0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια τα νησιά τα πήραμε με Λοζάνης ..τελείωσε.αλλα αφού δεν είχε την απάντηση λέμε Σεβρών , γιατί η διακοίνωση 1.. δεν έγινε δεκτή από την τουρκία και 2..η συνθήκη έχει βαρύτητα και όχι η διακοίνωση..εξάλλου η διακοίνωση υπογράφτηκε μετά τη
Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα σε όλους. Θα ήθελα να εξακριβώσω κάτι. Το 50% που πρέπει να πάρουμε στην α θεματική δεν αφορά κάθε γνωστικό αντικείμενο χωριστά (αρχαία, νέα, ιστορία), αλλά στο σύνολο, έτσι δεν είναι; Μπορεί δηλαδή να κόβεσαι ιστορία, αλλά να περνάς με τον μέσο όρο, σωστά;
...............stroumfita κοριτσάκι μου για αυτό αυτός ο κλάδος δε θα πάει ποτέ μπροστα!!!!!!!! επειδή έχουμε την ηλίθια νοοτροπία να σκεφτόμαστε οτι είμαστε καλύτεροι από τους άλλους όπως εσύ!!!!!!! Δε σε υποχρέωσε κανείς να πας στο κλασικό και να ξεσκιστείς στα λατινικά σα να επρόκειτο ποτέ να πιάσεις συνομιλία με το φάντασμα του Κικέρωνα. Εγώ είμαι μια ταπεινή ΦΠΨτισσα που το επέλεξα για να γλιτώσω απο το στείρο κλασικισμό και ξέρεις κάτι?? Έχω δώσει 3 ασεπ και πάντα γράφω απίστευτα καλά Ιστορία και λογοτεχνία επειδή αυτά μου αρέσουν και όχι στα παιδαγωγικά(που είναι το αδύνατο σημείο μου). Οποιος θέλει να είναι καλός φιλόλογος απλά διαβάζει!! Αλλωστε στη σχολή οι περισσότεροι ξεχάσαμε και αυτά που ξέραμε. Συμπεραίνω λοιπόν, πως δεν υπάρχουν ηλίθιες σχολές αλλά άνθρωποι με ηλίθια λογική.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και άλλες ενδεικτικές απαντήσεις για τα παιδαγωγικά από το "Έθνος", στη σελίδα της "΄Αλφαβητα":http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank2_2_9_932.php
Παράθεση από: margitan στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 09:08:56 pm...............stroumfita κοριτσάκι μου για αυτό αυτός ο κλάδος δε θα πάει ποτέ μπροστα!!!!!!!! επειδή έχουμε την ηλίθια νοοτροπία να σκεφτόμαστε οτι είμαστε καλύτεροι από τους άλλους όπως εσύ!!!!!!! Δε σε υποχρέωσε κανείς να πας στο κλασικό και να ξεσκιστείς στα λατινικά σα να επρόκειτο ποτέ να πιάσεις συνομιλία με το φάντασμα του Κικέρωνα. Εγώ είμαι μια ταπεινή ΦΠΨτισσα που το επέλεξα για να γλιτώσω απο το στείρο κλασικισμό και ξέρεις κάτι?? Έχω δώσει 3 ασεπ και πάντα γράφω απίστευτα καλά Ιστορία και λογοτεχνία επειδή αυτά μου αρέσουν και όχι στα παιδαγωγικά(που είναι το αδύνατο σημείο μου). Οποιος θέλει να είναι καλός φιλόλογος απλά διαβάζει!! Αλλωστε στη σχολή οι περισσότεροι ξεχάσαμε και αυτά που ξέραμε. Συμπεραίνω λοιπόν, πως δεν υπάρχουν ηλίθιες σχολές αλλά άνθρωποι με ηλίθια λογική.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +1δεν απευθυνθηκα προσωπικα σε καποιον νομιζω. τη γνωμη μου ειπα και αυτο επιτρεπεται. νομιζω δεν ειμαι υποχρεωμενη να ξερω απιστευτες λεπτομερειες στην ιστορια, ενα αντικειμενο που δεν εχω διδαχθει ποτε μου και δε μου αρεσει κιολας για να ασχοληθω...