0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Vikoulaki, ησουν αψογη με την αμεση μεταφορα των αποτελεσματων, μπραβο σου!!(διοτι αν περιμεναμε απο τον Ασεπ.. φεξε μου και γλιστρησα!)Ασχετα βεβαια αν μου ηρθε η ..κεραμιδα (45% στη Διδακτικη), και πλεον ελπιζω μονον σε αναπληρωση (~24.8 μορια). Η βαση στους Φυσικους ανεβηκε (πρωτιστως λογω μειωμενων θεσεων), απο ~72,9 στο ~77.2.Ενα μεγαλο ΜΠΡΑ
Παράθεση από: LK στις Ιουνίου 19, 2009, 07:51:03 pmΑπό όσο βλέπω και μ' εμάς τους φιλολόγους 4 μόρια διέφερε ο 480ο από τον 840ο του προηγούμενου διαγωνισμού. Αν είμαστε εκεί, είμαστε πολύ καλά. Θεωρώ, όμως, ότι στων φιλολόγων τις βάσεις θα υπάρξει ελαφρά πτώση, λόγω ειδικής διδακτική που ήταν σαφώς πιο δύσκολη. Δεν ξέρω, εικασίες κάνω!Στον προηγούμενο διαγωνισμό ο 840ος είχε 74,85 περίπου, ενώ ο 480ος είχε 77,07 νομίζω, οπότε η διαφορά ήταν λιγότερη και από 3 μόρια. Κατά συνέπεια αν ανέβει 4 μονάδες η βάση θα έχουμε μεγάλη άνοδο (αν και προσωπικά δεν το νομίζω).
Από όσο βλέπω και μ' εμάς τους φιλολόγους 4 μόρια διέφερε ο 480ο από τον 840ο του προηγούμενου διαγωνισμού. Αν είμαστε εκεί, είμαστε πολύ καλά. Θεωρώ, όμως, ότι στων φιλολόγων τις βάσεις θα υπάρξει ελαφρά πτώση, λόγω ειδικής διδακτική που ήταν σαφώς πιο δύσκολη. Δεν ξέρω, εικασίες κάνω!
Μάλλον για τους φιλολόγους θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρη η ανοδική πορεία της βάσης, ανάλογη μάλιστα αυτής των Φυσικών.
Παράθεση από: Nefelim στις Ιουνίου 19, 2009, 10:37:03 pmΜάλλον για τους φιλολόγους θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρη η ανοδική πορεία της βάσης, ανάλογη μάλιστα αυτής των Φυσικών. Από πού το συμπεραίνετε; Στο γνωστικό ήταν ίδιας δυσκολίας με το 2007 και στην ειδική διδακτική εμάς στην ιστορία μας... περιποιήθηκαν. Απ' όσο λέγατε και οι υπόλοιποι και στις άλλες διδακτικές δεν πήγαν πίσω. Συνεπώς, εγώ δεν περιμένω μεγαλύτερη βάση από το 2007 (εννοώ με βάση το βαθμό του 480ου επιτυχόντα)
Καλησπέρα. Είμαι βιολόγος, έχω συνολική βαθμολογία 71.98, με τον τελευταίο διοριστέο να είναι στο 72,03. Η σειρά μου είναι 56, οι διοριστέοι είναι 53. Υπάρχει περίπτωση να με πάρουν; Ευχαριστώ.
Παράθεση από: stratos91 στις Ιουνίου 19, 2009, 08:06:52 pmΠαράθεση από: LK στις Ιουνίου 19, 2009, 07:51:03 pmΑπό όσο βλέπω και μ' εμάς τους φιλολόγους 4 μόρια διέφερε ο 480ο από τον 840ο του προηγούμενου διαγωνισμού. Αν είμαστε εκεί, είμαστε πολύ καλά. Θεωρώ, όμως, ότι στων φιλολόγων τις βάσεις θα υπάρξει ελαφρά πτώση, λόγω ειδικής διδακτική που ήταν σαφώς πιο δύσκολη. Δεν ξέρω, εικασίες κάνω!Στον προηγούμενο διαγωνισμό ο 840ος είχε 74,85 περίπου, ενώ ο 480ος είχε 77,07 νομίζω, οπότε η διαφορά ήταν λιγότερη και από 3 μόρια. Κατά συνέπεια αν ανέβει 4 μονάδες η βάση θα έχουμε μεγάλη άνοδο (αν και προσωπικά δεν το νομίζω).Για την ακρίβεια, ο τελευταίος διοριστέος ΠΕ02 στον ΑΣΕΠ του 2007 είχε 74.81. Θα ηθελα να ρωτησω,αν ο τελευταιος ειχε 74,85 θα ειχε 19,51 μορια;Σωστα το σκεφτομαι η κανω λαθος υπολογισμο;Σ ευχαριστω.