0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα σε ολες και καλα αποτελεσματα πλεον!οσον αφορα την ερωτηση με το παραδειγμα, συμφωνω ηταν απο Κιτσαρα και νομιζω οτι οτι ηταν το δ, τιποτα απο τα παραπανω. στο βιβλιο λεει: ¨¨η αγωγη δεν περιοριζεται μονο στον εμπροθετο και ηθελημενο χαρακτηρα της παιδευτικης μας δρασης και ενεργειας στα νηπια,αλλα πολυ σημαντικη ειναι και η ασυνειδητη επιδραση μας¨. Ετσι ξεκιναει το κεφαλαιο για το παραδειγμα. Οποτε δεν ειναι αντιστροφως αναλογη με τον εμπροθετο χαρακτηρα που ελεγε στο γ αλλα λειτουργουν ταυτοχρονα και προς την ιδια πορεια.. Ετσι το καταλαβαινω εγω.. Λαθος το εκανα βεβαια!! Και υποτιθεται τα ειχα διδαχθει αυτα στο πανεπιστημιο, τα ειχα σε υλη εξετασεων,αλλα τετοια ωρα τετοια λογια..!! Διαβασα νερακι το αλλο του Κιτσαρα,αλλα αυτο το βιβλιο δε το ακουμπησα! Καλα αποτελεσματα σε ολες και παλι!!
............
ααα μη μου λετε τετοια!! ουτε και γω εβαλα πειραμα. εφτιαξα ενα δικο μου παραμύθι για 2 φίλους αρκουδάκια που πήγαν βόλτα στο δάσος και δεν πρόλαβαν να επιστρεψουν γιατι τους πηρε η νύχτα. παρουσιαστηκε όμως η κουκλα της τάξης να εξιστορεί το παραμύθι και να ενθαρύνει τα παιδια όλα να εκφράσουν απόψεις και ιδέες. είχε όμως και βοηθό τη μαμα απο ενα αλβανάκι και όταν χρειαζόταν μετεφραζε στα ελληνικα.τα ελληνάκια έδειξαν ενδιαφέρον για πο πως λέμε μερα και νύχτα στα αλβανικά και μπλα...μπλα....η συζήτηση προχώρησε με το τι κανουμε τη μέρα και τη νύχτα και τα παιδια θέλησαν να ζωγραφισουν τα αρκουδάκια στη μερα και στη νυχτα. η κουκλα τα χωρισε σε ανομειογενεις ομαδες και παρουσιασε η καθε ομαδα στην ολομελεια το τι εκαναν. καθε παιδι ομως της ομαδας μετα της παροτρυνση της κουκλας ελεγε το τι εκανε στην ομαδικη ζωγραφια.νομιζω οτι επρεπε να τονίσουμε ιδιαίτερα τη διαπολιτιστικη διασταση και οχι αν προσεγγισαμε καλα η λιγοτερο καλα την εναλλαγη μερας νυχτας. εσεις τι λέτε?
Σίγουρα; Έχεις ξαναδώσει ΑΣΕΠ; Εγώ όχι, γι' αυτό φρικάρω. Οι εξεταστές στην τάξη μας έλεγαν συνέχεια: "Προσέξτε μην κάνετε κανένα σημαδάκι και σας ακυρώσουν!". Και 'γω τελείως ασυναίσθητα μέσα στον πανικό μου ούτε που μου πέρασε απ' το μυαλό. Και ήταν και έντονο βέλος, πατημένο δυο φορές με το στιλό!!
Ήρεμα..ένα βελάκι δεν ακυρώνει το γραπτό..Μόνο σε περίπτωση που εγραφες το όνομα θα είχες πρόβλημα..