0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ για την απάντηση habanero αλλά τώρα μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο.Πες μου σε παρακαλώ εσύ Διδακτική Νέων έδωσες ; Γιατί εγώ έδωσα Διδακτική Αρχαίων και έχω βαθμό στο Μαθ1 της
Εγω φετος εγραψα τον ιδιο βαθμο με προπερσι. Μονο που τοτε ειχα σειρα 2380 αλλα τωρα 1380!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙ
ρε παιδια, με 25 μορια ειναι σιγουρη η αναπληρωση για πε02?Δεν θα ανεβει λετε η βαση πανω απο 23?
Παράθεση από: eles στις Ιουλίου 02, 2009, 02:10:27 pmσυγχαρητηρια σε οσους διοριζονται! εγω το εχασα για λιγο... παλι! δεν πειραζει.. αναπληρωτρια! ρε παιδια τι εγινε με τα αρχαια; εγω πηρα ενα 42 με ολεσ των πολλαπλων σωστες! Δε ξέρω τι έγινε με τα αρχαία. Κι εγώ πήρα 45,5, ενώ περίμενα πολύ περισσότερο. Τουλάχιστον ανταμείφθηκα στα παιδαγωγικά και στη διδακτική.Μάλλον πετσόκοψαν στα αρχαία, γιατί δεν τους συμφέρει να έχουν πολλούς επιτυχόντες.
συγχαρητηρια σε οσους διοριζονται! εγω το εχασα για λιγο... παλι! δεν πειραζει.. αναπληρωτρια! ρε παιδια τι εγινε με τα αρχαια; εγω πηρα ενα 42 με ολεσ των πολλαπλων σωστες!
Πέρασα και δεν μπορω ακόμα να το συνειδητοποιήσω! Έδωσα πρώτη φορά και Μ.Ο. στο γνωστικό είχα 60 κάτι αλλά στη Διδακτική 90. Γίνονται και αυτά! Σας ευχαριστώ όλους για την πολυτιμη βοήθειά σας τόσο καιρό! Να' στε όλοι καλά ανεξαρτήτως αποτελέσματος!
Διδακτική Νέων έγραψα.