0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΤΕΤΑ στις Ιουλίου 02, 2009, 01:22:24 pmΝα ρωτήσω κάτι γιατί αγχώθηκα: στον πίνακα με τους διοριστέους μέ ε΄χουν σειρά 292 και στον πίνακα με τους βαθμούς με έχουν σειρά 291. Γιατί όμωσ;προφανώς έχει να κάνει και με την 1 πολύτεκνη που διορίστηκε...(νομίζω)
Να ρωτήσω κάτι γιατί αγχώθηκα: στον πίνακα με τους διοριστέους μέ ε΄χουν σειρά 292 και στον πίνακα με τους βαθμούς με έχουν σειρά 291. Γιατί όμωσ;
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι διορίζονται! Εγώ δε διορίζομαι και νιώθω χάλια γι'αυτό .Θα μου πεις είμαι επιτυχούσα, αλλά τι να το κάνεις;Παίρνουν 144 και είμαι 248η.Και να σκεφτείς ότι στον προηγούμενο έπαιρναν 240, άρα ίσως είχα κάποιες πιθανότητες για διορισμό. Η βάση μας ανέβηκε από την τελευταία φορά 5,26 μονάδες. Πάλι η ειδική με χαντάκωσε: μου έβαλαν 65 Α ΘΕΜΑΤΙΚΗ μέσος όρος 78,26
Παράθεση από: ΤΕΤΑ στις Ιουλίου 02, 2009, 01:22:24 pmΝα ρωτήσω κάτι γιατί αγχώθηκα: στον πίνακα με τους διοριστέους μέ ε΄χουν σειρά 292 και στον πίνακα με τους βαθμούς με έχουν σειρά 291. Γιατί όμωσ;Συγχαρητήρια ΤΕΤΑ, καταρχήν. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σ' εμένα, μία θέση παρακάτω στον πίνακα των διοριστέων.
Παιδιά συγχαρητήρια σε όσους διορίστηκαν!!!!Ας μου πει κάποιος νηφάλιος με 65.62 υπάρχει περίπτωση να με πέρουν ωρομίσθια στα δωδεκάνησα;;;;;
Για να σας διασκεδάσω και λίγο ενώ μέσο όρο έχω 64,15 έχασα τη βάση στο γνωστικό για 0,95 και έτσι είμαι στους αποτυχόντες!!!
Παράθεση από: habanero στις Ιουλίου 02, 2009, 01:07:11 pmΠαιδιά συγχαρητήρια σε όσους διορίστηκαν!!!!Ας μου πει κάποιος νηφάλιος με 65.62 υπάρχει περίπτωση να με πέρουν ωρομίσθια στα δωδεκάνησα;;;;; Αχ ας μου πει κάποιος....
κι εγω διοριστηκα!!!!!!