0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη... Δηλαδή υπάρχουν άτομα που τη μια εμφανίζονται με μεταπτυχιακό και τη άλλη χωρίς; Που τη μια εμφανίζονται με βαθμό πτυχίου 8 και την άλλη με 6; Δεν το έχω προσέξει ποτέ ούτε το έχω ψάξει... Και οι ενστάσεις που έχουν γίνει; Ποιο το αποτέλεσμα; Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις; Δηλαδή παίζει και μέσο τελικά;
προφανως λιγο απ ολα.. παντως γνωριζω απο πρωτο χερι 2 πανεπιστημιακους διορθωτες στον προηγουμενο. και καποιον αλλον που του προτειναν αλλα δεν δεχτηκε. επισης ξερω και καποια καθηγητρια μεσης εκπαιδευσης που ειναι επιμορφωτρια.
Παράθεση από: swtia στις Φεβρουαρίου 03, 2009, 12:21:31 amπροφανως λιγο απ ολα.. παντως γνωριζω απο πρωτο χερι 2 πανεπιστημιακους διορθωτες στον προηγουμενο. και καποιον αλλον που του προτειναν αλλα δεν δεχτηκε. επισης ξερω και καποια καθηγητρια μεσης εκπαιδευσης που ειναι επιμορφωτρια.ααα οκ γιατί φανταζόμουν οτι στο τέλος τα διορθώνουν διορισμένοι εκπαιδευτικοί. πανεπιστημιακοί μου φαινόταν δύσκολο γιατί που να βρεθούν κ να δεχτούν τόσα ατόμα, φαντάζομαι θα έχουν πολύ καλύτερα πράγματα να κάνουν
Και διορισμένοι καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης είναι διορθωτές, κάτοχοι διδακτορικού. Γνωρίζω περίπτωση κάποιου που μάλιστα δίδασκε σε φροντιστήριο υποψηφίων ΑΣΕΠ.