0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναφέρω αν βγήκε τίποτα ή αν πρόκειται να βγει σήμερα ή κάποια άλλη μέρα… Στις ημέρες μας και μέσα σε ένα λεπτό όλα μπορούν να αλλάξουν με την ταχύτητα που μεταφέρονται οι πληροφορίες… Ρώτησα επίσης τι προηγούμενο υπάρχει από τα άλλα χρόνια… και δεν απάντησε κανένας…Τέλος πάντων δίνω εδώ ένα τέλος και ζητώ συγγνώμη από όλους εκτός από σένα μπικινι και μαρια…
Καλησπέρα. Είμαι βιολόγος, έχω συνολική βαθμολογία 71.98, με τον τελευταίο διοριστέο να είναι στο 72,03. Η σειρά μου είναι 56, οι διοριστέοι είναι 53. Υπάρχει περίπτωση να με πάρουν; Ευχαριστώ.
Παράθεση από: pskouras στις Ιουνίου 19, 2009, 05:57:01 pmΤέλος πάντων δίνω εδώ ένα τέλος και ζητώ συγγνώμη από όλους εκτός από σένα μπικινι και μαρια…Δεν πειράζει, pskouras.Εξάλλου, δεν την ήθελα.
Τέλος πάντων δίνω εδώ ένα τέλος και ζητώ συγγνώμη από όλους εκτός από σένα μπικινι και μαρια…
Προς τους αποτυχόντες .Επειδή είδα ότι σήμερα έχουν το λόγο οι επιτυχόντες θα ήθελα να πω κάτι στους αποτυχόντες .Δούλεψα αρκετά χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα μαθήματα. Ταυτόχρονα κάθε δυο χρόνια περίμενα αποτελέσματα ΑΣΕΠ. Το 2003 απέτυχα . Το 2005 απέτυχα . Το 2007 ήρθε ο διορισμός .Μην το βάζετε κάτω . Καλή τύχη σε όλους !
Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 19, 2009, 06:02:47 pmΠαράθεση από: pskouras στις Ιουνίου 19, 2009, 05:57:01 pmΤέλος πάντων δίνω εδώ ένα τέλος και ζητώ συγγνώμη από όλους εκτός από σένα μπικινι και μαρια…Δεν πειράζει, pskouras.Εξάλλου, δεν την ήθελα.Ούτε εγώ...αλλά ρε παιδιά έχουν περάσει 9 μηνύματα χωρίς ερώτηση...εσύ bikini φαίνεσαι ενημερωμένη...όταν η σελίδα του ΑΣΕΠ ειναι οκ υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάτι καινούριο;
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η
Προς τους αποτυχόντες .Επειδή είδα ότι σήμερα έχουν το λόγο οι επιτυχόντες θα ήθελα να πω κάτι στους αποτυχόντες .Δούλεψα αρκετά χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα μαθήματα. Ταυτόχρονα κάθε δυο χρόνια περίμενα αποτελέσματα ΑΣΕΠ. Το 2003 απέτυχα . Το 2005 απέτυχα . Το 2007 ήρθε ο διορισμός .Μην το βάζετε κάτω . Καλή τύχη σε όλους ! Μπράβο σου που σκέφτηκες την ψυχολογία και των υπολοίπων...!΄Εγώ ως φιλόλογος ακόμη περιμένω,αλλά τέτοιες στιγμές καλό είναι οι αποτυχόντες να ακούνε τέτοια λόγια από κάποιους που πέρασαν την διαδικασία και μπορούν πραγματικά να δώσουν κουράγιο στους αποτυχόντες,γιατί οι συγγενείς και οι φίλοι που είναι εκτός κλάδου δεν βοηθάνε πάντα τόσο πολύ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όσους πέτυχαν,καλή αρχή εύχομαι και κουράγιο σε όσους περιμένουμε ακόμη!! Εγώ πάντως έκανα το μπανάκι μου σήμερα στη θάλασσα!!