0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: galandriel στις Ιουνίου 26, 2009, 12:30:20 pmΚαλημέρα, μόλις πήρα τηλέφωνο στο Ασέπ και μου είπαν ότι αποκλείεται να βγουν σήμερα, να περιμένουμε από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Ουφ, τι αγωνία κι αυτή! Υπομονή, ψυχραιμία και καλά αποτελέσματα σε όλες/ους Αυτό το "αποκλείεται" σε ποιους πάει;
Καλημέρα, μόλις πήρα τηλέφωνο στο Ασέπ και μου είπαν ότι αποκλείεται να βγουν σήμερα, να περιμένουμε από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Ουφ, τι αγωνία κι αυτή! Υπομονή, ψυχραιμία και καλά αποτελέσματα σε όλες/ους
καλε ηρεμηστε....(κ ολοι κανουμε ορθογραφικα...κυριως απο βιασυνη.... ) LK εχεις δικιο....εγω παντως που εδωσα πρωτη φορα εχω πιο πολυ αγωνια για την ειδικη ρε παιδια.....εκει θελω να δω τι θα γινει...για να δω και τι θα κανω στην πορεια........
Παράθεση από: maryvas στις Ιουνίου 26, 2009, 11:53:23 amΠαράθεση από: LK στις Ιουνίου 26, 2009, 11:33:08 amΚάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω, αν υπάρχει μαθηματικός στο φόρουμ αυτή τη στιγμή. Αυτό που σας έκαναν με την ειδική διδακτική είναι συνηθισμένο στον κλάδο σας ή να περιμένουμε καμιά έκπληξη και οι άλλοι κλάδοι; εμενα η μητερα μου παντως μου υπενθυμισε αυτο που μου ειχε πει κ πιο πριν. μια συναδελφος της που εκανε διακοπες με διορθωτρια της ειπε οτι οι φιλολογοι τα εχουν παει χαλια. οποτε ας ειμαστε προετοιμασμενοι κ για αλλες εκπληξεις κ ας μην ξεχναμε οτι στα αρχαια κ στην ειδικη ειναι εκει που θα χτυπησουν. παιρνουν μονο 480 κ καπως πρεπει να τα δικαιολογησουν. φανταζεσαι να εχεις γραψει 76 κ να μη διοριζεσαι? ενω με πολλους αποτυχοντες δικαιολογουν τα αδικαιολογητα κ ριχνουν το φταιξιμο σε μας τους ασχετους που δεν ξερουμε τιποτα κ δεν ειμαστε ικανοι ουτε καν τη βαση να πιασουμε.. Έχεις δίκιο, Maryvas! Tώρα καταφέρατε ν' αγχώσετε κι εμένα!!
Παράθεση από: LK στις Ιουνίου 26, 2009, 11:33:08 amΚάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω, αν υπάρχει μαθηματικός στο φόρουμ αυτή τη στιγμή. Αυτό που σας έκαναν με την ειδική διδακτική είναι συνηθισμένο στον κλάδο σας ή να περιμένουμε καμιά έκπληξη και οι άλλοι κλάδοι; εμενα η μητερα μου παντως μου υπενθυμισε αυτο που μου ειχε πει κ πιο πριν. μια συναδελφος της που εκανε διακοπες με διορθωτρια της ειπε οτι οι φιλολογοι τα εχουν παει χαλια. οποτε ας ειμαστε προετοιμασμενοι κ για αλλες εκπληξεις κ ας μην ξεχναμε οτι στα αρχαια κ στην ειδικη ειναι εκει που θα χτυπησουν. παιρνουν μονο 480 κ καπως πρεπει να τα δικαιολογησουν. φανταζεσαι να εχεις γραψει 76 κ να μη διοριζεσαι? ενω με πολλους αποτυχοντες δικαιολογουν τα αδικαιολογητα κ ριχνουν το φταιξιμο σε μας τους ασχετους που δεν ξερουμε τιποτα κ δεν ειμαστε ικανοι ουτε καν τη βαση να πιασουμε..
Κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω, αν υπάρχει μαθηματικός στο φόρουμ αυτή τη στιγμή. Αυτό που σας έκαναν με την ειδική διδακτική είναι συνηθισμένο στον κλάδο σας ή να περιμένουμε καμιά έκπληξη και οι άλλοι κλάδοι;
οι παλαιότεροι θυμούνται τι έλεγε στα τηλέφωνα το Ασεπ τέτοιες μέρες και κατέληξαν να τα βγάλουν μέσα Ιουλίου; Σας έλεγαν τα ίδια ή ξέρατε από την αρχή ότι θα αργήσουν να βγουν των φιλολόγων;
παλιοτερα εχουμε δωσει και απριλιο ασεπ,γι αυτο
Συνάδελφοι, υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το ΠΟΤΕ θα έχουμε νέα αποτελέσματα ώστε να μην ξεροσταλιάζουμε online; (έστω από αλφαβήτα)