0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορει δηλαδη να βγουν και αυριο... Λογικα, ναι... Ετσι δεν ειναι?
2. Για την χρονια 2008-2009 πήραν 234 και 22 Ειδικής Αγωγής.5. Στον Ενίαιο μετράει μόνο η πραγματική προϋπηρεσία στον Πίνακα αναπληρώτων μετράει το μεταπτυχιακό.Υ.Γ. Τώρα που διάβασα την άποψη σου για τον ΑΣΕΠ σκέφτομαι να μη στείλω το μήνυμα Αστειεύομαι βέβαια. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις σε αυτό το forum για αυτό το θέμα. Μπορείς να τις βρεις και να πεις την άποψη σου.Απλά εγώ θεωρώ τον ΑΣΕΠ τον πιο αξιοκρατικό τρόπο πρόσληψης. Φυσικά και δεν γινόμαστε καλύτεροι εκπαιδευτικοί ή επιστήμονες μέσα από αυτήν την διαδικασία και είναι ενοχλητικό να δίνουμε εξετάσεις, αλλά σκέψου πως γίνοταν πριν οι προσλήψεις. Αν έχεις καλύτερη πρόταση με χαρά θα την ακούσω και εγώ και όλοι οι άλλοι στα κατάλληλα topic.
Ξέρουμε τίποτα για ειδικότητες?
Παράθεση από: sybe στις Ιουνίου 23, 2009, 09:46:44 amΞέρουμε τίποτα για ειδικότητες? Οχι ! Αλλά ,αν είσαι φιλόλογος, μην ελπίζεις ! Μάλλον των φιλολόγων θα ανακοινωθούν τελευταία...
Παράθεση από: Sun στις Ιουνίου 23, 2009, 09:57:25 amΠαράθεση από: sybe στις Ιουνίου 23, 2009, 09:46:44 amΞέρουμε τίποτα για ειδικότητες? Οχι ! Αλλά ,αν είσαι φιλόλογος, μην ελπίζεις ! Μάλλον των φιλολόγων θα ανακοινωθούν τελευταία...καλημερα σε ολους τι ειναι αυτα ρε;;;οχι για τους φιλολογους , οχι για τους αλλους...να τα βγαλουν ολα μαζι να τελειωνουμε ..ειναι πολυ ψυχθοφορο αυτο που περναμε...μας εβγαλαν την ψυχη μεχρι να ανακοινωσουν ποτε θα δωσουμε τωρα μας ξαναβγαζουν την ψυχη μεχρι να τα βγαλουν...ελεος...θεωρω ποιο σωστο να τα εβγαζαν ολα μαζι παρα αυτο...ελπιζω μεσα στην εβδομαδα να βγουν για ολες τις ειδικοτητες και των φιλολογων...και το πιο σημαντικο καλα αποτελεσματα σε ολους μας..... ;)και καλο καλοκαιρι οποιο και να ειναι το αποτελεσμα...(παντως εγω ειμαι καλυτερα πηγα για μπανακι ακουσα και τις συμβουλες σας , για αυτο αγαπαω τοσο πολυ αυτο το forum)....
Έκλεισε και ο Ελεύθερος Τύπος και δεν έχουμε έγκυρη (έχει επαληθευτεί σε όλα μέχρι τώρα) ενημέρωση.