0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: rublev στις Ιουνίου 25, 2009, 01:30:58 pmΠαράθεση από: fro στις Ιουνίου 25, 2009, 01:21:13 pmΚαλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όλους! Είμαι από το πρωί στο φόρουμ και συμπάσχω! Όντας βετεράνα του διαγωνισμού και αναμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα, θέλω να ρωτήσω: Κανένας θεολόγος δεν υπάρχει να πούμε τον πόνο μας;;; Τί θα γίνει με τα δικά μας αποτελέσματα;;;Πες τα ντε!Τί έγινε ρε παιδιά;Κάθε χρονιά τα πρώτα που έβγαιναν μαζί με τους δασκάλους ήταν των θεολόγων!Να δεις που θα ανέβει πολύ η βάση φέτος...Συγχαρητήρια σε όλους!Τελικά έχουμε πολλά αστέρια συναδέλφους μεταξύ μας στο φόρουμ!Πάντα άξιοι παιδιά!!!!Σίγουρα θα ανέβει η βάση, με αυτά τα "ωραία" φετεινά ερωτήματα! Τό θέμα είναι να τα βγάλουν και για εμάς, 66 άτομα θα πάρουν μόνο έτσι κι αλλιώς! Ελπίζω άυριο να υπάρχει κάτι, δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση άλλο! Καλά αποτελέσματα!!!
Παράθεση από: fro στις Ιουνίου 25, 2009, 01:21:13 pmΚαλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όλους! Είμαι από το πρωί στο φόρουμ και συμπάσχω! Όντας βετεράνα του διαγωνισμού και αναμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα, θέλω να ρωτήσω: Κανένας θεολόγος δεν υπάρχει να πούμε τον πόνο μας;;; Τί θα γίνει με τα δικά μας αποτελέσματα;;;Πες τα ντε!Τί έγινε ρε παιδιά;Κάθε χρονιά τα πρώτα που έβγαιναν μαζί με τους δασκάλους ήταν των θεολόγων!Να δεις που θα ανέβει πολύ η βάση φέτος...Συγχαρητήρια σε όλους!Τελικά έχουμε πολλά αστέρια συναδέλφους μεταξύ μας στο φόρουμ!Πάντα άξιοι παιδιά!!!!
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όλους! Είμαι από το πρωί στο φόρουμ και συμπάσχω! Όντας βετεράνα του διαγωνισμού και αναμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα, θέλω να ρωτήσω: Κανένας θεολόγος δεν υπάρχει να πούμε τον πόνο μας;;; Τί θα γίνει με τα δικά μας αποτελέσματα;;;
Διοριστέος Μαθηματικός , θέση 3οςΕυχαριστώ για τις ευχές και συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν!!!
Συγχαρητήρια σε όσους διοριστήκανε και σε όσους είναι πάνω από τη βάση. Το alfavita έχει και τους μη επιτυχόντες. Γιατί;
γνωριζετε γιατι δ μπορω ν δω τους αποτυχοντες?
Για τον κλάδο ΠΕ19, έχεις κανείς ακούσει κατά πότε να περιμένουμε τα αποτελέσματα;Ευχαριστώ
Παράθεση από: fro στις Ιουνίου 25, 2009, 01:46:26 pmΠαράθεση από: rublev στις Ιουνίου 25, 2009, 01:30:58 pmΠαράθεση από: fro στις Ιουνίου 25, 2009, 01:21:13 pmΚαλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όλους! Είμαι από το πρωί στο φόρουμ και συμπάσχω! Όντας βετεράνα του διαγωνισμού και αναμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα, θέλω να ρωτήσω: Κανένας θεολόγος δεν υπάρχει να πούμε τον πόνο μας;;; Τί θα γίνει με τα δικά μας αποτελέσματα;;;Πες τα ντε!Τί έγινε ρε παιδιά;Κάθε χρονιά τα πρώτα που έβγαιναν μαζί με τους δασκάλους ήταν των θεολόγων!Να δεις που θα ανέβει πολύ η βάση φέτος...Συγχαρητήρια σε όλους!Τελικά έχουμε πολλά αστέρια συναδέλφους μεταξύ μας στο φόρουμ!Πάντα άξιοι παιδιά!!!!Σίγουρα θα ανέβει η βάση, με αυτά τα "ωραία" φετεινά ερωτήματα! Τό θέμα είναι να τα βγάλουν και για εμάς, 66 άτομα θα πάρουν μόνο έτσι κι αλλιώς! Ελπίζω άυριο να υπάρχει κάτι, δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση άλλο! Καλά αποτελέσματα!!!66 φέτος (μακάρι να ήταν 666!),αλλά να είσαι βέβαιη ότι όσο αυξάνονται τα παράθυρα,όλο και θα λιγοστεύουν οι θέσεις...
οι επιτχοντες βλεπουν τους αλλους επιτυχοντες οι αποτυχοντες βλεπουν τς επιτυχοντεςοι απτυχοντες γιατι δ μπορουν ν δουν τς αλλους αποτυχοντες?οι επιτυχοντες γιατι δ μπορουν ν δουν τς αποτυχοντες?