0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να κάνω και εγω μια ερώτηση? Στους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς πρέπει να είσαι γραμμένη στην επετιριδα ιδιωτικών?? Κατι τετοιο αναφέρεται πιο πανω. Εγω παντως δεν είμαι , ιδέα δεν εχω για κατι τετοιο!
εγω εργαζομαι μισο χρονο σε ιδιωτικο παιδ. σταθμο (εχει κ ιδιωτ.νηπιαγωγειο), οι εργοδοτες μου ειναι νηπιαγωγοι κ εχουν αναλαβει το νηπιαγωγειο. εγω τα προνηπια. ειμαι αρκετα ικανοποιημενη κ με τα χρηματα (870) κ με τις συνθηκες εργασιας. ακολουθω το δικο μου προγραμμα οπως εγω νομιζω κ δεν παρεμβαινει κανεις σ αυτο. εκεινο που με ενοχλει ειναι η συμπεριφορα καποιων γονεων οι οποιοι επειδη πληρωνουν σου φερονται σαν να εισαι η υπηρετρια τους, και μη εχοντας οι ιδιοι γνωσεις ή επειδη ειναι στενομυαλοι θεωρουν τα παραλογα αυτονοητα (π.χ παιδι 4 ετων να μη ξερει να κρετα κουταλι, να βαζει παπουτσια, να φαραει πανα κ.α ) ευτυχως ειναι λιγες αυτες οι περιπτωσεις! παντως δουλευοντας σε ιδιωτικο αποκτας γνωσεις (εφαρμοζω το ΔΕΠΠΣ) εμπειρια αλλα κ πεισμα για τον επομενο ΑΣΕΠ γιατι κακα τα ψεματα σαν το δημοσιο ΤΙΠΟΤΑ (εννοωντας οτι στο δημοσιο δεν ΠΡΕΠΕΙ να ανεχεσαι τον καθε περιεργο γονιο, σε καμια περιπτωση δεν εννοω λουφα) συναδελφοι υπομονη...και επιμονη
Απ'ότι βλέπω κορίτσια οι απόψεις διίστανται όσον αφορά τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς. Η πλειοψηφία πάντως μου φαίνεται μάλλον δυσαρεστημένη. Θα πρέπει να εισαι τελικά πολύ τυχερή για να βρεις δουλειά με ευνοικές συνθήκες. Εγώ διαβάζοντας τις εμπειρίες σας, αντιμετωπίζω το εξής δίλημμα: έχω σττείλει αρκετά βιογραφικά αλλά χωρίς ανταπόκριση λόγω έλλειψης προυπηρεσίας. Και αναρωτιέμαι : να ξαναψάξω από Σεπτέμβρη μήπως βρεθεί κάτι ή να κοιτάξω για κάτι τελείως άσχετο; Δεδομένου ότι έχω και μικρά παιδιά και περιορισμένο χρόνο, αξίζει να δοκιμάσω τους σταθμούς ή όχι; Εσείς τί θα κάνατε; Ήθελα πολύ να το κάνω αυτό, αλλά απογοητεύτηκα απ'την ανταπόκριση και από αυτά που διαβάζω στο φορουμ. Το ίδιο είχα πάθει στο παρελθόν. Έψαχνα σε σταθμούς, δεν έβρισκα, βρήκα κάτι άσχετο γιατί είχα ανάγκη τη δουλειά και γύρισε εναντίον μου γιατί έχασα χρόνο και εμπειρία. Έχω απογοητευτεί. Ακούω τη γνώμη σας. Πραγματικά θα με βοηθήσει.
Εγω την ώρα πόσα πρέπει να πάρω; 22 νομίζω,έτσι δεν είναι;
Παράθεση από: fragy στις Αυγούστου 09, 2010, 08:10:31 pmΕγω την ώρα πόσα πρέπει να πάρω; 22 νομίζω,έτσι δεν είναι;Αν έπαιρνες 22 την ώρα θα έπαιρνες 176 ευρώ το 8ωρο!! Πες μας πού είναι να έρθουμε κι εμείς να δουλέψουμε...!!!