0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
19,85 μόρια για την ακρίβεια!
Απλα δυσκολευομαι να καταλαβω πως καποιοι που λενε πως ειχαν παραπανω μορια,δεν ηταν καν αναπληρωτες;Επιπλεον,αν χρειαζονταν 19,81 για διορισμο,λογικα δεν χρειαζοταν λιγοτερα για αναπληρωση;
Έχεις δίκιο, Bikini! Ξεχάστηκα! Για πες, Bikini, τώρα που σε πετύχαμε και πριν πάω για ύπνο (να δω καλά όνειρα), ποια είναι η δικιά σου πρόβλεψη για τη βάση σαν "παλιά καραβάνα"; Μου επιτρέπεις την έκφραση, ελπίζω!
Και κατι αλλο ηθελα να ρωτησω.Οταν βγουν τ αποτελεσματα για τους ΠΕ02 λογικα θα ξερουμε που θα κυμανθει η βαση αναπληρωσης η θα το μαθουμε σε μεταγενεστερο χρονο;Ευχαριστω.
Παράθεση από: LK στις Ιουνίου 19, 2009, 11:47:23 pmΈχεις δίκιο, Bikini! Ξεχάστηκα! Για πες, Bikini, τώρα που σε πετύχαμε και πριν πάω για ύπνο (να δω καλά όνειρα), ποια είναι η δικιά σου πρόβλεψη για τη βάση σαν "παλιά καραβάνα"; Μου επιτρέπεις την έκφραση, ελπίζω!"παλιά καραβάνα"; Επιτρεπτόν! Περί βάσης... Δύσκολοι οι υπολογισμοί...Όσο λιγότερες θέσεις υπάρχουν τόσο τις καταλαβάνουν οι άριστοι.1-2 μόρια + / - με βάση τον ΑΣΕΠ του 2007.Υ.Γ: Αν πέσω μέσα στην πρόβλεψη, να με χρίσετε επίτιμο μέλος του pde!
Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 19, 2009, 11:59:24 pmΠαράθεση από: LK στις Ιουνίου 19, 2009, 11:47:23 pmΈχεις δίκιο, Bikini! Ξεχάστηκα! Για πες, Bikini, τώρα που σε πετύχαμε και πριν πάω για ύπνο (να δω καλά όνειρα), ποια είναι η δικιά σου πρόβλεψη για τη βάση σαν "παλιά καραβάνα"; Μου επιτρέπεις την έκφραση, ελπίζω!"παλιά καραβάνα"; Επιτρεπτόν! Περί βάσης... Δύσκολοι οι υπολογισμοί...Όσο λιγότερες θέσεις υπάρχουν τόσο τις καταλαβάνουν οι άριστοι.1-2 μόρια + / - με βάση τον ΑΣΕΠ του 2007.Υ.Γ: Αν πέσω μέσα στην πρόβλεψη, να με χρίσετε επίτιμο μέλος του pde! Μα είσαι επίτιμο μέλος, ήδη! Άντε, αύριο να προμηθευτώ ένα ζευγάρι κυάλια να βλέπω τη βάση καλύτερα!