0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα! mac το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κι εγω φετος με μια συναδελφισσα. εδω και λιγο καιρο με πιεζει ασφυκτικα να χαμηλωσω τους βαθμους μου ωστε αυτοι να συμφωνουν με τη δικη της αυστηρη βαθμολογια. νομικα ξερω πως κανεις δεν εχει δικαιωμα να επεμβη στον τροπο που θα βαθμολογησει ο εκπαιδευτικος, απο την αλλη η εν λογω συναδελφος με εχει βρει ολιγον τι ως θυμα γιατι το σεπτεμβριο που επρεπε να διαμορφωσουμε το προγραμμα μου εδωσε ο,τι μαθημα δεν ηθελε, οποιο τμημα δεν της αρεσε με τη διλαιολογια "οτι ειχαν μοιρασει οι υπολοιποι τα μαθηματα μεταξυ τους απο τον ιουνιο". το γεγονος οτι τοτε δε μιλησα ειχε τωρα αποτελεσμα να νομιζει πως μπορει να με κανει οτι θελει. το γεγονος οτι ειμαι δευτερη χρονια διορισμενη δε σημαινει πως δεν ξερουμε και τα ορια μας, αλλα η ευγενεια θεωρειτασι ενιοτε βλακεια, ιδιως στο ελληνικο δημοσιο....και κατι τελευταιο, αφηνω τα παιδια να τρωνε και να πινουν καφε στην αιθουσα, γιατι αν καποιος θελει να προσεξει δεν θα τον εμποδισει η τυροπιτα ουτε η πορτοκαλαδα!
Παράθεση από: virginia στις Ιανουαρίου 26, 2009, 05:44:57 pmΚαλησπερα! mac το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κι εγω φετος με μια συναδελφισσα. εδω και λιγο καιρο με πιεζει ασφυκτικα να χαμηλωσω τους βαθμους μου ωστε αυτοι να συμφωνουν με τη δικη της αυστηρη βαθμολογια. νομικα ξερω πως κανεις δεν εχει δικαιωμα να επεμβη στον τροπο που θα βαθμολογησει ο εκπαιδευτικος, απο την αλλη η εν λογω συναδελφος με εχει βρει ολιγον τι ως θυμα γιατι το σεπτεμβριο που επρεπε να διαμορφωσουμε το προγραμμα μου εδωσε ο,τι μαθημα δεν ηθελε, οποιο τμημα δεν της αρεσε με τη διλαιολογια "οτι ειχαν μοιρασει οι υπολοιποι τα μαθηματα μεταξυ τους απο τον ιουνιο". το γεγονος οτι τοτε δε μιλησα ειχε τωρα αποτελεσμα να νομιζει πως μπορει να με κανει οτι θελει. το γεγονος οτι ειμαι δευτερη χρονια διορισμενη δε σημαινει πως δεν ξερουμε και τα ορια μας, αλλα η ευγενεια θεωρειτασι ενιοτε βλακεια, ιδιως στο ελληνικο δημοσιο....και κατι τελευταιο, αφηνω τα παιδια να τρωνε και να πινουν καφε στην αιθουσα, γιατι αν καποιος θελει να προσεξει δεν θα τον εμποδισει η τυροπιτα ουτε η πορτοκαλαδα! Ε καλά μην το εξευτελίζουμε κιόλας. Έλεος, δε θα κάνουμε τις τάξεις "γρηγόρης μικρογεύματα". Άκου τυρόπιτα και καφέ στην τάξη!! Κάνα dvd τους φέρνεις να βλέπουν? Μετά λέμε δε μαζεύονται οι μαθητές....
με πιέζουν οι συνάδελφοι και ο διευθυντής να χαμηλώσω τις βαθμολογίες μου [/color]
Παράθεση από: mac190604 στις Ιανουαρίου 26, 2009, 12:14:23 am με πιέζουν οι συνάδελφοι και ο διευθυντής να χαμηλώσω τις βαθμολογίες μου [/color]αν εσυ θεωρεις οτι τα παιδια σου αξιζουν το βαθμο που τους βαζεις ειναι η ευκαιρια σου να μην γινεις ενας απο ολους τους αλλους.ειτε σε καλουν για μεγαλυτερη βαθμολογια που συμβαινει στα ιδιωτικα ειτε για μικροτερη.στη θεση σου θα χαιρομουν μεσα μου να ξερω οτι εγω κανω αυτο που ειναι αληθινο και βρηκα την ευκαιρια να εναντιωθω ορατα στο συστημα που εχουν οι αλλοι.αν δεν υπηρχε επιρροη τι θα εβαζες;;αυτο σκεψου και ασε τη γνωμη των αλλαων απ εξω.