0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι γινεται? δεν ανοιγει...δεν ανοιγει...
Παράθεση από: prada στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 12:06:20 pmτι γινεται? δεν ανοιγει...δεν ανοιγει... Δοκίμασε αν θέλεις στον σύνδεσμο που έδωσα παραπάνω: http://www.pde.gr/forum/index.php?page=686
Για τη διόρθωση των θεμάτων πλήρους ανάπτυξης το ΑΣΕΠ έχει εγκαταστήσει, στον 3ο όροφο της έδρας του, ειδικό βαθμολογικό κέντρο στο οποίο συμμετέχουν 200 εκπαιδευτικοί.
έχετε ακούσει κάτι νεώτερο εκτός από το γνωστο τέλη μαιου πρωτο δεκαημερο ιουνίου οτι θα βγουν τα αποτελέσματα???επισης εχετε ακούσει κατι για τις αιτησεις αναπληρωτών ?Καλό Πάσχα σε όλους.
πώς θα περάσει αυτό το δράμα μέχρι τότε: άλλοι δύο μήνες τουλάχιστον....δεν αντέχεται αυτό το πράμα ό τι και να κάνεις...
βλέπω εφιάλτες.. γράφω πανελλήνιες, γράφω ασεπ και αντε παλι απ την αρχή..μου φαίνεται στα μπαράκια θα λέμε τον πόνο μας..
Και φαντάσου ότι δεν είμαι αγχώδης σαν άνθρωπος. Σ' αυτήν την περίπτωση όμως είναι σαν να σου "παγώνουν" το παρόν και ζεις για το μέλλον. Έτσι αισθάνομαι κάπως... Όσοι δεν έχουν δώσει ασεπ δεν μπορούν να το καταλάβουν.
Παράθεση από: sharon στις Απριλίου 09, 2009, 01:37:06 pmβλέπω εφιάλτες.. γράφω πανελλήνιες, γράφω ασεπ και αντε παλι απ την αρχή..μου φαίνεται στα μπαράκια θα λέμε τον πόνο μας.. Sharon και εγώ μια απ' τα ίδια! Έχω δει κάμποσες φορές ότι δίνω εξετάσεις!