στείλω το φάκελο της αίτησης μου για εκπαιδευτής στα ΚΕΕ.
Στο εξωτερικό του φακέλου που πρέπει να αναφέρω την πράξη τι να γράψω;
Απλά να γράψω τη λέξη 'ΚΕΕ', ή πρέπει να γράψω και τον αριθμό κάποιας πράξης και αν ναι ποιά;
thnx

μπορεί να φανεί περίεργο σε κάποιους αλλα δεν είδα πουθενα να λέει οτι πρέπει να στείλουμε τα χαρτια για τα κεε κ ηρων. κάτι έχω χάσει εεε μέχρι ποτε πρέπει να τα στείλουμε;
Frank Zappa
Remember, information is not knowledge; knowledge is not wisdom; wisdom is not truth; truth is not beauty; beauty is not love; love is not music; music is the best.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:50:49 »

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #550 στις: Αυγούστου 25, 2010, 06:01:17 pm »
{ειναι θρασυτατοι εκει στο ΙΔΕΚΕ.δεν ντρεπονται λιγο,μας κοροιδευουν,τηλεφωνα δεν σηκωνουν...τα εχουν κατεβασμενα..ασαφεις προκηρυξεις βγαζουν...
Που το ειδατε εσεις αυτο..πειτε μου...να μην μπορεις να διορθωσεις την αιτηση σου πριν ληξει η προκηρυξη.Ειστε γελιοι εκει στο ΙΔΕΚΕ.ΓΕΛΙΟΙ.θα στειλω ατομο με κρυφες καμερες για να σας δειξει εν ωρα εργασιας ποσους καφεδες πινετε με κατεβασμενα τηλεφωνα. ΑΙΣΧΟΣ.}

Πήγαινε στα στοιχεία μου, και μετά εμφανίζεται η αίτησή σου και πάνω-πάνω γράφει: πιέστε εδώ για αλλαγή στοιχείων.

Αφού έκανα και την παραπάνω διαδικασία, μετά εκτύπωσα την αίτηση. Είναι οκ; Χρειάζεται κάτι άλλο μέχρι να βγουνε ;

Αποσυνδεδεμένος emily_

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #551 στις: Αυγούστου 26, 2010, 01:04:44 am »
θέλω να στείλω το φάκελο της αίτησης μου για εκπαιδευτής στα ΚΕΕ.
Στο εξωτερικό του φακέλου που πρέπει να αναφέρω την πράξη τι να γράψω;
Απλά να γράψω τη λέξη 'ΚΕΕ', ή πρέπει να γράψω και τον αριθμό κάποιας πράξης και αν ναι ποιά;
thnx

μπορεί να φανεί περίεργο σε κάποιους αλλα δεν είδα πουθενα να λέει οτι πρέπει να στείλουμε τα χαρτια για τα κεε κ ηρων. κάτι έχω χάσει εεε μέχρι ποτε πρέπει να τα στείλουμε;

Πρέπει να τα στείλεις μαζί με την εκτυπωμένη αίτηση ως τις 30 Αυγούστου.

Αποσυνδεδεμένος fzappa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω τη μουσική
    • Προφίλ
« Απάντηση #552 στις: Αυγούστου 26, 2010, 05:47:55 pm »
σ'  ευχαριστώ loella
Frank Zappa
Remember, information is not knowledge; knowledge is not wisdom; wisdom is not truth; truth is not beauty; beauty is not love; love is not music; music is the best.

Αποσυνδεδεμένος dourvas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #553 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 04:30:21 pm »
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΑΙΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΤΑ ΗΡΩΝ2. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΚΑΤΕΘΕΣΑ

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #554 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 09:05:21 pm »
κανε ενσταση, ποτε δεν ξερεις.................στην μπανανια που ζουμε ολα ειναι πιθανά........ ;)

Αποσυνδεδεμένος Ράνια

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #555 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 08:05:00 pm »
καλησπερα σε ολους..προσπαθησα να βγαλω καποιο συμπερασμα σχετικα με το ιδεκε αλλα δεν τα καταφερα...ηξερα πως καποιοι εκαναν αιτηση για το προγραμμα οδυσσεας το 2010 δεν ξερω ομως με τι κριτηρια σε επιλεγουν..πως γραφεσαι στα μητρωα...θα ηθελα αν μπορουσατε να με βοηθησετε...ευχαριστω..

Αποσυνδεδεμένος bania

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #556 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 08:25:28 pm »

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #557 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 10:56:17 pm »
καλησπερα σε ολους..προσπαθησα να βγαλω καποιο συμπερασμα σχετικα με το ιδεκε αλλα δεν τα καταφερα...ηξερα πως καποιοι εκαναν αιτηση για το προγραμμα οδυσσεας το 2010 δεν ξερω ομως με τι κριτηρια σε επιλεγουν..πως γραφεσαι στα μητρωα...θα ηθελα αν μπορουσατε να με βοηθησετε...ευχαριστω..

Ράνια καλησπέρα και καλή αρχή στο pde. Θα σε παρακαλούσαμε να μην ανοίγεις δυο θέματα με το ίδιο ερώτημα. Με λίγη υπομονή κάποιος θα σου απαντήσει (όπως ήδη έγινε παραπάνω). Τα διπλά θέματα διαγράφονται.

Σε ευχαριστούμε πολύ!

Αποσυνδεδεμένος tzhna

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 06 & TE16
    • Προφίλ
« Απάντηση #558 στις: Ιουνίου 20, 2011, 11:17:04 pm »
Επειδη θα με ενδιεφεραν τα σδε καταλαβα οτι πρεπει να εχεις καποια επιμορφωση σχετικη. Για να εχεις τετοια επιμορφωση (αν και οποτε γινει) καταλαβα οτι πρεπει να εισαι γραμμενος στα μητρωα του ιδεκε.
Εχω δικιο ή οχι; Μηπως υπαρχει καποιος που γνωριζει σχετικα;
Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος ioannis00

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #559 στις: Ιουνίου 21, 2011, 12:48:22 am »
Όταν θα βγει η προκήρυξη για ωρομίσθιους στα ΣΔΕ τότε να υποβάλλεις αίτηση. Έτσι θα δικαιούσαι να συμμετάσχεις στο σεμινάριο επιμόρφωσης για τα ΣΔΕ, αν και όταν θα ξαναγίνει. Μην αγχώνεσαι ιδιαίτερα όμως, ένα μόριο επιπλέον θα σου δώσει. 

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182571
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)