0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στον ασεπ τα χουν παιξει λιγο!!!ενας κυριος μου ειπε οτι για πε02 δεν ξερουν και εως 15 ιουλιου καποτε θα βγουν
Παράθεση από: xarakara στις Ιουνίου 29, 2009, 09:02:03 amστον ασεπ τα χουν παιξει λιγο!!!ενας κυριος μου ειπε οτι για πε02 δεν ξερουν και εως 15 ιουλιου καποτε θα βγουνΟ κύριος αυτός πιθανόν να μην ξέρει τίποτα και απλά να λέει ό,τι γενικόλογα ακούει. Με αυτή τη λογική, "πετάει" μια ημερομηνία ,για να "ησυχάσει" και το κεφάλι του. Εγώ επιμένω ότι θα βγουν την ερχόμενη Πέμπτη(Μιλώ πάντα για τους Φιλολόγους). Αν ανακοινωθούν νωρίτερα θα είναι έκπληξη. Αν και με αυτούς στον ΑΣΕΠ ποτέ δεν ξέρεις...
Παράθεση από: Sun στις Ιουνίου 29, 2009, 09:12:59 amΠαράθεση από: xarakara στις Ιουνίου 29, 2009, 09:02:03 amστον ασεπ τα χουν παιξει λιγο!!!ενας κυριος μου ειπε οτι για πε02 δεν ξερουν και εως 15 ιουλιου καποτε θα βγουνΟ κύριος αυτός πιθανόν να μην ξέρει τίποτα και απλά να λέει ό,τι γενικόλογα ακούει. Με αυτή τη λογική, "πετάει" μια ημερομηνία ,για να "ησυχάσει" και το κεφάλι του. Εγώ επιμένω ότι θα βγουν την ερχόμενη Πέμπτη(Μιλώ πάντα για τους Φιλολόγους). Αν ανακοινωθούν νωρίτερα θα είναι έκπληξη. Αν και με αυτούς στον ΑΣΕΠ ποτέ δεν ξέρεις...Sun ευχαριστούμε για την πληροφορία! Μήπως έχεις μάθει και κάτι περισσότερο, για πιθανή βάση ας πούμε στους φιλολόγους;
Καλημέρα! Ξύπνησα, άνοιξα υπολογιστή μες στην αγωνία μπας κ.. Μέχρι να συνδεθώ κλπ, έκανα κ πρωινό, είμαι έτοιμη για μόνιμη κατασκήνωση μπροστά στην οθόνη.Αλλά τίποτα ακόμα, φαντάζομαι ζήτησα πολλά.. Εν αναμονή, λοιπόν.
Τεταρτη με Πεμπτη ειπαμε θα ανακοινωθουν. αν κατασκηνωσεις απο τωρα θα σε ψησει ο ηλιος! πηρες αρκετο νερο?