0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω και κάτι...Στη σελίδα του ΑΣΕΠ ποια διαδρομή ακολουθείτε; 1.Διαγωνισμοί-γραπτοί-2Π-όλοι οι πίνακες ή 2.Αποτελέσματα διαγωνισμών- γραπτοί;
first aid για τις δυσκολες ωρες θα χρειαστειτε:1 με 2 σοκολατες γαι την υπογλυκεμια,1 πατατακι (απλο διχως ριγανη) για την πιεση2 υπογλωσσια γαι την ταχυκαρδια και την αρρυθμια της καρδιας5 μπουκαλια παγωμενο νερο για να το ριξετε στο κεφαλι σας: τα 2 πρωτα πριν δειτε το αποτελεσμα, τα αλλα 3 θα σας τα ριξουν οι αλλοι ετσι κι αλλιως γιατι θα εχετε χασει τις αισθησεις σας (οποτε δεν χρειαζετε να το θυμαστε αυτο,απλα να τα εχετε διπλα για να τα δουν)1 σακκουλα του κιλου παγακια για την παγοκυστη (πατε σουπερ μαρκετ να αγορασετε παγακια πριν εξαντληθουν και απο το φαρμακειο τη παγο/θερμοφορα)α, τελος μη ξεχασετε να ειδοποιησετε καποιον οτι περιμενετε τα αποτελεσματα (αυτο για οσους μενουν μονοι σπιτι) για να εχουν το νου τους μη κατι σας συμβει (αν πραγματικα σας νοιαζονται θα τρεξουν)καλα αποτελεσματα.
πως τα καταφερα και τα εκανα ετσι σ αυτην την ειδικη,που μπορει να γραψει και μαθητρια μου,ενας θεος ξερει.ας ελπισω οτι θα ειμαι εστω και 144.αμα εχεις τον πλουτωνα κατσικωμενο πανω στον ηλιο σου,τι περιμενεις.ωραια δικαιολογια βρηκα για την χοντρομ.... που εκανα
first aid για τις δυσκολες ωρες θα χρειαστειτε:1 με 2 σοκολατες γαι την υπογλυκεμια,1 πατατακι (απλο διχως ριγανη) για την πιεση2 υπογλωσσια γαι την ταχυκαρδια και την αρρυθμια της καρδιας5 μπουκαλια παγωμενο νερο για να το ριξετε στο κεφαλι σας: τα 2 πρωτα πριν δειτε το αποτελεσμα, τα αλλα 3 θα σας τα ριξουν οι αλλοι ετσι κι αλλιως γιατι θα εχετε χασει τις αισθησεις σας (οποτε δεν χρειαζετε να το θυμαστε αυτο,απλα να τα εχετε διπλα για να τα δουν)1 σακκουλα του κιλου παγακια για την παγοκυστη (πατε σουπερ μαρκετ να αγορασετε παγακια πριν εξαντληθουν και απο το φαρμακειο τη παγο/θερμοφορα)α, τελος μη ξεχασετε να ειδοποιησετε καποιον οτι περιμενετε τα αποτελεσματα (αυτο για οσους μενουν μονοι σπιτι) για να εχουν το νου τους μη κατι σας συμβει (αν πραγματικα σας νοιαζονται θα τρεξουν) Καλημέρα και από εμένα!!!!!!!!!!!! λοιπόν Μάρκο τώρα κατάλαβα γιατί ο άντρας μου δεν πήγε σήμερα για δουλειά Α και κάτι άλλο: για καλό και για κακό ας αποφύγουμε σήμερα τα μπάνια στη θάλασσα μόλις μάθουμε τα αποτελέσματα καλα αποτελεσματα.