0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα παιδιά!Υπάρχει καμιά περίπτωση με τις αναβολές που αναμένονται στην υποβολή των αιτήσεων για αναπληρωτές - ωρομισθίους να προλάβουν να βγουν τα αποτελέσματα; Αν είναι να περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή...
Γεια σας και από μένα μετά από πολύ καιρό! Νομίζω ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων- όπως και πέρισυ- και πιστεύω ότι αποτελέσματα θα δούμε από τέλη Ιούνη...
Εμένα μου αρέσει που, μόλις τελειώσαμε, είπε ο ΑΣΕΠ ότι θα τα εκδόσει, το αργότερο, μέχρι το πρώτο δεκαήμερο Ιουνίου.
........... Επίσης, μου άρεσε που δημοσιεύματα λέγανε για μεγάλη άνοδο των βάσεων σ' εμάς τους φιλολόγους, γιατί ήταν εύκολα τα θέματα
Σιγά που θα κάτσουμε να τους περιμένουμε να τα βγάλουν. Εγώ θα πάω διακοπές και ας τα βγάλουν με το καλό. Αν έχουμε περάσει παίδες (λέμε τώρα! ) θα μας φάει κανείς τη θέση; Καλά ήταν να τα έβγαζαν πριν κάνουμε τις αιτήσεις γι αναπληρωτές-ωρομισθίους. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μη με ταλαιπωρούσαν να πάω καλοκαιριάτικα Πειραιά, αν δεν είχα αρκετά μόρια. Τώρα που κάναμε την αίτηση, ας τα βγάλουν όποτε θέλουν.
από ασεπ είπαν ότι μετά τις 15 ιουνίου θα ξέρουμε πότε θα βγουν...
για οσους επιασαν τη βαση : ολα τα ονοματα στο "φως"για οσους δυστυχως δεν, τοτε με τον κωδικο θα βλεπει τη βαθμολογια του.
Παράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 05, 2009, 02:34:58 pmγια οσους επιασαν τη βαση : ολα τα ονοματα στο "φως"για οσους δυστυχως δεν, τοτε με τον κωδικο θα βλεπει τη βαθμολογια του.Λέω να μπω κατευθείαν με τον κωδικό, να μη χάνω χρόνο!
Παράθεση από: LK στις Ιουνίου 05, 2009, 02:44:23 pmΠαράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 05, 2009, 02:34:58 pmγια οσους επιασαν τη βαση : ολα τα ονοματα στο "φως"για οσους δυστυχως δεν, τοτε με τον κωδικο θα βλεπει τη βαθμολογια του.Λέω να μπω κατευθείαν με τον κωδικό, να μη χάνω χρόνο! Έλα βρε LK Αν μπεις εσύ με κωδικό, τί να πούμε και μεις; Ούτε από την κλειδαρότρυπα!!