0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς τους αποτυχόντες .Επειδή είδα ότι σήμερα έχουν το λόγο οι επιτυχόντες θα ήθελα να πω κάτι στους αποτυχόντες .Δούλεψα αρκετά χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα μαθήματα. Ταυτόχρονα κάθε δυο χρόνια περίμενα αποτελέσματα ΑΣΕΠ. Το 2003 απέτυχα . Το 2005 απέτυχα . Το 2007 ήρθε ο διορισμός .Μην το βάζετε κάτω . Καλή τύχη σε όλους !
Μπράβο σου που σκέφτηκες την ψυχολογία και των υπολοίπων...!΄Εγώ ως φιλόλογος ακόμη περιμένω,αλλά τέτοιες στιγμές καλό είναι οι αποτυχόντες να ακούνε τέτοια λόγια από κάποιους που πέρασαν την διαδικασία και μπορούν πραγματικά να δώσουν κουράγιο στους αποτυχόντες,γιατί οι συγγενείς και οι φίλοι που είναι εκτός κλάδου δεν βοηθάνε πάντα τόσο πολύ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όσους πέτυχαν,καλή αρχή εύχομαι και κουράγιο σε όσους περιμένουμε ακόμη!! Εγώ πάντως έκανα το μπανάκι μου σήμερα στη θάλασσα!!
Καλά, πολύ μεγάλη η άνοδος στη βάση του κλάδου ΠΕ04.01. Τέσσερα μόρια και πλέον!Συνειρμικά, μιας και οι δικές μας θέσεις (ΠΕ02) μειώθηκαν κατά το ήμισυ, θα πρέπει να αναμένουμε αντίστοιχη άνοδο.
Παράθεση από: marion στις Ιουνίου 19, 2009, 07:23:34 pmΚαλά, πολύ μεγάλη η άνοδος στη βάση του κλάδου ΠΕ04.01. Τέσσερα μόρια και πλέον!Συνειρμικά, μιας και οι δικές μας θέσεις (ΠΕ02) μειώθηκαν κατά το ήμισυ, θα πρέπει να αναμένουμε αντίστοιχη άνοδο.Όντως, είναι τέσσερα μόρια; Αν υπάρχει άνοδος θα πρέπει να την δούμε συγκριτικά με αυτόν που είχε την ίδια σειρά στον προηγούμενο διαγωνισμό με τον τελευταίο επιτυχόντα του φετινού διαγωνισμού. Συνεπώς, ας μας πει ένας ΠΕ04 αν, όντως, υπήρξε άνοδος. Ξέρω από συνάδελφο στο φροντιστήριο ότι περιέκοψαν τις θέσεις τους στο μισό
Να περάσουμε λοιπόν και στα στατιστικά.Φυσικοί 2009-10- θέσεις 156, ο τελευταίος διορίζεται με 77,22 μόρια.Στον προηγούμενο διαγωνισμό οι θέσεις ήταν 285, ο τελευταίος διορίστηκε με 72,93 μόρια (δεν μιλώ για τους επιλαχόντες που διορίστηκαν). Ο αντίστοιχος στη θέση 285 φέτος έχει 74 μόρια.
Από όσο βλέπω και μ' εμάς τους φιλολόγους 4 μόρια διέφερε ο 480ο από τον 840ο του προηγούμενου διαγωνισμού. Αν είμαστε εκεί, είμαστε πολύ καλά. Θεωρώ, όμως, ότι στων φιλολόγων τις βάσεις θα υπάρξει ελαφρά πτώση, λόγω ειδικής διδακτική που ήταν σαφώς πιο δύσκολη. Δεν ξέρω, εικασίες κάνω!