0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχουν μεινει πολυ πληθεις κλαδοι..πχ πε 03 οι θεολογοι τα αγγλικακαι εμεις πε19 πε 20 δεν παμε πισω...Το προβλημα ειναι πως ενω για τους αρχικους κλαδους που ανακοινωθηκαν υπηρχε εστω απο εφημεριδες η ενημερωση (μεσω διαρροων) οτι θα εβγαιναν...για τους υπολοιπους δεν εχει ακουστει κιχ....
sylfaΧΑΧΧΑXAXAδικιο εχεις...ο καθενας με τον πονο του...επρεπε να βγαλει μια ανακοινωση μαζι με το οτι κλεινει λογω οικονομικων δυσκολιων και ενα append που να λεει .."και να αναφαιρουμε πως οι επομενοι κλαδοι που θα ανακοινωθουν θα ειναι .........."Απλα επεκτεινα λιγο την ιδεα σου... sylfa
Εκείνοι που κατα καιρούς τηλεφωνούν στον ΑΣΕΠ για πληροφορίες τί απέγιναν άραγε ; Μήπως κοιμούνται ακόμη ;
Παράθεση από: Sun στις Ιουνίου 24, 2009, 10:14:35 amΕκείνοι που κατα καιρούς τηλεφωνούν στον ΑΣΕΠ για πληροφορίες τί απέγιναν άραγε ; Μήπως κοιμούνται ακόμη ; φιλε Sun, δεν εννοεις φυσικα εμενα, γιατι εγω το ξεκαθαρισα, ακομα και να ξερω δεν θα πω. Γιατι, επειδη παντα εχω την εγκυρη πληροφορια, αγχωνω.....και γω σας θελω ηρεμους αυτες τις ωρες. η ψυχολογια ειναι πιο σημαντικη. θελω φτανοντας την παραμονη να μην εχουμε απο πριν εξαντλησει ολα τα ψυχικα αποθεματα!.....τωρα αν μερικοι δεν το καταλαβαινουν, εχω δεν θα συμβαλλω σε αυτο.