0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια και από εμένα Tzamalou και Rublev. Και όπως λέει και ο Καβάφης, "κι αυτό ακόμη το σκαλί το πρώτο πολύ από τον κοινό τον κόσμο απέχει" Rozy4, να και το ποίημα!!!!! Τι, νόμιζες ότι, επειδή δεν είστε φιλόλογοι, δε θα είχε ποιητική αφιέρωση η έκδοση των αποτελεσμάτων σας;
Παράθεση από: tzamalou στις Ιουνίου 19, 2009, 04:44:59 pmΦυσικός είμαι. Με 2 επιτυχίες ΑΣΕΠ κατάφερα την αναπλήρωση. Με την 3η πλησιάζω σίγα σιγά το διορισμό ή μια ακόμη αναπλήρωση. Πάλι καλά γιατί υπάρχουν συνάδελφοι σε πολύ χειρότερη μοίρα.Συγχαρητήρια! Και εγώ φυσικός είμαι, επίσης επιτυχών δύο φορές. Δεν γνωρίζω όμως αν τα συνολικά μόρια των 2 διαγωνισμών φτάσουν. Συγκεκριμένα έχω 26,5.
Φυσικός είμαι. Με 2 επιτυχίες ΑΣΕΠ κατάφερα την αναπλήρωση. Με την 3η πλησιάζω σίγα σιγά το διορισμό ή μια ακόμη αναπλήρωση. Πάλι καλά γιατί υπάρχουν συνάδελφοι σε πολύ χειρότερη μοίρα.
Παράθεση από: sikat στις Ιουνίου 19, 2009, 04:53:35 pmΠαράθεση από: tzamalou στις Ιουνίου 19, 2009, 04:44:59 pmΦυσικός είμαι. Με 2 επιτυχίες ΑΣΕΠ κατάφερα την αναπλήρωση. Με την 3η πλησιάζω σίγα σιγά το διορισμό ή μια ακόμη αναπλήρωση. Πάλι καλά γιατί υπάρχουν συνάδελφοι σε πολύ χειρότερη μοίρα.Συγχαρητήρια! Και εγώ φυσικός είμαι, επίσης επιτυχών δύο φορές. Δεν γνωρίζω όμως αν τα συνολικά μόρια των 2 διαγωνισμών φτάσουν. Συγκεκριμένα έχω 26,5.Ευχαριστώ πολύ παιδιά και αντεύχομαι. Τα μόρια του προηγούμενου ΑΣΕΠ είναι δια 2. 26,5 μόρια πιστεύω φτάνουν για αναπλήρωση, θα βγει πίνακας πρόβλεψης αναπληρωτών Φυσικών και θα προσπαθήσω να τον ανεβάσω.
Μπράβο στους Διοριστέους και τους Επιτυχόντες και μη Διοριστέους!
Πιστεύεται ότι μπορεί να βγει και κάποια άλλη ειδικότητα σήμερα? ή να περιμένουμε από δευτέρα? τα αλλά χρόνια είχε γίνει κάτι τέτοιο?Ευχαριστώ και ελπίζω να καταλαβαίνεται την αγωνιά μου.... Είναι η κοπέλα μου νηπιαγωγός Μπράβο στους Διοριστέους και τους Επιτυχόντες και μη Διοριστέους!...Και καλή επιτυχία σε μένα με την παρουσίαση μου στο PhD.