0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Είμαι ένα νέο μέλος που μόλις γράφτηκε!Εδώ και καιρό σας "παρακολουθώ" και τώρα αποφάσισα να συμμετέχω και εγώ.Πήρα 2 φορές σήμερα στο ΑΣΕΠ και μίλησα με 2 διαφορετικά άτομα. Αύριο ή μεθαύριο, εκτός από τους φιλόλογους που θα βγουν σίγουρα, θα ανακοινωνθούν μάλλον και των ΠΕ05 (γαλλική).Καλά αποτελέσματα σε όλους!!!!
φετος τα θεματα μας,των ΠΕ05 ηταν ευκολα.εγω εκανα μια βλακεια στην ειδικη,μα μια βλακεια! που δεν μου επετρεψε να αναπτυξω σωστα και σε βαθος τις 2 γλωσσικες δεξιοτητες.δεν θα μου εμενε χρονος για το β θεμα.κι ενω η ειδικη φετος ηταν στα ορια του γελοια ευκολου σε σχεση με τις αλλες χρονιες και μπορουσες ανετα να γραψεις πανω απο 80,εγω παλευω για το 65.ειμαι φρικτα απογοητευμενη απο τον εαυτο μου.
Φέτος νομίζω πως πραγματικά έχω πιάσει το νόημα στην ειδική, αλλά..ποιος ξέρει πάλι
εγω εχασα διορισμο περσι απο αναβαθμολογηση,στο κειμενο του γνωστικου,διαφορα 26 μοναδες μεταξυ των βαθμολογητων.και ειχα στις πολλαπλες γνωστικου 80....Λιγο πανω απο τη βαση ειδικη.φετος 5 λαθη στις πολλαπλες γνωστικου.4 λαθη στα παιδαγωγικα,το ενα απο χαζομαρα,και δυο αναπαντητες.η βαση θ ανεβει.η ειδικη ηταν αστεια
Παράθεση από: LK στις Ιουλίου 01, 2009, 06:32:48 pmΦέτος νομίζω πως πραγματικά έχω πιάσει το νόημα στην ειδική, αλλά..ποιος ξέρει πάλι Ποιο είναι το νόημα, λοιπόν;
εγω οχι μονο αναφερθηκα,του εδωσα και καταλαβε.νομιζα οτι ηθελε και πλανο και καθορισμο ολων των δεξιοτητων που μπορουσε να βγαλει το κειμενο.μπερδευτηκα με την εκφωνηση,(το et,precisement) το "'και" δηλαδη το θεωρησα προσθετικο,ενω ειναι επαξηγηματικο.που να βρω χρονο η τρελη μετα...