0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω μια ασχετη απορια: υπαρχει κανενα link στο pde με παλαιοτερα θεματα των πανελλαδικων εξετασεων (2000-2008)?
θελω να μοιραστω τον πονο μου με σας και ελπιζω να με καταλαβετε. Λογω διαβασματος για τον διαγωνισμο του ΑΣΕΠ πηρα 10 κιλα, τα οποια με πολυ κοπο και πεινα καταφερα να χασω! Τωρα που αναμενω τα αποτελεσματα με εχει πιασει τρελο αγχος και θελω να καταβροχθισω ο,τι υπαρχει στο ψυγειο...Προς το παρον ανθισταμαι αλλα για ποσο ακομη? Εχω μια ασχετη απορια: υπαρχει κανενα link στο pde με παλαιοτερα θεματα των πανελλαδικων εξετασεων (2000-2008)?
στον ΑΣΕΠ δεν έχουν πάει ακόμη τα αποτελέσματα
έχω γνωστή που δουλεύει εκεί μέσα!ακόμη δεν έχουν πάει τα γραπτά μας!ήθελαν να κάνουμε όλοι τις αιτήσεις μας με ίσα μέτρα και σταθμά!είναι γνωστό ότι αφού πάνε στον ΑΣΕΠ υπάρχει πάντα μια κάποια διαρροή των αποτελεσμάτων πριν την επίσημη ανακοίνωσή τους!
Για τις ξένες φιλολογίες δεν λέει τίποτα στο alfavita... Θα μας φάει η αγωνία...
Παράθεση από: ks10 στις Ιουνίου 10, 2009, 09:50:55 amΓια τις ξένες φιλολογίες δεν λέει τίποτα στο alfavita... Θα μας φάει η αγωνία...Λέει αν προσέξεις καλά "οι υπόλοιπες ειδικότητες μέχρι το πρώτο δεκαήμερο Ιουλίου".