0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1.ας μου εξηγησει καποιος τα συνεδρια που εχουμε παρακολουθησει τοσα χρονια τα βαζουμε? και αν ναι ποια η αναλογια τους σε ωρες???2.Γιατι πρεπει να δηλωσω ενα μονο ΣΔΕ και αν αυτο εχει μονιμο...αυτο δεν το σκεφτηκαν....ή μηπως παιζονται αλλα παιχνιδια....γιατι δεν βαζουμε περιφερεια που αυτο ειναι και το πιο δικαιο??μυριζομαι πρασινα μαγειρεματα κομψι κομψααααααααα3.Το πτυχιο μας απο φετος δεν μοριοδοτειται!!!!!!!!!!Μα ειστε με τα καλα σας εκει στο ΙΔΕΚΕ???
θέλω να στείλω το φάκελο της αίτησης μου για εκπαιδευτής στα ΚΕΕ.Στο εξωτερικό του φακέλου που πρέπει να αναφέρω την πράξη τι να γράψω; Απλά να γράψω τη λέξη 'ΚΕΕ', ή πρέπει να γράψω και τον αριθμό κάποιας πράξης και αν ναι ποιά;thnx
{ειναι θρασυτατοι εκει στο ΙΔΕΚΕ.δεν ντρεπονται λιγο,μας κοροιδευουν,τηλεφωνα δεν σηκωνουν...τα εχουν κατεβασμενα..ασαφεις προκηρυξεις βγαζουν...Που το ειδατε εσεις αυτο..πειτε μου...να μην μπορεις να διορθωσεις την αιτηση σου πριν ληξει η προκηρυξη.Ειστε γελιοι εκει στο ΙΔΕΚΕ.ΓΕΛΙΟΙ.θα στειλω ατομο με κρυφες καμερες για να σας δειξει εν ωρα εργασιας ποσους καφεδες πινετε με κατεβασμενα τηλεφωνα. ΑΙΣΧΟΣ.} Πήγαινε στα στοιχεία μου, και μετά εμφανίζεται η αίτησή σου και πάνω-πάνω γράφει: πιέστε εδώ για αλλαγή στοιχείων.
Παράθεση από: dihatzou στις Αυγούστου 24, 2010, 11:59:13 amθέλω να στείλω το φάκελο της αίτησης μου για εκπαιδευτής στα ΚΕΕ.Στο εξωτερικό του φακέλου που πρέπει να αναφέρω την πράξη τι να γράψω; Απλά να γράψω τη λέξη 'ΚΕΕ', ή πρέπει να γράψω και τον αριθμό κάποιας πράξης και αν ναι ποιά;thnxμπορεί να φανεί περίεργο σε κάποιους αλλα δεν είδα πουθενα να λέει οτι πρέπει να στείλουμε τα χαρτια για τα κεε κ ηρων. κάτι έχω χάσει εεε μέχρι ποτε πρέπει να τα στείλουμε;
καλησπερα σε ολους..προσπαθησα να βγαλω καποιο συμπερασμα σχετικα με το ιδεκε αλλα δεν τα καταφερα...ηξερα πως καποιοι εκαναν αιτηση για το προγραμμα οδυσσεας το 2010 δεν ξερω ομως με τι κριτηρια σε επιλεγουν..πως γραφεσαι στα μητρωα...θα ηθελα αν μπορουσατε να με βοηθησετε...ευχαριστω..