0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια απ'τα ίδια! ;DΟνειρεύομαι ότι γράφω ασεπ και ότι δε βρίσκω στυλό και πηγαίνω αργοπορημένη...βίωμα μας έχει γίνει!
Παράθεση από: xionati στις Απριλίου 13, 2009, 11:43:10 pmΜια απ'τα ίδια! ;DΟνειρεύομαι ότι γράφω ασεπ και ότι δε βρίσκω στυλό και πηγαίνω αργοπορημένη...βίωμα μας έχει γίνει! Και εγω βλέπω οτι δεν έχω στυλό και με διώχνουν απο την αίθουσα ή οτι χτυπάει το κινητό μου και πάλι με διώχνουν...
Παράθεση από: vasilikiP στις Απριλίου 14, 2009, 01:17:28 amΠαράθεση από: xionati στις Απριλίου 13, 2009, 11:43:10 pmΜια απ'τα ίδια! ;DΟνειρεύομαι ότι γράφω ασεπ και ότι δε βρίσκω στυλό και πηγαίνω αργοπορημένη...βίωμα μας έχει γίνει! Και εγω βλέπω οτι δεν έχω στυλό και με διώχνουν απο την αίθουσα ή οτι χτυπάει το κινητό μου και πάλι με διώχνουν...Συνάδελφοι, ηρεμήστε! Δεν είναι φυσιολογικά αυτά τα πράγματα!
ποιος οριζει τι ειναι φυσιολογικο και μη ....?ειναι φανερο οτι καποιοι ανθρωποι εχουν πολυ αγχος και το εκδηλωνουν και αλλοι εχουν αγχος δεν το εκδηλωνουν και το αντιμετωπιζουν στον υπνο τους