0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τη σημερινή τη θεωρώ πιο πιθανή μέρα ανακοίνωσης αποτελεσμάτων , με δεδομένο ότι μεσολάβησε σαββατοκύριακο. Αφού λοιπόν βγήκαν ΑΠρασκευη κάποια ,είναι έυλογο το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί για την ανακοίνωση νέων. Υποθέσεις κάνω, μη έχοντας τίποτε άλλο καλύτερο να κάνω...
Παράθεση από: Sun στις Ιουνίου 24, 2009, 08:31:28 amΤη σημερινή τη θεωρώ πιο πιθανή μέρα ανακοίνωσης αποτελεσμάτων , με δεδομένο ότι μεσολάβησε σαββατοκύριακο. Αφού λοιπόν βγήκαν ΑΠρασκευη κάποια ,είναι έυλογο το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί για την ανακοίνωση νέων. Υποθέσεις κάνω, μη έχοντας τίποτε άλλο καλύτερο να κάνω...καλημέρα παιδιά... μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι ώρα βγήκαν την προηγούμενη Παρασκευή οι βαθμοί για τις άλλες ειδικότητες? και συνήθως τι ώρα τα βγάζουν?? έχω χάσει τον ύπνο μου, στις 3 κοιμάμαι στις 7 ξυπνάω.. δεν μπορώ άλλο
Μη σας τρώει η αγωνία....Την Παρασκευή έχουν καθιερώσει για αποτελέσματα,λίγο πριν κλείσουν για Σ/Κ..... Ότι μπορούν να γλιτώσουν από τηλέφωνα, ερωτήσεις και γκρίνια....
Μπορείτε να υποθέσετε ποιά αποτελέσματα θα βγούν σήμερα (ή μέχρι την Παρασκευή)? Να βγούν όλα αποκλέιεται. Πίο πιθανό μου φαίνεται ΠΕ03.