0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την προηγούμενη φορά πάλι έτσι έλεγαν ότι δε θα τα βγάλουν για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, αλλά τα έβγαλαν, εξαφάνισαν όμως τον πίνακα των αποτυχόντων. Μάλλον έτσι θα κάνουν και φέτος. Δεν μπορέι να μην υπάρχει ο πίνακας έστω για να ελέγχουμε. Αφού οι ενστάσεις πολλές φορές βασίζονται σε παρατυπίες σε υποψηφίους πριν από εμάς. Εμεις που είμασταν κοντά στους τελευταίους διοριστέους είχαμε παει στον ασεπ και είχαμε κάνει έλεγχο δικαιλογητικών κάποιων διοριστέων με ύποπτα μεταπτυχιακά, πρέπει να υπάρχει έλεγχος. Απλά δνε καταλαβαίνω γιατί δημοσιεύουν δίπλα στα ονόματα και ταυτότητες, αυτό δε χρειάζεται. Ας είναι όπως στους δημοσιευμένους πίνακες αναπληρωτών, ονόματα χωρίς ταυτότητες, για λόγους ελέγχου.
φυσικά κοιτούσαμε και την ταυτότητα, επρόκειτο για τα ίδια άτομα. Το μεταπτυχιακό Αρχαιολογίας αναγνωρίζεται, αφού εκδόθηκε από τμήμα που αναγνωρίζεται σε ΠΕ 02
Παράθεση από: Syllas στις Ιανουαρίου 29, 2009, 11:27:37 pmφυσικά κοιτούσαμε και την ταυτότητα, επρόκειτο για τα ίδια άτομα. Το μεταπτυχιακό Αρχαιολογίας αναγνωρίζεται, αφού εκδόθηκε από τμήμα που αναγνωρίζεται σε ΠΕ 02Μόνο το δικό μου μεταπτυχιακό (ΠΕ20) δεν αναγνωρίζεται να έπαιρνα και κανένα μοριάκι
Παράθεση από: stratos91 στις Ιανουαρίου 29, 2009, 11:32:07 pmΠαράθεση από: Syllas στις Ιανουαρίου 29, 2009, 11:27:37 pmφυσικά κοιτούσαμε και την ταυτότητα, επρόκειτο για τα ίδια άτομα. Το μεταπτυχιακό Αρχαιολογίας αναγνωρίζεται, αφού εκδόθηκε από τμήμα που αναγνωρίζεται σε ΠΕ 02Μόνο το δικό μου μεταπτυχιακό (ΠΕ20) δεν αναγνωρίζεται να έπαιρνα και κανένα μοριάκι Ποιο είναι το μεταπτυχιακό σου; ΠΕ 20 δεν είναι πληροφορικής;
Νομίζω ότι ο αριθμός ταυτότητας μπαίνει για εξακρίβωση σε περίπτωση συνωνυμίας μεταξύ των υποψηφίων. Αλλά θα μπορούσε να μη φαίνεται στον κοινό πίνακα από φετός που θα βλέπουμε και ατομικά τα αποτελέσματά μας με τον κωδικό.
Εάν κάποιος σε ένα αντικείμενο γράψει κάτω από 50, κόβεται;